Tuesday, January 25, 2011

Σε ποιο κράτος ο βιασμός απο συγγενή δεν είναι βιασμός;

Το 60% των γυναικών και το 40% των ανδρών στο Ισραήλ, θεωρούν ότι ο εξαναγκασμός σε σεξουαλική πράξη από συγγενικό πρόσωπο, δεν αποτελεί βιασμό. Για την πλειοψηφία των Ισραηλινών μάλιστα, “αυτός που διαπράττει βιασμό, είναι ένας αλλοδαπός, που......




πετάγεται από τους θάμνους, για να επιτεθεί σε μία γυναίκα”.

Σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την ισραηλινής καταγωγής ψυχολόγο, Άβιγκεϊλ Μουρ, σε δείγμα 160 γυναικών και 159 ανδρών, το 90% των ερωτηθέντων θεωρεί ως βιασμό, τον εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη από έναν αλλοδαπό. 

“Σύμφωνα με την πολύ στερεότυπη άποψη των Ισραηλινών, αυτός που διαπράττει έναν βιασμό είναι ένας αλλοδαπός που πετάγεται από τους θάμνους για να επιτεθεί σε μία γυναίκα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η η συντάκτρια της έρευνας.

“Θεωρείτε ως βιασμό τον εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη από έναν αλλοδαπό, έναν συγγενή ή από έναν σύντροφο;”, ρώτησε συγκεκριμένα η ψυχολόγος, ζητώντας από τους συμμετέχοντες να απαντήσουν με ένα “ναι” ή ένα “όχι”.

Εκτός της συντριπτικής πλειοψηφίας, που θεωρεί το βιασμό πράξη “προερχόμενη” από αλλοδαπό, το 59,8% των γυναικών και το 39,6% των ανδρών δε θεωρούν ότι πρόκειται για βιασμό όταν εμπλέκεται συγγενής.

Την ίδια άποψη έχει και το 18,5% των γυναικών και το 17,3% των ανδρών, όταν ο εξαναγκασμός γίνεται από έναν ερωτικό σύντροφο.

“Ο ισραηλινός νόμος δεν κάνει διάκριση ανάμεσα στον αλλοδαπό και στο συγγενή”, τόνισε η Μουρ.

Σημειώνεται ότι η έρευνα έχει περιθώρια σφάλματος, ωστόσο ακόμα κι έτσι, τα ποσοστά δείχνουν την ανάγκη “εκπαίδευσης” της κοινής γνώμης, ώστε να είναι ικανή να ξεχωρίσει μεταξύ αυτού που είναι αποδεκτό και αυτού που δεν είναι, σύμφωνα και με την ίδια τη Μουρ.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_7640.html

5 comments:

Anonymous said...

Για να μην μας λένε ότι αυτά είναι απλώς παραδόσεις και απλές ιστοριούλες απο την Παλαιά Διαθήκη που " Ε, τι να κάνουμε τα διδάσκουμε στα σχολέια". Είναι τρόπος ζωής. Χάρισμά τους λοιπόν. Αν έτσι θέλουν να ζούν στην χώρα τους, δικαίωμά τους. Αλλά είναι δικαίωμα και των άλλων λαών να ζούν στις χώρες τους όπως θέλουν. Οι παγκόσμιες οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών ξεσήκωσαν όλον τον δυτικό κόσμο για τους φερετζέδες και έπεισαν την κοινή γνώμη να υποστηρίξει τις στρατιωτικές επεμβάσεις των Αμερικανών στις Μουσουλμανικές χώρες. Εκεί που η αιμομιξία είναι θανάσιμο αμάρτημα. Βέβαια δεν υπάρχει λόγος επέμβασης στο Ισραήλ η στις Ισραηλητικές κοινότητες ανα τον κόσμο γιατί όπως φαίνεται οι Εβραιοπούλες το γουστάρουν το οικογενειακό φυστίκι. Και αν είναι και ζόρικο ακόμα καλλίτερα. Αλλά δεν χρειάζεται να το φωνάζουν κιόλας.

Anonymous said...

Κύριοι κοιμάσθε όρθιοι: Αναρτήσατε αυτήν την είδησιν που κάμνει θραύσιν από χθές βράδυ εις τας ΗΠΑ διά να ίδουν οι δικοί μας οι προδόται Ορθόδοξοι παπάδες, πώς υποστηρίζουν οι Ραββίνοι τους Εβραίους και ουχί τους λαθρομετανάστας
Μετά πατρικών ευχών
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ


Ραβίνοι εναντίον του δικτύου FOX
Για την φιλοξενία και χρήση φωτογραφιών από το Ολοκαύτωμα.

Μία επιστολή με την οποία θα καλούν το δίκτυο ειδήσεων FOX να επιβάλλει κυρώσεις στον παρουσιαστή Γκλεν Μπακ για επανειλημμένη χρήση φωτογραφιών από τους Ναζί και το Ολοκαύτωμα, αλλά και για επιθέσεις μέσα από την εκπομπή του, εναντίον του επιζήσαντα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου Τζόρτζ Σόρος, θα δημοσιεύσουν την Πέμπτη 400 Ραβίνοι.

Με μία δημόσια αναφορά προς τον Ρούπερτ Μέρντοχ, πρόεδρο της εταιρίας που κατέχει την κυριότητα του FOX, οι Ραβίνοι θα απαιτούν να δώσει εξηγήσεις ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, γιατί χαρακτήρισε τις διαμαρτυρίες τους για τον Μπάκ, ώς τίποτε περισσότερο από «αριστερίστικα σκουπίδια» .

Η επιστολή θα δημοσιευθεί με την μορφή της πληρωμένης καταχώρησης, στην ανήκουσα στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο, εφημερίδα Wall Street Journal στο φύλλο της Πέμπτης. Για τη δημοσίευση οι ραβίνοι πλήρωσαν 100.000 δολάρια, όπως ανακοινώθηκε.

Στην επιστολή οι ραβίνοι εστιάζουν στις «απαράδεκτες επιθέσεις» εναντίον του Σόρος, από τον παρουσιαστή, ενός δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, ο οποίος μεγάλωσε στην κατειλημμένη από τους Ναζί Ουγγαρία και αποτελεί συχνό στόχο συντηρητικών σχολιαστών.

Anonymous said...

Και η Εκκλησία μας παίζει το δικό τους παιχνίδι. Πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων, ομολογουμένως. Σε προηγούμενο δημοσίευμα ο Δ. Μιχαλόπουλος μας ανακοίνωσε και την καινούργια απόλυση που του έστειλαν απο το Ιδρυμα Ιστορίας Ε. Βενιζέλος. Η Εκκλησία δεν μπορεί να κάνει κάτι για ένα έντιμο επιστήμονα; Συνεχίζει να το παίζει φτωχή; Αρχίζω να τα παίρνω στο κρανίο για αυτό σταματάω εδώ.

Anonymous said...

Η Εκκλησία μας δεν είναι καθόλου φτωχή, και ας παρουσιάζονται έτσι. Μπορεί η Εκκλησία της Ελλάδος να φαίνεται φτωχή αλλά οι Μητροπόλεις, αν όχι όλες τουλάχιστον οι περισσότερες, είναι πάμπλουτες. Πολλά μοναστήρια επίσης. Εχουν κτήματα ακόμα και βιομηχανίες!!!! Ομως έχουν κάνει το εξής τέχνασμα: Οι Μητροπόλεις είναι διοικητικά και οικονομικά αυτόνομες!!! Ακουσον-ακουσον!!!!!! Και γιατί όλα αυτά; Για να μην υπάρχει ένα κεντρο εξουσίας και να μην μπορέσει ποτέ να χρησημοποιηθεί η ισχύς της Εκκλησίας κατά του Ιουδαισμού. Πως σας φαίνεται το γεγονός ότι οι Εβραίοι έχουν κατασφάξει τους κληρικούς στην Ελλάδα στο παρελθόν και όμως η Εκκλησία μας συνεχίζει να διδάσκει την Π.Δ; Και να αποκαλεί τον Αβραάμ και τον Ισαάκ "προπάτορες"; Και ουδέποτε καταφέρεται κατα των Ιουδαίων που σταύρωσαν τον Ιησού; Απο αγάπη πρός τον πλησίον; Ασφαλώς όχι. Υπάρχει συμμαχία. Ολοι κατα του Ελληνισμού. Κατά του Ελληνικού Πνεύματος. Μα γιατί; Γιατί δημιουργεί ανθρώπους πνευματικά υγιείς και οχι πρόβατα. Μετά τους Ρωμαίους ηταν οι Χριστιανοί της Ανατολκής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας που ισοπέδωσαν την Ελλάδα στην προσπάθεια να εξαφανίσουν το Ελληνικό Πνεύμα. Με φανατισμό και μίσος πρωτοφανές. Διαβάστε τον Ιουλιανό "Κατά Χριστιανών" και θα καταλάβετε.
Συν τοις άλλοις, η Εκκλησία μας είναι αυτοκέφαλη. Δηλαδή δεν υπάγεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Γιατί; Επειδή είναι η οικονομικά ισχυρότερη Ορθόδοξη Εκκλησία. Και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Εμείς "πουλήσαμε" το Πατριαρχείο!!!!!! Και κατάντησε ο ζητιάνος της Οικουμένης. Συντηρείται απο δωρεές γιατί δεν έχει χρήματα ούτε να συντηρήσει το κτίριό του, πόσο μαλλον την λιγοστή πια ακίνητη περιουσία του, που θα μπορούσε να εκμεταλευτεί και να τα βγάλει πέρα. Βεβαίως υπήρξαν και πολλοί κληρικοί που θυσιάστηκαν για την Ελλάδα και το Εθνος. Και διατήρησαν στην τουρκοκρατία την ιδέα του Εθνους και τη γλώσσα. Αλλά η ηγεσία δεν το πάει παραπέρα. Γιατί;

Anonymous said...

Παλαιε Αθηναιε, ο Γκλεν Μπακ ειναι εβραιος, συνεπως προκειται για σκηνοθετημενο περιστατικο. Ο καλος Μοζες εναντιων του κακου Σαμ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails