Tuesday, June 7, 2011

Εβραίος στέλεχος της AIPAC αποκαλύπτει μπροστά στην κάμερα ότι η ζωή ενός Εβραίου είναι πολυτιμότερη ενός Παλαιστινίου!

Μετά απο το ετήσιο συνέδριο της AIPAC στην Ουάσινγκτον στις 23 Μαϊου 2011 που συγκέντρωσε πάνω απο 10.000 μέλη και συμμετείχαν τα 3/4 του Κογκρέσου, ένα στέλεχος της εβραϊκής οργάνωσης AIPAC, της οργάνωσης που προωθεί όσο καμία άλλη τα συμφέροντα του Ισραήλ στις ΗΠΑ αποκαλύπτει στην κάμερα ότι η ζωή ενός Εβραίου είναι πολυτιμότερη ενός Παλαιστινίου.


Να σημειώσουμε οτι στα συνέδρια της AIPAC πρέπει να δίνουν το παρόν όλοι οι υψηλόβαθμοι πολιτικοί του Κογκρέσου των ΗΠΑ και να απευθύνουν και χαιρετισμούς στα εβραϊκά, αν θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην θέση τους. Το να αρνηθεί κάποιος πολιτικός να πάει σε συνέδριο της AIPAC ισοδυναμεί με αντισημιτική πράξη.


Αυτή είναι και η απόδειξη ότι το εβραϊκό λόμπι ελέγχει τις ΗΠΑ και ότι είναι το μοναδικό πραγματικό λόμπι στην χώρα.


Η δήλωση αυτή του στελέχους της AIPAC αν είχε λεχθεί απο οποιονδήποτε άλλο εκτός απο Εβραίο θα είχε παιχθεί σε όλα τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ του πλανήτη σαν απόδειξη οτι υπάρχει ρατσισμός εναντίον των Εβραίων.


Όμως αυτή η δήλωση δεν θα παιχθεί πουθενά αφου την έκανε ένας Εβραίος. Ακόμη μια απόδειξη της φασιστικής πολιτικής που ακολουθούν τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ του πλανήτη.


Οι Εβραίοι στοχεύουν στην Παγκόσμια Κυβέρνηση και ο τρόπος που θα διοικούν τα άλλα έθνη συμβαδίζει με τις ρατσιστικές απόψεις τους, που λένε ότι οι Εβραίοι είναι "ο εκλεκτός λαός και τα υπόλοιπα έθνη υπάρχουν για να τους υπηρετούν".


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails