Thursday, July 7, 2011

Το ΠΑΣΟΚ είναι ο καλύτερος συνεργάτης των Εβραίων και του Ισραήλ

Σ.Α: Ο ακροδεξιός υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Avigdor Lieberman συνεχάρει την «ελληνική» κυβέρνηση για το γεγονός ότι σταμάτησε το στολίσκο ελευθερίας για την Γάζα και πρόσθεσε ότι το γεγονός αποτελεί διπλωματική επιτυχία του Ισραήλ.
Ακτιβιστές απο το πλοίο του στολίσκου είπαν στην κάμερα ότι το Ισραήλ έχει επεκτείνει τα χωρικά του ύδατα μέχρι την Ελλάδα!

Salom, Jeffrey!
Άξιος, άξιος ο ΓΑΠ! Είναι εβραίος γνωστό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου διατηρούσε πάντα φιλικά αισθήματα προς τον Παλαιστινιακό λαό, ο οποίος αγωνίζεται ενάντια στον ισραηλίτικο ζυγό, καθώς το ΠΑΣΟΚ πάντα είχε σε εκτίμηση τον αείμνηστο Αραφάτ (P.L.O). Την φιλική αυτή σχέση και τον σεβασμό στους αγωνιζόμενους Φιλισταίους την επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός με το να κόψει τον δρόμο στο «Θάρρος της Ελπίδας». Λογικό, αφού για την κυβέρνηση οι λέξεις «Θάρρος» και «Ελπίδα» είναι άγνωστες!
Στο λιμάνι Κερατσινίου κατέπλευσε το πλοίο «Θάρρος της Ελπίδας», που συμμετέχει στο Στόλο για τη Γάζα, το οποίο ακινητοποιήθηκε την Παρασκευή από κομάντος, λίγο μετά τον απόπλου από τον Πειραιά.
Στο σκάφος επιβαίνουν 36 ακτιβιστές και περίπου 10 δημοσιογράφοι, στην πλειονότητα τους Αμερικανοί. Ο στολίσκος αποτελείται από εννέα πλοία με ελληνικές και ξένες σημαίες, που στοχεύουν στο σπάσιμο του ναυτικού αποκλεισμού της Γάζας και την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής απαγόρευσε τον απόπλου των πλοίων από τα ελληνικά λιμάνια.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ευχαρίστησε τους ηγέτες, μεταξύ τους και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που τάχθηκαν κατά της οργάνωσης του διεθνούς στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα.
«Ευχαριστώ τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που τάχθηκαν κατά του στολίσκου χαρακτηρίζοντάς τον ως ‘πρόκληση’ και εργάστηκαν κατά της διοργάνωσής του», δήλωσε ο κ. Νετανιάχου, κατά την διάρκεια μιας τελετής για την απονομή των νέων βαθμών των πιλότων.
Πρόσθεσε δε ότι  «ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ,
καθώς και τον φίλο μου τον Έλληνα πρωθυπουργό».
 Η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή τίμησε σήμερα τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου για τις εξαιρετικές συνεισφορές του στίς Έλληνο-εβραϊκές και Ελλαδο-ισραηλινές σχέσεις. ”It is especially gratifying for me to see the revolution in Greek-Israeli relations that has taken place over the past two decades,” said AJC Executive Director David A. Harris, who made the presentation to Minister Papandreou.”There is no better friend in Greece of the Jewish community, of Israel, and of the United States than you, Mr. Papandreou.” ”Δεν υπάρχει καλύτερος φίλος στην Ελλάδα της εβραϊκής κοινότητας, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών από εσάς, κ. Παπανδρέου. Mr. Harris spoke after the Foreign Minister addressed AJC’s Annual Meeting.D.HARRIS. Mr. Papandreou praised the American Jewish Committee for furthering Greek-Jewish relations, and also spoke warmly of Ambassador Alfred H. Moses, the former AJC president who is the Clinton Administration’s point man on the negotiations to resolve the Cyprus conflict. Ο κ. Παπανδρέου εξήρε την αμερικανική εβραϊκή επιτροπή για την προώθηση της Ελληνο-εβραϊκών σχέσεων, καθώς επίσης και μίλησε θερμά για τον Πρέσβη των Η. Alfred Moses, τον πρώην πρόεδρο του AJC ”Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ σήμερα μεταξύ φίλων και συναδέλφων που εργάστηκαν με ενθουσιασμό και με επιμέλεια ώστε αυτές οι συνεργατικές σχέσεις να έχουν επιβιώσει στη δοκιμασία του χρόνου», είπε ο κ. Παπανδρέου.
 Το παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, επέκρινε τις ελληνικές λιμενικές αρχές για την ακινητοποίηση του αμερικανικού πλοίου, που μετέχει στον στολίσκο ο οποίος επρόκειτο να κατευθυνθεί προς τη Γάζα για να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό της περιοχής.
«Είναι μια απάνθρωπη ενέργεια. Αντιβαίνει στους διεθνείς κανόνες» αναφέρει η Χαμάς σε ανακοίνωσή της, που εκδόθηκε από την πολιτική του διοίκηση στη Δαμασκό και αντίγραφό της περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Σύμφωνα με τη Χαμάς, η τακτική αυτή είναι «το αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκούν οι σιωνιστές κατακτητές».
Η Χαμάς κάλεσε παράλληλα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να «ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση» της Ελλάδας, προκειμένου να επιτρέψει τον απόπλου του στολίσκου για τη Λωρίδα της Γάζας.
 ΣΑΛΟΜ, JEFFREY! BRAVO, YORGOS!!
παπανδρεου εβραίος

http://zoubosteo.wordpress.com/2011/07/02/%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CE%BC-jeffrey/

1 comment:

Anonymous said...

Άρες, μάρες... Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να άγεται και να φέρεται από επαγγελματίες "ανθρωπιστάδες". Δεν μου λέτε, πήγε κανείς απ' αυτούς στα Κατεχόμενα της Κύπρου; Διαμαρτυρήθηκε κανείς απ' αυτούς για την πολιτισμική γενοκτονία των Ελλήνων της Β. Ηπείρου; Όχι; Γιατί; Μόνον οι Παλαιστίνιοι έχουν ψυχή, ή μήπως κρύβονται άλλα συμφέροντα πίσω από τον "ανθρωπισμό";

Μην κόψτε το σχόλιο, αλλά δώστε απάντηση πειστική, αν μπορείτε, στα παραπάνω ερωτήματα.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails