Thursday, July 21, 2011

Το σκάνδαλο στην Βρετανία και το θέατρο του παραλόγου των Εβραίων!

Είναι πράγματι απίστευτο το γεγονός ότι σχεδόν σε κάθε μεγάλο σκάνδαλο συμμετέχουν πάντα Εβραίοι ή εβραϊκές εταιρείες. Πάντοτε βέβαια αποκρύπτεται η πραγματική τους καταγωγή απο το κόσμο.
Αυτό είναι και η απόδειξη οτι τα ΜΜΕ εβραιοκρατούνται.


Τελευταίο παράδειγμα το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων στην Βρετανία, όπου την πέτρα του σκανδάλου αποτέλεσε η εφημερίδα News of the World του ομίλου Μέρντοχ, ο οποίος Μέρντοχ είναι εβραϊκής καταγωγής και το αποκρύπτουν συστηματικά τα ΜΜΕ τα οποία τα μισά περίπου του ανήκουν ενώ τα υπόλοιπα ανήκουν σε συμπατριώτες του όπως ο Χάϊμ Σάμπαν που έχει εξαγοράσει πολλά ευρωπαϊκά ΜΜΕ και μεσανατολίτικα(δείτε εδω περισσότερα).


Ο εβραϊκής καταγωγής εξ Αυστραλίας Ρούπερτ Μέρντοχ. Εχει στην κατοχή του τα μισά περίπου μεγάλα ΜΜΕ του πλανήτη


Μην ξεχνάμε ότι και στην Ελλάδα τις υποκλοπές τις έκανε η εβραϊκών συμφερόντων Vodafone ενώ είχε γίνει στο παρελθόν επερώτηση στην Βουλή απο τον τότε βουλευτή της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, τον κ. Χρυσανθακόπουλο σχετικά με την ανάθεση σε ισραηλινή εταιρεία των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ. Γνώριζαν δηλαδή οι Ισραηλινοί όλα τα εθνικά απόρρητα πριν απο εμάς!!!


Το θέατρο του παραλόγου των Εβραίων που εκτυλίσσεται στα μάτια μας στα κανάλια είναι οτι γίνεται δήθεν αντιπαράθεση στην "Βρετανική" βουλή μεταξύ του Κάμερον που είναι πρωθυπουργός και του Μίλιμπαντ που είναι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης τη στιγμή που και οι δυο είναι εβραϊκής καταγωγής

Εβραίοι παντού με λίγα λόγια και η ανθρωπότητα δεν δείχνει να αφυπνίζεται...

1 comment:

Anonymous said...

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ...ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟ.

ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΠΙΑ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΝ ΦΑΤΡΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ.
http://isxys.blogspot.com/2011/05/dominique-strauss-kahn.html

- Η ΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΑΤΡΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΣΘΕΝΑΡΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ “Η.Π.Α.Μ” ( http://isxys.blogspot.com/2011/02/blog-post_1505.html) ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.
- Η ΑΛΛΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΑΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ(;) ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ “tea party” ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.Μ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ή ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΦΑΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ *ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: (http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21986&Itemid=139)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails