Wednesday, November 23, 2011

Ως θύμα της κρίσης εμφανίστηκε στο αυτόφωρω Εβραίος εν Ελλάδι επιχειρηματίας!

Σ.Α: Απίστευτα πράγματα ακούμε σε καιρούς κρίσης. Ενω όσοι έχουν ασχοληθεί το πολύ 1 εβδομάδα για να ερευνήσουν το ποιοί είναι οι δανειστές μας, γνωρίζουν ότι όλοι οι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι Εβραίοι, τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας παρουσιάσουν Εβραίους επιχειρηματίες σαν θύματα της οικονομικής κρίσης. Εννοείται πως θα την γλυτώσει εντελώς αναίμακτα. Τα κορόιδα οι Έλληνες θα πληρώσουν πάλι. Ακολουθή η επίμαχη είδηση:

Ως θύμα της οικονομικής κρίσης εμφανίζεται και ο τέταρτος επιχειρηματίας που συνελήφθη στην Αθήνα, Λέων Λεβής, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, ύψους περίπου 650.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, προτίμησε να είναι συνεπής, καταβάλλοντας τους μισθούς των υπαλλήλων του, γνωρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο άφηνε πίσω τις οφειλές του προς το Δημόσιο.


Ο "περιούσιος" Λέων που "θυσιάστηκε" για τους εργαζομένους του...

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έχει στην κατοχή του πολλά ακίνητα, κάτι που αποδεικνύει και το Ε9 της φορολογικής του δήλωσης, ωστόσο, λόγω της οικονομικής κρίσης, έχει μειωθεί πλέον η αξία τους για να τα εκποιήσει. (zougla)

Ποινή φυλάκισης τριών ετών για Nicolas και Λεβή

Οι δύο καταδικασθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η ποινή που τους επεβλήθη είναι εκ του νόμου εφέσιμη


Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών καταδικάστηκαν ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας κομμωτηρίων «Nicolas», Νικόλας Τζιβανάκης και ο ιδιοκτήτης των «BodyLine», Λεών Λεβής, από το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ωστόσο και οι δύο καταδικασθέντες, οι οποίοι συνελήφθησαν για μη καταβολή οφειλών στο δημόσιο, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η ποινή που τους επεβλήθη είναι εκ του νόμου εφέσιμη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λεβής, ο οποίος θα υπαχθεί σε διαδικασία ρύθμισης οφειλών, είχε υποστηρίξει ότι τα χρέη του προς το δημόσιο οφείλονται στο γεγονός ότι προτίμησε να φοροδιαφεύγει από το να απολύσει 1.600 εργαζόμενους.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Τζιβανάκης καταδικάστηκε μόνο για τα χρέη της επιχείρησης κατά το έτος 2009, περίοδος κατά την οποία ήταν μόνιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πρόθεσή του να υπαχθεί σε διαδικασία ρύθμισης οφειλών.



http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=71867

1 comment:

Anonymous said...

Ψεμματα πιστευω οτι εχει παλι μαγαζια που εχει μπροστα αλλους μας εφαγε τα λεφτα το καθηκι ουστ κοπροεβρ@@@

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails