Thursday, February 9, 2012

Ο ρατσισμός του αντιρατσισμού

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Αναλογιστείτε προσεκτικά τα βίντεο που θα δείτε παρακάτω. 
Κατηγόρησε κανένας ποτέ στα μεγάλα κανάλια κάποιον λαθρομετανάστη για ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων; Ποτέ! 
Θυμάστε ποτέ να κατηγορούν στα κανάλια κάποιον Εβραίο για ρατσισμό και για γενοκτονία ενάντια στους Παλαιστίνιους; Ποτέ! 
Είπε ποτέ κανένας στα μεγάλα κανάλια ότι η Αφρική πρέπει να γίνει πολυπολιτισμική γιατί κατοικείται μόνο απο μαύρους; Ποτέ!






3 comments:

Anonymous said...

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΥΘΕΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΕΣΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ...ΜΑΣ ΠΙΡΑΖΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ...//// ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΕΙΟ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ //// ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΙΠΕΣ ΦΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΖΟΥΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ...

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Εμείς πουθενά δεν είπαμε οτι είναι σωστό να τους εκμεταλλευόμαστε.. Το αντίθετο.. ο κάθες λαός στο κράτος του και η κάθε φυλή στο σπίτι της.. Αν θεωρείς σωστό όμως αυτό που συμβαίνει σήμερα σε όλες τις Δυτικές χώρες που προωθείται η πολυπολιτισμική κοινωνία μαλλον δεν έχεις δεί το βίντεο με τον Ντέϊβιντ Ντιούκ που παρουσιάζει μια Εβραία να αποκαλύπτει οτι οι Εβραίοι με το ζόρι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη... Δες το και τα λέμε..

Anonymous said...

ΕΥΛΟΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΤΙ ΛΕΥΚΟΣ;ΤΙ ΜΑΥΡΟΣ, ΤΙ ΑΣΙΑΤΗΣ..ΚΤΛ ΚΤΛ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΥΚΟΥΣ,ΜΠΛΕ ,ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ,ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΑΤΙΣΜΟΥ. ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΤΙ..ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...ΤΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΟ...ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails