Monday, February 20, 2012

ΚΙΣ: "Αντισημίτες Μ.Βορίδης & Α.Γεωργιάδης" - Επιστολή-προειδοποίηση σε Α.Σαμαρά!


Σφοδρή αντίδραση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά είχαμε από την πλευρά του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας, για την προσχώρηση των γνωστών για τις αντισημιτικές απόψεις τους, πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ και τώρα της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη!

"Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία και έκπληξη του.....
Ελληνικού Εβραϊσμού από την ένταξη των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκφράσει ή ταυτιστεί με προσβλητικές για τους Εβραίους απόψεις.

Ελπίζουμε ότι η ηγεσία της Nέας Δημοκρατίας, ενός μεγάλου δημοκρατικού κόμματος εξουσίας, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου τέτοιου είδους απόψεις να παραμείνουν στο περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας που διακρίνεται από τις αρχές της Δημοκρατίας και θα προστατεύσει την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα ισονομία των πολιτών χωρίς διάκριση φυλής ή θρησκείας.

Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα η πολιτική κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού που υιοθετούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», αναφέρει η επιστολή, "η οποία εκφράζει τους φόβους των Ελλήνων Ισραηλιτών, στο θρήσκευμα, με αφορμή συγκεκριμένες, "ατυχείς" δηλώσεις των δύο πολιτικών ανδρών, εις βάρος και των Εβραίων".

Η ενέργεια αυτή του ιδιαίτερα ισχυρού Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κατά της απόφασης της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει στην διεύρυνση προς την πλευρά του ΛΑΟΣ, αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς η ετοιμάζεται και η ένταξη του Α.Πλεύρη του οποίου ο πατέρας Κ.Πλεύρης (ιδιαίτερα αξιόλογος νομικός και ελληνοκεντρικών αντιλήψεων άτομο, αλλά με ακραίες απόψεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους Εβραίους). Και το τελευταίο που θα χρειαζόταν σήμερα ο Α.Σαμαράς είναι τέτοιου είδους προβλήματα...


http://www.eglimatikotita.gr

2 comments:

Anonymous said...

Εμαθα οτι το πραγματικό όνομα του Σαμαρα είναι Μπεν Χιραμ.
Οι πράξεις του το επιβεβαιώνουν.
Πώς ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης είναι αντισημίτες;
Αφού τους υπηρετούν πιστα και με μεγάλο ίσως τίμημα, αν δεν ξαναμπούν στην Βουλή,(αν ξαναγίνουν ποτέ εκλογές σε αυτή την χώρα).
Μην ξεχνάμε και το πρωτοπαλλήκαρο της ΝΔ τον Αβραμόπουλο. Εγκατέλειψε τα πάντα για να υπηρετήσει τα αφεντικά του.
Εκτός αυτού η προειδοποίηση ήρθε απο την Νεα Υορκη. Δειτε:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/02/dna.html

Anonymous said...

Λυπάμαι για τον Κ. Πλεύρη.
Απίστευτη δυστυχία να έχεις μέσα στο σπίτι σου και να μεγαλώνεις ένα φίδι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails