Friday, February 24, 2012

Πως ηταν η ζωή των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; - Βίντεο

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Το παρακάτω βίντεο πιστεύουμε οτι θα σας κάνει να προβληματιστείτε πάρα πολύ σχετικά με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων απο τους Ναζί. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε όλοι απο μικρά παιδιά στο σχολείο μέχρι το επίπεδο του πανεπιστημίου, για όσους σπούδασαν είναι συγκεκριμένες και κατευθυνόμενες. 


Οτι οι Εβραίοι δηλαδή της Ευρώπης θανατώθηκαν κατα εκατομμύρια σε θαλάμους αερίων και στην συνέχεια αποτεφρώθηκαν στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.


Οι μαρτυρίες που έχουν φθάσει στα αυτιά όλης της ανθρωπότητας απο τα ΜΜΕ και την εκπαίδευση λένε ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι Εβραίοι έζησαν μια κόλαση βίας και θανάτου. 


Βέβαια ουδέποτε ακούστηκε σε δημόσιο βήμα η αντίθετη άποψη. Οτι δηλαδή το Ολοκαύτωμα των Εβραίων δεν ήταν αυτό που μας περιγράφουν τα σχολικά βιβλία και οι "έγκριτοι" ιστορικοί. 


Έτσι εμείς βρήκαμε ένα βίντεο που δεν σηκώνει αμφισβήτηση απο κανέναν για την εγκυρότητα και την γνησιότητά του. Ενα βίντεο με αποσπάσματα απο Εβραίους, που υποτίθεται ότι επέζησαν του Ολοκαυτώματος ζώντας την κόλαση των στρατοπέδων συγκέντρωσης. 


Όπως θα δείτε υπάρχουν περιγραφές απο επιζήσαντες που είναι εντελώς αντίθετες με την κατεστημένη άποψη... 


Να σημειωθεί οτι τα αποσπάσματα απο τα βίντεο με τους επιζήσαντες Εβραίους του Ολοκαυτώματος αποτελούν μέρος ενός αρχείου 50.000 βίντεο με μαρτυρίες. 


Βέβαια ο γνωστός Εβραίος σκηνοθέτης του Χόλυγουντ, ο Στήβεν Σπίλμπεργκ, στο ειδικό ίδρυμά του για την μνήμη του Ολοκαυτώματος στις ΗΠΑ δεν περιλαμβάνει κανένα απο τα βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται τυχαία. 


Το Χόλυγουντ έχει διαπαιδαγωγήσει στην πραγματικότητα την ανθρωπότητα κάνοντας μαζική πλύση εγκεφάλου για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων με σκοπό κανείς να μην τολμάει να ασκήσει κριτική στις πρακτικές που ακολουθούν οι Εβραίοι εις βάρος της ανθρωπότητας.


Μην ξεχάσετε να διαδώσετε το βίντεο σε φίλους και γνωστούς σας και ειδικότερα καθηγητές.




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails