Wednesday, May 30, 2012

Τα 100 εκατομμύρια ξεπέρασαν οι άνεργοι στις ΗΠΑ - Η προφητεία του Φραγκλίνου και οι Διεθνείς Τραπεζίτες


100.000.000 Αμερικανοί άνεργοι!


50.000 δολάρια χρωστά στους τραπεζίτες ο κάθε Αμερικανός πολίτης!


140.000 δολάρια χρωστάει στους τραπεζίτες ο κάθε Αμερικανός φορολογούμενος!

Οι δείκτες ανεργίας σε εθνικό επίπεδο χρειάζονται μεγάλης προσοχής και προσφάτως περισσότερη προσοχή έχει δοθεί στο ποσοστό συμμετοχής του εργατικού δυναμικού απο τη στιγμή που όλο και περισσότεροι Αμερικανοί έχουν παρατήσει την αναζήτηση εργασίας. Βέβαια το πιο σημαντικό απο όλα είναι οτι 100 εκατομμύρια Αμερικανοί δεν έχουν δουλειά.


Ο αριθμός των 100,9 εκατομμυρίων αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών και υπάρχει μια αύξηση στους ανέργους της τάξης των 26,2 εκατομμυρίων ανέργων τα τελευταία 12 χρόνια. Αυτό για να κάνουμε μια σύγκριση αναλογεί στο να μην έχουν δουλειά όλοι οι ενήλικες του πληθυσμού του Καναδά.


Πηγή


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ποιοί ευθύνονται..
για αυτή την κατάσταση στις ΗΠΑ; Πως είναι δυνατόν σε μια χώρα που αποτελεί την μεγαλύτερη υπερδύναμη του πλανήτη να υπάρχουν 100 εκατομμύρια άνεργοι σε συνολικό πληθυσμό 313.000.000 κατοίκων;


Η απάντηση για όσους το έχουν ψάξει βρίσκεται στην προφητεία του Βενιαμίν Φραγκλίνου, ο οποίος ήταν εκ των ιδρυτών-πατέρων των ΗΠΑ. Ο Franklin είχε στείλει την παρακάτω επιστολή προς τον πρώτο πρόεδρο των ΗΠΑ, Άνταμς:

= = = = = = = = = = = = = = =

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΑΜΣ
26/11/1781



"Συμφωνώ απόλυτα με τον Στρατηγόν Ουάσινγκτον, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος απο μια ύπουλη επίδραση και διείσδυση.Αυτή η απειλή είναι οι Εβραίοι!

Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής και εμπορικής ακεραιότητος.Αποτέλεσαν δική τους κοινωνία (μέσα στο κράτος)καιδεν αφομοιώθηκαν.
Εχλεύασαν και προσπάθησαν να υπονομεύσουν τη Χριστιανική θρησκεία πάνω στην οποία έχει θεμελιωθεί αυτό το κράτος.

Έφτιαξαν ένα Κράτος εν Κράτει!Και όταν συνάντησαν αντιρρήσεις προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το έθνος,όπως εις την περίπτωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Περισσότερο απο 1700 χρόνια οι Εβραίοι θρήνησαν τη θλιβερή τους μοίρα, που τους εξόρισε απο τη πατρίδα τους-όπως αποκαλούν τη Παλαιστίνη.

Αλλά άν ο κόσμος τους την είχε δώσει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, θα έβρισκαν αμέσως μια δικαιολογία για γυρίσουν εις τα άλλας Χώρας. Γιατι; Γιατί οι Εβραίοι είναι βαμπίρ(νυκτερίδες της Βραζιλίας που ευχαριστούνται να ρουφούν αίμα ανθρώπων) και τα βαμπίρ δεν μπορούν να ζήσουν απο τα βαμπίρ!

Δεν μπορούν να ζήσουν μόνο μεταξύ τους(εννοείται μόνον με Εβραίους).Πρέπει να υφίστανται σε βάρος των Χριστιανών και άλλων λαών , και όχι της δικής τους ράτσας. Αν δεν τους αποκλείσετε ,απο τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε λιγότερο απο 200 χρόνια θα έχουν συρρεύσει εδω σε τόσο μεγάλους αριθμούς που θα κυριαρχήσουν και θα κατασπαράξουν τη χώρα και θα αλλάξουν τη μορφή του πολιτεύματος μας για το οποίο εμείς οι Αμερικάνοι χύσαμε το αίμα μας, δώσαμε τη ζωή μας, τα αγαθά μας και διακινδυνεύσαμε την ελευθερία μας. 

Αν δεν τους αποκλείσετε , σε λιγότερο απο 200 χρόνια οι απόγονοί μας θα δουλεύουν στα χωράφια για να τους παράσχουν αγαθά, ενω αυτοί θα τρίβουν τα χέρια τους στις αποθήκες.

Σας προειδοποιώ: 

Αν δεν αποκλείσετε τους Εβραίους δια παντός, τα παιδιά σας θα σας καταραστούν στους τάφους σας. Οι Εβραίοι οπουδήποτε και αν γεννιούνται, δεν πρόκειται ποτε να αλλάξουν.Οι ιδέες τους δεν συμβιβάζονται με αυτές του Αμερικανού και δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό, αν και ζούν ανάμεσά μας απο δέκα γενιές.Μια λεοπάρδαλις, δεν μπορεί να αλλάξει τα στίγματά της...".



= = = = = = = = = = = = = = = = =

Οι ΗΠΑ έχουν το μεγαλύτερο ΑΕΠ στο πλανήτη.. Έχουν όμως και το μεγαλύτερο χρέος προς.. τους Διεθνείς Τραπεζίτες. Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ ξεπερνά κατα πολύ τα 15 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ο κάθε Αμερικανός πολίτης οφείλει προς τους τραπεζίτες περι τα 50.000 δολάρια, ενώ ο κάθε φορολογούμενος πολίτης περι τα 140.000 έκαστος.
Μα καλά θα πεί κάποιος. Ποιοί είναι αυτοί που έχουν τόσο χρήμα ώστε να δανείζουν στις ΗΠΑ αυτά τα τεράστια ποσά; Και που τα βρήκαν; Ποιοί τους φορολογούν;


Πως είναι δυνατόν η υπερδύναμη να χρωστάει; Τις απαντήσεις θα τις βρείτε στο ντοκυμαντέρ "Money Masters" που θα δείτε παρακάτω:







Η λίστα με τους Διεθνείς Τραπεζίτες που δημιούργησαν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, η οποία είναι ιδιωτική και δημιουργεί το χρήμα για τις ΗΠΑ. Ακόμη οι ίδιοι τραπεζίτες δημιούργησαν το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, την Κεντρικής Τράπεζα της ΕΕ, την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία, τους Διεθνείς Οίκους Αξιολόγησης κτλ..

Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York(Morgan)
Goldman Sachs of New York
ΟΛΟΙ τους Εβραϊκής καταγωγής


Όπως καταλαβαίνετε οι λεγόμενοι Διεθνείς Τραπεζίτες έχουν καταφέρει να ελέγχουν την δημιουργία του χρήματος και το πουλάνε στην ανθρωπότητα. 


Μα καλά θα σκεφτεί κάποιος που τα διαβάζει αυτά, πως είναι δυνατόν η ανθρωπότητα να δέχθηκε κάποιοι Εβραίοι τραπεζίτες να δημιουργούν το χρήμα και όλοι οι άνθρωποι να τους πληρώνουν, ενώ θα μπορούσαν τα κράτη να δημιουργούν το δικό τους χρήμα και να μην πληρώνουν τίποτα παρα τα έξοδα δημιουργίας του; 


Η απάντηση είναι μία και μοναδική: ΑΠΑΤΗ!! Αυτοί οι τραπεζίτες τοποθέτησαν με δολοφονίες, εξαγορές και εξαπάτηση τους υπαλλήλους τους στις κυβερνήσεις όλων των "ανεπτυγμένων" κρατών. Εκμεταλλεύθηκαν τις προσωπικές φιλοδοξίες πολιτικών, δημοσιογράφων κ.α. που διαμορφώνουν τους νόμους και την κοινή γνώμη για να περάσουν τα σχέδιά τους για παγκόσμια κυριαρχία. Για αυτό στην εξουσία δεν πρέπει ποτέ να ανεβαίνουν άτομα με προσωπικές φιλοδοξίες.
Εξαπάτησαν την ανθρωπότητα και τα ανδρείκελά τους πέρασαν νόμους οι οποίοι τους δίνουν αυτή τη δυνατότητα. 


Αρα αυτό που πρέπει να αλλάξει σήμερα δεν είναι η "οικονομική πολιτική" των χωρών. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι το παγκόσμιο οικονομικο-τραπεζικό σύστημα που μέσω εξαπάτησης μας επέβαλαν οι Διεθνείς Εβραίοι Τραπεζίτες.

1 comment:

Anonymous said...

Ο Αδαμ(αραγε τυχαιο το ονομα;) kokesh.o ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ..Ειναι εβραιος κ αναρχοκαπιταλιστης!!!(το παραδεχεται ο ιδιος στo RT).(προκειται για την ιδεολογια των ιλλουμινατων).”Το κακο θα ερθει απο εναν κασιδιαρη”.Δειτε εναν λοιπον στο βιντεο ΠΡΙΝ την ηλικια των 30… http://www.youtube.com/watch?v=IemsmtSwQ6g&feature=fvst , (η τελευταια φραση που λεει θυμιζει φραση της αποκαλυψης).Επισης προσεξτε τον ηλιο των ιλλουμινατι στον πλανητη πισω του.Στο επομενο βιντεο(παλι ΠΡΙΝ τα 30 του) ο Αδαμ “ελαλει ως θηριον”! http://www.youtube.com/watch?v=PbOp_9VfR6o ,επανασταση “ΜΕ ΑΓΑΠΗ”οπως δηλωνει παντου,και αναγραφεται στα λογοτυπα του κινηματος του.Στο επομενο βιντεο ο “Αδαμ-Μεσσιας”.Εδω … http://www.youtube.com/watch?v=Wdxa-TZn4Uw ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 30 ΕΤΩΝ,λιγες μερες μετα τα γενεθλια του κανει την πρωτη του ιστορικο-κοινωνικο-πνευματικο-ιδεολογικη(!!!)του διακυρηξη(και με το αναλογο look!!!).Προσεξτε στο 19¨20!!!!ΟΛΗ η ομιλια του ενσαρκωνει οτι εδω και χρονια υποπτευομαστε οτι θα εκπροσωπει ο αντιχριστος.ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!Ειναι σε ολα τα “αντινεοταξιτικα” κινηματα,και τον Φεβρουαριο που μπηκε στα 30 "συμπτωματικα" ιδρυθηκε κ το εβραικο-ευρωκοινοβουλιο!!!..Το πραξικοπηματικο “εβραικο ευρωπαικο κοινοβουλιο” θα παιξει ρολο στην αναδειξη του ως..."αντινεοταξιτη ηγετη" που θα χρησιμοποιησει (για το καλο δηθεν της ανθρωποτητας)τις τεχνολογιες των κακων σημερινων πολιτικων που ειναι στημενοι απο τους σιωνιστες για να παιζουν το ρολο του"κακου μπατσου" !Με το κραχ και την καταργηση της “κακης” τωρινης ενωσης,θα προβαλουν ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την “Νεα”(δηθεν καλη)Ευρωπαικη(Μεσογειακη συγκεκριμενα)Ενωση (ΤΩΝ 10 ΚΡΑΤΩΝ!!!…που αναφερεται ρητα απο τον γεροντα Παισιο).Ο Γεροντας επισης περιγραφει αναλυτικα το πως με προπαγανδα των μμε θα δωθει η ταυτοτητα και μετα το χαραγμα ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ!!Το ιδιο λεει κι ο γεροντας Αμβροσιος!(επιτηδες προβαλουν το τσιπ,για να το παρουν πισω και να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ το “απλο κ ακινδυνο τατουαζ με λειζερ”!!ΑΥΤΟ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ!!!#*?..).Το οτι δινει λεπτομερειες ο γεροντας Παισιος,σημαινει οτι τα ΕΙΔΕ,και αρα συνεβησαν!!Δηλ.θα συμβουν,κ δε θ΄αναβληθουν απο τα συντομα πολεμικα γεγονοτα..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails