Saturday, May 26, 2012

Νύχτα των Κρυστάλλων στο Ισραήλ με θύματα Αφρικανούς ζητούντες άσυλο!


Ισραηλινή "Νύκτα των Κρυστάλλων": Αφρικανοί μετανάστες δέχθηκαν επιθέσεις στο Τελ-Αβίβ σε αντιμεταναστευτική συγκέντρωση




Εκατοντάδες ανθρώπων διαδήλωσαν στην εξαθλιωμένη γειτονιά της Hatikva στην νότια Μεσογειακή πόλη του Τεβ-Αβίβ στις 23 Μαϊου 2012...


Το βίντεο που ακολουθεί είναι απο την σελίδα του Ισραηλινού Gilad Atzmon.. Έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά μερικές απο τις ρατσιστικές και μισογυνιστικές εκφράσεις που ακούγονται εναντίον ισραηλινής που δεν συμφωνεί με τα πογκρόμ κατά των Αφρικανών. παρατηρήστε οτι οι διαφωνούντες είναι μια μικρή ελάχιστη μειοψηφία. 


Την ίδια ώρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα, οι κάτοικοι γνωρίζουν πρωτόγνωρα επίπεδα εγκληματικότητας απο τους λαθρομετανάστες που έχουν μαζευτεί εκεί. Εκτός απο την δολοφονία του Λαζανά βγαίνουν στην επιφάνεια και περιπτώσεις βιασμών, ξυλοδαρμών Ελλήνων απο λαθρομετανάστες στην Πάτρα. Τα ίδια βέβαια συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα.


Στο Ισραήλ τέτοια φαινόμενα απλά δεν υπάρχουν. Και ζητάνε την απέλαση των Αφρικανών. Ενω εδω γίνονται αντιρατσιστικές διαδηλώσεις απο τη πλευρά της αριστεράς εναντίον των κατοίκων που θέλουν την απέλαση των μεταναστών.





Η γυναίκα που διαφώνησε με τους διαδηλωτές στο Ισραήλ δέχεται βάρβαρο προπυλακισμό και ύβρεις τύπου "Μακάρι να σε βιάσουν Σουδανοί να κλαίς", "Διαφωνείς γιατί θέλεις να σε πηδ..νε μαύροι", "Είσαι παντρεμένη με νέγρο"..








Χιλιάδες Ισραηλινών, συμπεριλαμβανομένου σημαντικών πολιτικών, συμμετείχαν στην αντι-Αφρικανική διαδήλωση στο Τελ Αβίβ. Η συγκέντρωση μετατράπηκε σε βίαιη, με επιθέσεις σε Αφρικανούς ενώ έσπασαν και τζάμια παντοπωλείου.




Η συγκέντρωση είχε σαν στόχο την εισροή των Αφρικανών που αναζητούν άσυλο και οργανώθηκε απο τον Michael Ben Ari, ένα μέλος της Κνεσέτ απο το κόμμα Εθνική Ένωση. Στην συγκέντρωση ήταν και οι ακροδεξιοί ακτιβιστές Itaman Ben-Guir και Baruch Marzel, αναφέρει η Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.






Πολλοί διαδηλωτές κατηγόρησαν την κυβέρνηση και τον Βενιαμίν Νετανιάχου συγκεκριμένα για αδράνεια (Φοβερό! Διαβάστε εδω τις απίστευτες δηλώσεις του Νετανιάχου που μιλά για "πλημμύρα" αφρικανών μεταναστών στο Ισραήλ όταν το ποσοστό των λαθρομεταναστών στο Ισραήλ είναι κάτω απο το 1% του πληθυσμού.. Παρ' όλα αυτά τον κατηγορούν και απο πάνω.. Την ώρα που στην Ελλάδα έχουμε 3.000.000 λαθρομετανάστες και όποιος λέει οτι πρέπει να φύγουν άμεσα κατηγορείται ως ρατσιστής)


Όμως στην πορεία συμμετείχαν και πολιτικοί απο το κόμμα Likud που συμμετέχει στην κυβέρνηση και μέλη της Κνεσέτ όπως ο Miri Regev και ο Danny Danon.
Η πρώην ταξίαρχος του και εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Regev περιέγραψε τους αναζητούντες άσυλο ως "καρκίνο στο σώμα μας".


Την Πέμπτη,η Regev εξήγησε οτι η χρησιμοποίηση της λέξης "καρκίνος" ειπώθηκε για να "περιγράψει την εξάπλωση ενός αρνητικού φαινομένου. Είναι μια εκδήλωση θυμού που έχει ξεχυθεί μετα απο μια μακρά περίοδο που άνθρωποι νιώθουν ανασφαλείς στα ίδια τους τα σπίτια."
Οι διαδηλωτές ζητούν την άμεση απέλαση των Αφρικανών απο το Ισραήλ.


Το πλακάτ λέει: "Η Αφρική χρειάζεται βοήθεια.Όχι κράτος".. Λογικότατο το ζήτημα των Ισραηλινών.. Στην Ελλάδα βέβαια κάτι τέτοιο χαρακτηρίζεται "ρατσιστικό", λόγω της κυριαρχίας της αριστεράς σε ΜΜΕ και εκπαίδευση.


Το πλήθος κρατούσε πλακάτ με μυνήματα όπως "Εδω δεν είναι Αφρική" και "Σταματήστε τις συζητήσεις και ξεκινήστε τις απελάσεις".






Κατα την διάρκεια όμως της διαδήλωσης τα πράγματα έγιναν βίαια με τους διαδηλωτές να επιτίθενται σε Αφρικανούς άνδρες και γυναίκες που βρέθηκαν στην περιοχή. Έσπασαν επίσης τα τζάμια απο ένα παντοπωλείο που απασχολεί μετανάστες. Έσπασαν επίσης τα τζάμια απο ένα αυτοκίνητο που ανήκε σε μετανάστη απο την Αφρική.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails