Friday, June 15, 2012

Τι είναι οι περιβόητες "αγορές";

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Όλοι ακούμε καθημερινά σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και στα λοιπά ΜΜΕ για τις περιβόητες "αγορές" που υποβαθμίζουν τις οικονομίες των εθνών-κρατών.. Ούτε ένας όμως δημοσιογράφος δεν μπήκε στον κόπο να ερευνήσει ποιοί αποτελούν τις αγορές.. Μιλούν για τις αγορές λες και μιλούν για κάποιο ή κάποια πρόσωπα που είναι γνωστά σε όλους. Συνεισφέρουν έτσι στην παραπληροφόρηση του λαού που δεν μπορεί να αντιληφθεί ελλείψει στοιχείων ποιοί κρύβονται πίσω απο τις "αγορές".
Μέγιστη προδοσία! Να σου κρύβουν ποιοί σου δανείζουν και ποιοί σε υποβαθμίζουν.
Εμείς εδω και χρόνια γράφουμε για τους Διεθνείς Τραπεζίτες αναφέροντας τα ονόματά τους. Αυτοί είναι οι "αγορές". Είναι τόσο τεράστια η επιρροή τους όμως στα ΜΜΕ που κανείς Έλληνας ή ξένος δημοσιογράφος δεν τολμάει να αναφέρει τα ονόματά τους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Παραθέτουμε έτσι μια παλαιότερη ανάρτησή μας με το ποιοί είναι οι Διεθνείς Τραπεζίτες που δανείζουν σε όλη την ανθρωπότητα και ελέγχουν τους οίκους αξιολόγησεις.
Σκεφτείτε ότι οι οικονομίες όλων των κρατών της Γης αξιολογούνται απο 3 εταιρείες αξιολόγησης. Moody's, Fitch, Standar and Poors..


Οι οίκοι αυτοί αξιολόγησης ελέγχονται απο τους Διεθνείς Τραπεζίτες στελέχη των οποίων βρίσκονται επικεφαλείς των οίκων αυτών.


Έτσι μας οδηγούν στην εξαθλίωση λέγοντάς μας ότι είμαστε αναξιόπιστοι για να μας δανείσουν. Και ποιός το κρίνει αυτό; Οι ίδιοι οι δανειστές μας. Η απόλυτη ξεφτίλα δηλαδή για την ανθρωπότητα.


Κανείς δεν τόλμησε ποτέ να ρωτήσει πως αυτοί οι τραπεζίτες κατάφεραν να συγκεντρώσουν τόσο πλούτο που δανείζουν σε όλη την ανθρωπότητα. Κανείς δεν τους φορολογεί. Ούτε ισχύει για αυτούς φυσικά το πόθεν έσχες. Αυτό ισχύει μόνο για τους υπόλοιπους, εκτός Ισραήλ.


Πόσο φόρο πληρώνουν οι Ρόθτσιλντ και η παρέα τους;


Διαβάστε τις παρακάτω αναρτήσει και θα καταλάβετε οτι αυτό που συμβαίνει δεν είναι οτι τα κράτη χρεοκοπούν λόγω κακής διαχείρισης και υπερβολικού δανεισμού, αλλά γιατί οι αφανείς αυτοί κεντρικοί τραπεζίτες προωθούν την Παγκόσμια Κυβέρνησή τους. Και για να το πετύχουν πρέπει όλα τα κράτη σε πρώτη φάση να καταστραφούν οικονομικά!!


Αυτά είναι τα ονόματα αυτών που οδήγησαν την Ελλάδα στην οικονομική κρίση!



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails