Sunday, July 8, 2012

Αποκαλύψεις Δένδια ...Οι λαθρομετανάστες κακοποιοί είναι πολυ μεγάλη πληγή για την Δημοκρατία και την ασφάλεια των πολιτών!!

Σ.Α: Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνετε για όλα αυτά κύριε Δένδια και λοιποί της κυβέρνησης...

Μεγάλες αποκαλύψεις από τον Υπ. Προ-Πο πριν από λίγο στο βήμα της βουλής...Κρατώντας δυο στατιστικά από το 2011 και το 2012 που έχει δημοσιεύσει η ΕΛ.ΑΣ..
.μάθαμε και επίσημα πια μάθαμε ότι οι λαθρομετανάστες είναι η μεγαλύτερη πληγή κατά του δημοκρατικού αγαθού των Ελλήνων πολιτών...αυτό της ασφάλειας. Μόλις 11% οι Έλληνες που συνέλαβε η αστυνομία για παράνομες πράξεις..γύρω στο 30% οι ανεξιχνίαστες υποθέσεις και το υπόλοιπο ποσοστό συλλήψεων είναι όλοι λαθρομετανάστες και ευθύνονται για διάφορες παράνομες δραστηριότητες και εγκλήματα (χωρίς να υπολογίζεται η παράνομη μετανάστευση)...


Στα θέματα της εγκληματικότητας, της παράνομης μετανάστευσης και των υποδομών της ΕΛ.ΑΣ. και της Π.Υ. αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας. 

«Η χώρα βρίσκεται σε αυτή τη φάση σε υπαρξιακή αγωνία. Εάν η κατάσταση δεν αντιμετωπιστεί στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας τότε σε ορατό χρονικό διάστημα το συνολικό μοντέλο ζωής κινδυνεύει να ανατραπεί», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας και υπογράμμισε ότι δεν χρειάζεται περισσότερη αστυνομία, αλλά καλύτερη, ενώ πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητη η μια σημαντική αλλαγή στην ΕΛ.ΑΣ..

«Η ελληνική δημοκρατία δεν μπορεί μέσα στο συγκεκριμένο συνταγματικό και αξιακό σύστημα να δεχθεί, ούτε την αμφισβήτηση του ρόλου των σωμάτων ασφαλείας ούτε την οποιαδήποτε προσπάθεια υποκατάστασης τους. Σε αυτό είμαστε απόλυτοι», υπογράμμισε ο υπουργός. Όπως είπε, για τη δημόσια ασφάλεια απαιτείται η συνεργασία και βοήθεια όλων, κάνοντας λόγο για απόλυτη εθνική συστράτευση.

Παράλληλα, ανέφερε πως η χώρα δεν έχει σωστές υποδομές για να αντιμετώπισει τις πυρκαγιές το καλοκαίρι.


http://www.eglimatikotita.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails