Saturday, October 20, 2012

Μαύρη ηθοποιός θεωρείται "προδότρια της φυλής της" επειδή δεν θα ψηφίσει τον Ομπάμα



Takis Magazine / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η ηθοποιός Stacey Dash, πιο γνωστή για την συμμετοχή της στην ταινία του 1996, ‘Clueless’ (σημαίνει ‘ανίδεος’), είναι μια μαύρη από το Μπρονξ, που λέει ότι ψήφισε τον Ομπάμα το 2008. Όμως καθώς πρόσφατα τουίταρε ότι σχεδιάζει τώρα να ψηφίσει το Romney, οι αφροαμερικάνοι και κάποιοι ‘ανίδεοι’ λευκοί την ‘μαύρισαν’ μια για πάντα με συνοπτικές διαδικασίες.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά το πρώην μοντέλο του Playboy συνόδεψε το Tweet της με μια φωτογραφία του εαυτού της με ένα κόκκινο μπικίνι να στέκεται μπροστά από μια αμερικανική σημαία και πίσω από κάτι που μοιάζει με κόκκινο πύραυλο με το γράμμα "R" σε αυτό. Μπορεί να σημαίνει "Romney" ή "Ρεπουμπλικάνος", αλλά για άλλους μπορεί να σημαίνει κάλλιστα το πρώτο γράμμα του “Race Traitor” ("Φυλετικό Προδότη")!

Οι επιθέσεις που δέχτηκε ήταν πολλές και σκληρές, όπως μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι «αρκετά μαύρη» και ότι «πρέπει να αυτοκτονήσει», ενώ ‘στολίστηκε’ με «απρεπή» ρατσιστικά σχόλια κατά μαύρων, (όπως το γνωστό "n...") τα οποία στις ΗΠΑ απαγορεύονται, αλλά τώρα με μεγάλη άνεση ξεστόμισαν οι μαύροι ‘αδελφοί’ της!  

Εάν συνέβαινε το αντίθετο, εάν δηλαδή ένας λευκός δεχόταν επίθεση τέτοιου είδους επειδή θα ψηφίσει «μαύρο» υποψήφιο, θα είχε σειστεί η Αμερική. Ενώτώρα…..

Ανάμεσα στα πιο αιχμηρά μηνύματα:

- ΤΥΠΙΚΟ ‘OREO’..   Ψηφίζει ένα λευκό διάβολο. # SICK
(‘oreo’? προφανώς εννοούν το μπισκοτάκι που είναι μαύρο από έξω και λευκό από μέσα!)
   
- Δεν θα μπορέσεις να έρθεις εδώ ποτέ! Θα είσαι μια αράπισσα του σπιτιού (‘house nigga’, δηλαδή ‘υπηρέτρια των λευκών’).

- Είσαι μια εσωτερική σκλάβα. Το ξέρεις αυτό αδελφούλα .... Είσαι έτοιμη να πας πίσω στα χωράφια, jiggaboo; (λέξη αργκώ για τους μαύρους).

- Δεν θα σε κάνει λευκή. Σίγουρα ο Mitt θα χρησιμοποιήσει την πλάτη σου για να κρατάει τα πόδια του ζεστά. Σπιτίσια νέγρα.

Η Stacy Dash είναι ένα oreo……white man dik hopping uncle tom ghetto gagger may she get cancer twice and die once (μακάρι να πάθει καρκίνο δύο φορές και να πεθάνει αμέσως).

- Είσαι μια άνεργη μαύρη γυναίκα που εγκρίνει τον Mitt Romney. Καταψηφίζεις τον εαυτό σου, κακή όμορφη ηλίθια.

So Stacy Dash buck tooth ass really voting for Romney!! Σκύλα μαύρη και Μεξικάνα ... νομίζεις ότι το αίμα σου θα επιβιώσει

- Πήγαινε να αυτοκτονήσεις!!!! ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ…HOUSE NIGGA

Έτσι ποιπόν, πολλοί από τους πολιτικά ενεργούς και προφανώς πολυμαθείς εχθρούς της, οι οποίοι, είναι κατά κύριο λόγο σκούρας απόχρωσης, εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι η Dash εγκατέλειψε τους αδελφούς και τις αδελφές της στον τομέα του βαμβακιού, προκειμένου να μπει στο σπίτι της φυτείας, όπου θα λάβει επιπλέον μερίδες καλαμποκόψωμου, γλυκό τσάι, και χόρτα ως αντάλλαγμα για την άγρια προδοσία της ​​φυλή της...

Δηλώνοντας ότι νιώθει «σοκαρισμένη και λυπημένη» από τα μηνύματα, η πολυφυλετική Dash (στην ουσία είναιΑφροαμερικανόΜεξικάνα) εμφανίστηκε στο CNN και στονPiers Morgan (δες το βίντεο στο τέλος). «Επέλεξα [τον Romney] όχι από το χρώμα του δέρματός του, αλλά από το περιεχόμενο του χαρακτήρα του».

Στην εκπομπή, κάποιοι διάσημοι μαύροι όπως η Whoopi Goldberg και ο Russell Simmons, δήλωσαν ότι η επίθεση ήταν υπερβολική.

Ο Ομπάμα είναι ήδη μια πικρή απογοήτευση για όποιον ήταν τόσο ανόητος ώστε να πιστεύει ότι θα εγκαινιάσει μια «μετα-φυλετική εποχή» στις ΗΠΑ.

Στην Αμερική, κανείς λευκός δεν τολμά να πει ότι ψηφίζει κάποιον λόγω του χρώματος, διότι οι λευκοί συνεχώς κατηγορούνται ότι είναι ένα απαίσιο μονολιθικό ρατσιστικό μπλοκ ψηφοφόρων, και για αυτό θα πρέπει να καταφεύγουν σε μυστικές χειραψίες και κωδικοποιημένη ομιλία από το φόβο της δημόσιας σταύρωσης. Σε αυτόν το ανάποδο σύγχρονο κόσμο, η μια ομάδα πρέπει ταπεινά και σιωπηλά να υπομένει τις κατηγορίες ότι οι δικοί της ψηφίζουν ανθρώπους που μοιάζουν με αυτούς - παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν επιτρέπεται να το ανακοινώσουν δημοσίως -, ενώ η άλλη ομάδα ενθαρρύνει ανοιχτά τους δικούς της να δράσουν με βάση τα φυλετικά κριτήρια, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο αυτό δεν ισοδυναμεί ποτέ με «ρατσισμό».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails