Thursday, October 25, 2012

Το ΚΚΕ και η "ελευθερία έκφρασης"

Σ.Α: Απο αχαλίνωτη υποκρισία φαίνεται οτι πάσχουν τα κόμματα της αριστεράς στην Ελλάδα. Πριν λίγο καιρό διαμαρτύρονταν για τις αντιδράσεις εναντίον της βλάσφημης θεατρικής παράστασης "Corpus Christi" που παρουσίαζε τον Ιησού ομοφυλόφιλο και πως έκανε άγριο ομοφυλοφιλικό σέξ με τους Αποστόλους και τώρα χαρακτηρίζει "ρατσιστικό" κρούσμα μια θεατρική παράσταση σε σχολείο. 

Ένα νέο "ρατσιστικό" κρούσμα σε σχολείο της Νίκαιας σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες και αυτή τη φορά το καταγγέλλει η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.
Στο Γυμνάσιο της Νίκαιας σε μία θεατρική παράσταση υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους οι μαθητές και οι μαθήτριες επιχειρούσαν να εξηγήσουν από πού προέρχεται ο άνθρωπος.
Ρωτήθηκαν λοιπόν, σύμφωνα με το σενάριο: «Από πού προέρχεται ο άνθρωπος;». Η απάντηση που έδωσαν ήταν «από το χώμα». Η δεύτερη ερώτηση ήταν:
«από πού προέρχεται ο μαύρος άνθρωπος;» Σύμφωνα με το Βήμα, η απάντηση (γραμμένη στο σενάριο) που δόθηκε ήταν «από την... καρβουνόσκονη»! Απάντηση που εξόργισε το ΚΚΕ και φέρνει το θέμα στη Βουλή.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΛΕΚΑ;; EXOYME Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;; 


ieroslochos.blogspot.gr

http://www.stoxos.gr

1 comment:

Anonymous said...

ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΛΕΝΙΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails