Tuesday, October 30, 2012

Δεν έχει λεφτά το κράτος για τους νεφροπαθείς και για ναύλωση σχολικών λεωφορείων αλλά έχει για εβραϊκή εβδομάδα κινηματογράφου


Το Ίδρυμα Κακογιάννη σε συνεργασία με την Ισραηλινή Πρεσβεία προγραμματίζει από τις 18 εώς τις 24 του τρέχοντος μήνα να προβάλλει 7 ταινίες εβραίων (στη μητρική τους γλώσσα φυσικά)..

Μέχρι εδώ όλα καλά..

Τι γίνεται όμως όταν συμμετέχει ως επίσημος φορέας το κράτος και η ελληνική πολιτεία στην "εβδομάδα ισραηλινού κινηματογράφου" και μάλιστα την έχει υπό την αιγίδα της..;(κλικ στην εικόνα)

Ορίστε και η απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Παιδείας..

Και μπορεί κάλλιστα κάποιος να παραπλανηθεί και θεωρήσει ότι απλά το προωθεί.
Όχι λοιπόν.
Το Υπουργείο Πολιτισμού και το Παιδείας όχι απλά το προωθούν αλλά και το χρηματοδοτούν ταυτόχρονα. Και η απόδειξη είναι πολύ απλή.
Η απόφαση στη διαύγεια έχει καταχωρηθεί ως "οικονομικά" όπερ και σημαίνει ότι θα εγκριθεί δαπάνη πριν και μετά το πέρας της εκδήλωσης, με υπογραφή του.. Τζαβάρα.


Και αναρωτιέται ο απλός άνθρωπος..
Είναι δυνατόν το Ελληνικό Κράτος να επιδοτεί τέτοιες εκδηλώσεις την ίδια στιγμή που ο Τζαβαράς δηλώνει ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να συντηρηθούν αρχαιολογικοί χώροι και να ναυλωθούν σχολικά προς εξυπηρέτηση των μαθητών των ακριτικών χωριών της πατρίδας μας(ευθύνη Αρβανιτόπουλου αυτή ως Υπουργός Παιδείας);

Επιπλέον εξόχως περίεργο είναι επίσης πως και δεν έχει ενδιαφερθεί το Υπουργείο Πολιτισμού και το Παιδείας για άλλες....κοιτίδες κινηματογραφικού πολιτισμού, καθώς με μια απλή αναζήτηση στη Διαύγεια και τις αποφάσεις (εδώ) δεν ανακαλύψαμε κάποια..χορηγία τον τελευταίο χρόνο...

Τι το τόσο καταπληκτικό παρουσιάζει ο εβραϊκός κινηματογράφος...;!

Μια από τις ταινίες θα προβληθούν(κωμική υποτίθεται) είναι και αφιερωμένη στο ιερό βιβλίο των εβραίων το Ταλμούδ, που για όσους γνωρίζουν είναι και η επιτομή του αντιχριστινιασμού και του φυλετικού ρατσισμού καθώς αναφέρει τα υπόλοιπα έθνη, πλην ιουδαίων, ως κτήνη(γκόιμ) και τον Ιησού ως γαϊδαρο, την Παναγία δε ως π@ρνη.. (Περισσότερα εδώ και εδώ για το Ταμούδ).

Ενώ μια άλλη "υπερπαγαγωγή" που απέσπασε και βραβεία(σιγά μη δεν της έδιναν) κατορθώνει και πραγματεύεται την ομοφυλοφιλία(λεσβιακός έρωτας μιας Ινδής με μια εβραία), μαζί με την μετάναστευση και τα ανθρώπινα δικαιώματα!!!!!

Για τις υπόλοιπες μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Τα σενάρια περιέχουν από αιμοασταγείς δολοφόνους, μέχρι πορνεία και περιπλάνηση σε ερήμους και γκετοποιημένες περιοχές .
Βρε να δείτε ποιανού λαού την ιστορίας μας θυμίζουν όλα αυτα...Πού θα πάει θα το θυμηθούμε με λίγη "περιούσια" καθοδήγηση!

Εύγε λοιπόν κύριε Τζαβάρα...Η προσφορά στην διαπαιδαγώγηση του Έθνους μας είναι αντίστοιχη με τη χορηγία για την Κιτσοπούλου!
Και εις ανώτερα..


http://paspartoy.blogspot.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails