Friday, November 23, 2012

Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα!


Βαρέως φαίνεται πως φέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, τους χαρακτηρισμούς που γράφουν γι αυτόν μέλη της Χρυσής Αυγή. Σε συνέντευξή του έκανε μια δήλωση που σίγουρα θα προκαλέσει πολύ θόρυβο. Ο κος Τατσόπουλος δήλωσε: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή”.
 Φυσικά ήδη τα κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά μετά την δημοσίευση της δήλωσής του.
Όσοι πάντως ανήκετε στην άλλη μισή Αθήνα, καλό είναι να πιάνετε τοίχο.
Μόνο ο Σειρηνάκης μπορεί να μας σώσει...αν τον  κάνει πρωταγωνιστή στις ταινίες του.. ίσως γλυτώσει  η υπόλοιπη μισή Αθήνα τον Τατσοσέξ.  


Τη δική του απάντηση στα σχόλια των χρηστών του Facebook και του Twitter δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος λέγοντας πως θα έπρεπε να περιμένει τον παρεπόμενο κανιβαλισμό. Όπως δηλώνει από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μακροσκελή συνέντευξη απομονώθηκε αυτό το σχήμα λόγου για να την πλασάρουν. «Βεβαίως, μεγάλο παιδί είμαι, θα έπρεπε να το περιμένω -όπως και τον παρεπόμενο κανιβαλισμό. Γηράσκω αεί διδασκόμενος στη χώρα της σοβαροφάνειας και της μοχθηρίας». Παράλληλα, δίνει και την... κατεύθυνση που θα κινούνται οι δηλώσεις του στο μέλλον: «Βαράτε, βαράτε... Σας υπόσχομαι εφεξής να μιλάω σαν τον Αβραμόπουλο, υποκριτές του κώλου».  

Σχόλιο..
 Πες μας τουλάχιστον βρε Τατσόπουλε, ποιες γειτονιές άφησες α@@μητες να ξέρουμε κι εμείς... -->

http://www.eglimatikotita.gr/2012/11/blog-post_8015.html

2 comments:

Anonymous said...

http://anti-ntp.net/2012/11/%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB/

Anonymous said...

ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.Υ.Γ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails