Wednesday, December 19, 2012

Ο φασισμός του Σαμαρά και των περιούσιων


Σαμαράς: Θα αποκλείσουμε την Χρυσή Αυγή από το Συμβούλιο της Ευρώπης
Όλο και περισσότερο, ο αποτυχημένος πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης του μνημονίου, Αντώνης Σαμαράς, δείχνει πόσο δούλος και πειθήνιο όργανο των δυνάμεων που επιβουλεύονται την κυριαρχία της Χώρας μας είναι. Το νέο του «κατόρθωμα» διεπράχθη κατά την χθεσινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο μιας αντιρατσιστικής οργάνωσης (EGAM), ονόματι Μπενγιαμίν Αμπτάν(Σ.Α:Ο Αμπτάν είναι φυσικά Εβραϊκής καταγωγής).
Σε σχετική ανακοίνωση αυτής της οργάνωσης – σφραγίδας τονίζεται ότι «Η Νέα Δημοκρατία τάσσεται υπέρ μιας νέας σύνθεσης της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης χωρίς τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής».
Στην συνέχεια, κάνουν λόγο για μια «τεράστια νίκη της δημοκρατίας» και συνεχίζουν λέγοντας πως «πλέον η Ελλάδα δίνει σε όλη την Ευρώπη το παράδειγμα μιας χώρας που αντιμετωπίζει την πιο βίαιη κοινωνική κατάσταση, αλλά της οποίας οι ηγέτες έχουν αποφασίσει ότι η υπεράσπιση της δημοκρατίας αποτελεί προτεραιότητα». Το κείμενο των αντιρατσιστών καταλήγει λέγοντας ότι η απόφαση αυτή «επιτρέπει να ανακοπεί η δυναμική του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ενισχύει το ευρωπαϊκό αντιρατσιστικό κίνημα, το οποίο εκφράστηκε δυναμικά στους δρόμους της Αθήνας το περασμένο Σάββατο. Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι πήραν μέρος στη μεγαλειώδη αντιρατσιστική πορεία κατά του νεοναζισμού».
Σχολιάζοντας όλα τα παραπάνω, ας ξεκινήσουμε από το τέλος και την απύθμενη όσο και ασόβαρη αριθμητική ασυνέπεια των αντιρατσιστών. Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε ότι ο φαιδρός ισχυρισμός περί 10.000 ανθρώπων στην μάζωξη του περασμένου Σαββάτου ήταν προϊόν μέθης. Τα πράγματα, όμως, είναι πολύ πιο απλά καθώς οι άνθρωποι είναι κοινοί ψεύτες. Όταν ακόμα και η φωνή των αντιρατσιστών, αντιεθνικιστών (και γενικά ανθελλήνων) «εφημερίδα των συντακτών» γράφει, αναφερόμενη στην αντιρατσιστική συγκέντρωση για 1000 άτομα, φανταστείτε το θράσος και την αναίδεια των αυτόκλητων αυτών υπερασπιστών των λαθρομεταναστών. Στην πραγματικότητα ούτε 600 δεν ήταν οι συμμετέχοντες στο φιάσκο του Σαββάτου, με τα 2/3 απ’ αυτούς να είναι πακιστανοί, αφγανοί κλπ και οι υπόλοιποι περιθωριακοί γραφικοί, περιφερόμενοι αργόσχολοι, επαγγελματίες αντιρατσιστές κλπ.
Ξεπερνώντας τα αποτυχημένα αυτά «νούμερα», το σοβαρό της όλης υπόθεσης είναι η ουσιαστική ταύτιση του Σαμαρά με τις άθλιες και ασόβαρες θέσεις των ανθελλήνων αντιρατσιστών, σε τέτοιο βαθμό που να δέχεται συγχαρητήρια από αυτούς! Καμαρώστε έναν πολιτικό απατεώνα, ο οποίος προεκλογικά έκανε σημαία του την ρητορική εναντίον της λαθρομετανάστευσης, αλλά μετεκλογικά έδειξε ποιος είναι στην πραγματικότητα. Δεν προχωρά στην ουσιαστική κατάργηση του επαίσχυντου και εθνοκτόνου νόμου Ραγκούση, ενώ ταυτόχρονα χαριεντίζεται με τον αναιδή εκπρόσωπο μιας ακόμη ανύπαρκτης αντιρατσιστικής κίνησης.
Θα συμφωνήσουμε, όμως, σε κάτι με τον θρασύτατο Μπένγιαμιν Αμπτάν, Πράγματι, «πλέον η Ελλάδα δίνει σε όλη την Ευρώπη το παράδειγμα». Αλλά το κάνει σε εντελώς διαφορετική βάση απ’ αυτήν που θέτει ο γραφικός αυτός κύριος. Γιατί η Ελλάδα, δια μέσω της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δίνει το καλύτερο αγωνιστικό παράδειγμα προς τα Έθνη της Ευρώπης να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να παλέψουν για να απελευθερώσουν και τις δικές τους Πατρίδες από την μέγγενη της παγκοσμιοποίησης. Όσο, λοιπόν, κι αν επιδοτηθούν οι ανύπαρκτες αυτές κινήσεις θα συντριβούν αμείλικτα κάτω από την ροή των γεγονότων και την λαϊκή κατακραυγή, καθώς η φωνή του Αίματος είναι πιο δυνατή από το χρήμα. Όσο για τον πολιτικάντη Σαμαρά, ας τον χαίρονται όσοι τρέφουν ακόμη αυταπάτες γύρω από την πραγματική φύση του χαρακτήρα του, όπως και το ποιους εξυπηρετεί με την πολιτική του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-eklektoi-eidikoi-sumbouleuoun#.UNDt_OQz06o

Δείτε και αυτό το συγκλονιστικό βίντεο για το ποιοί προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη και μετά μας κατηγορούν για ρατσισμό!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails