Wednesday, December 12, 2012

«Γονάτισε και φίλησε τις μπότες μου, λευκή γυναίκα!»


Η σκηνή που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι από την γνωστή πλατεία TIME SQUARE της Νέας Υόρκης, όπου δύο λευκές γυναίκες (μάνα και κόρη) προσκυνούν και φιλούν τις μπότες μελών της αίρεσης Αφρο-Αμερικάνων που αυτοαποκαλούνται ‘Μαύροι Εβραίοι Ισραηλίτες’ και θεωρούν τον εαυτό τους τον «περιούσιο λαό του Θεού» και μισούν τους λευκούς.
Ως Μαύροι Εβραίοι Ισραηλίτες (Black Hebrew Israelites) χαρακτηρίζονται διάφορες σέκτες Αφρο-Αμερικάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Ισραηλιτών. Τα μέλη τους τηρούν σε κάποιο βαθμό τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και πρακτικές του mainstream Ιουδαϊσμού.

Δεκάδες ομάδες Μαύρων Εβραίων ιδρύθηκαν στα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, ο αριθμός τους ήταν μεταξύ 25.000 και 40.000. Στη δεκαετία του 1990, η Συμμαχία των Μαύρων Ιουδαίων ύστερα από έρευνα, εκτίμησε ότι υπήρχαν 200.000 Αφρο-Αμερικανοί Εβραίοι. Ο ακριβής αριθμός τους παραμένει απροσδιόριστος.

Κυριότερες ομάδες είναι: ‘Church of the Living God’, ‘the Pillar Ground of Truth for All Nations’, ‘Church of God and Saints of Christ’, ‘African Hebrew Israelites of Jerusalem’, ‘Commandment Keepers’ και η πιο ακραία Nation of Yahweh’. 
 
Στα τέλη του 2008, το γνωστό "αντιρατσιστικό" (αριστερό και φιλοεβραϊκό) Southern Poverty Law Center (SPLC) τους περιέγραψε ως "ρατσιστές μαύρους" που τα πιστεύουν ότι οι Εβραίοι είναι διαβολικοί απατεώνες, ενώ καταδικάζουν ανοιχτά τους λευκούς ως την προσωποποίηση του κακού, και ότι στους λευκούς αξίζει μόνο θάνατος ή δουλεία".
Σε ένα βίντεο, ο ιεροκήρυκας με το όνομα "Στρατηγός MayakaahlaKa" (φώτο), προσφέρει αυτή την πλήρη πρόβλεψη για το μέλλον της λευκής φυλής: «Κάθε λευκός που δεν σκοτωθεί από τον Χριστό, όταν επιστρέψει θα γίνει σκλάβος! "



Παρακάτω απόσπασμα από εκτενές ρεπορτάζ του The Village Voice:


Νέα Υόρκη, 34th Street, 7 μ.μ. : Εκατοντάδες μαύροι έχουν παραταχθεί έξω από ένα κατάστημα, παρά το δριμύ κρύο, περιμένοντας υπομονετικά για να είναι οι πρώτοι που θα αγοράσουν τα νεότερα Jordans Air παπούτσια.

Από την απέναντι πλευρά του δρόμου, ένας άλλος μαύρος, ντυμένος σε φωτεινά χρώματα και χωρίς να φοράει Air Jordans, παρακολουθεί τη σκηνή.

«Κοιτάξτε αυτούς τους σκλάβους στο λευκό άνθρωπο!» φώναξε με όλη του τη δύναμη. Όταν ένα λεωφορείο κατεβάζει δεκάδες αγοραστές ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος, γελάει, φωνάζοντας, "Μέχρι και με το λεωφορείο γεμάτο φέρνουν νέγρους!"
Ένας γενειοφόρος άνδρας με το όνομα "Zodach," με μια μεγάλη φωνή, είναι ένα από τα λίγα μέλη του «Οίκου του Ισραήλ», μιας ομάδας Μαύρων Εβραίων Ισραηλιτών: ο «προφήτης» της γωνίας του δρόμου της Νέας Υόρκης.

«Κοίτα αυτά τα τρελά νεγροειδή! Θα έπρεπε να είναι εδώ μαζί μας και να ετοιμάζονται για τις έσχατες ημέρες!" φώναξε ο Zodach. "

Ο «Στρατηγός Hashar», ηγέτης των «Πρέσβεων του Χριστού», μιας άλλης «φάλαγγας» Μαύρων Ιουδαίων Ισραηλιτών, εξηγεί ότιοι στρατιωτικές τους στολές και οι τίτλοι που χρησιμοποιούν βασίζονται στο βιβλικό κάλεσμα στα όπλα, και αυτό περιλαμβάνει το πανταχού παρών αστέρι του Δαβίδ στα ενδύματα τους. Ο Hashar, ένας άντρας με τεράστιους ώμους και μια μεγάλη χρυσή σχάρα στην πάνω σειρά των δοντιών του, ανοίγει το δρόμο για το υπόγειο μιας Πρεσβυτεριανής εκκλησίας στα βόρεια WashingtonHeights της 200ης  Οδού, όπου χρησιμοποιεί ως τόπο συναντήσεων η αίρεσή του. Φθάνοντας κάτω από τις σκάλες, η μυρωδιά του λιβανιού είναι επιβλητική.

«Αυτό είναι λιβάνι και σμύρνα», λέει ο «Πρώτος ΛοχαγόςChaa-zaq-raw-chaa». Και προσθέτει ότι αυτά τα αρωματικά είναι τα ίδια με τα δώρα που δόθηκαν στο μωρό Ιησού από τους τρεις Μάγους.

 
Ο "πραγματικός" Ιησούς ήταν νέγρος...
Ο Chaa-zaq-raw-chaa και ο Hashar μέσα από μια συμπαγή μεταλλική θύρα οδηγούν στο εσωτερικό ιερό τους. Το δωμάτιο είναι γεμάτο από εικόνες της Αφρικής και  απεικονίσεις των δώδεκα φυλών του Ισραήλ, μαζί με αφίσες στα εβραϊκά που έχουν φράσεις από το Δευτερονόμιο ("Άκουσε Ω Ισραήλ, ο Κύριος είναι ο Θεός μας") και το Ταλμούδ («Μάθε μπροστά σε ποιον στέκεσαι"). Στο μπροστινό μέρος του δωματίου είναι ένα μεγάλο τραπέζι με ένα menorah (επτάφωτη λυχνία). Οπλισμένοι με στοίβες βιβλίων, οι ιερείς παίρνουν τη θέση τους πίσω από τον αυτοσχέδιο βωμό. Αρχίζουν να ηχογραφούν τη διαδικασία με ένα παλιό κασετόφωνο.
Ο Chaa-zaq-raw-chaa λέει ότι οι άνθρωποι στη δουλειά του«γνωρίζουν ότι είμαι Εβραίος». Ερωτηθείς αν οι συνάδελφοί του τον είχαν δει ποτέ σε δράση στο δρόμο, φαινόταν σίγουρος ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να υποστεί διακρίσεις στην εργασία του λόγω της θρησκείας του.

Όπως και οι περισσότεροι Μαύροι Εβραίοι Ισραηλίτες, αυτοί οι άνθρωποι μεγάλωσαν στο Μπρούκλιν, κυρίως στην Ανατολική Νέα Υόρκη. Όλοι προέρχονται από οικογένειες Μαρτύρων του Ιεχωβά ή καθολικά τοπικιστικά σχολεία.
Κάθε ένας από αυτούς βρήκε τους Μαύρους Εβραίους Ισραηλίτες είτε μέσω της ακοής του κηρύγματός τους στον δρόμο ή βλέποντας μια εκπομπή τους μέσω δορυφόρου. Όταν ρωτήθηκε για την πιο ξεχωριστή στιγμή του δικού του θρησκευτικού ταξιδιού όλα αυτά τα χρόνια, ο Chaa-zaq-raw-chaa είπε ότι ήταν όταν, στην Times Square, ένας λευκός έπεσε στα γόνατά μπροστά του για να φιλήσει τις μπότες του, όπως ακριβώς και «οι Γραφές αναφέρουν ότι θα συμβεί πριν τις έσχατες ημέρες».

Οι Μαύροι Εβραίοι Ισραηλίτες ουρλιάζουν τακτικά "σκύλα" και "πόρνη" στις γυναίκες στο δρόμο. (Επίσης μισούν τους ομοφυλόφιλους).

Η ιστορία της αίρεσης πηγαίνει πίσω στον 19ο αιώνα, που διάφορες αιρέσεις των Μαύρων Εβραίων Ισραηλιτών σχηματίστηκαν στις ΗΠΑ, με αρκετές ομάδες να εμφανίζονται στο Χάρλεμ από τις αρχές του 20ου αιώνα. Έχουν τις ρίζες τους στομαύρο πεντηκοστιανό «κίνημα αγιότητας» και η πρώτη τους συγκέντρωση ίσως έλαβε χώρα το 1886 στην εκκλησία "Μαύρων Ιουδαίων" του "προφήτη" F.S. Cherry στην Σατανούγκα του Τενεσί. (Ο Cherry προέβλεψε ο Ιησούς θα έρθει το έτος 2000 καιθα σφάξει όλους τους λευκούς. Δίδαξε, επίσης, το ποίμνιό του ότι η γη είναι τετράγωνη).
 
Αυτό που σε μεγάλο βαθμό ενοποιεί αυτές τις διάφορες αιρέσεις σήμερα είναι μια μαύρη εθνικιστική έννοια του Ιουδαϊσμού που (σε όχι και τόσο διαφορετικό τρόπο από την Θεολογία της Μαύρης Απελευθέρωσης ή του Έθνους του Ισλάμ) βλέπει τους Αφρο-Αμερικανούς ως τον μοναδικό «περιούσιο λαό» του Θεού.
 
Βιβλικά και βιολογικά, οι Μαύροι Εβραίοι Ισραηλίτες βλέπουν τους εαυτούς τους ως «απόγονους των δώδεκα φυλών του Ισραήλ». Στην Παλαιά Διαθήκη, κάθε φυλή πήρε το όνομά της από ένα γιο του Ιακώβ, του εγγονού του Αβραάμ. Πιστεύουν ότι οι πρόγονοί τους εκδιώχθηκαν από το Ισραήλ κατά το έτος 70 μ.Χ., στη συνέχεια μετανάστευσαν στη Δυτική Αφρική, και φέρθηκαν στη Βόρεια Αμερική ως σκλάβοι. Σήμερα, όπως πιστεύουν, οι αρχικές Ισραηλίτικες φυλές διαθέτουν σύγχρονα ισοδύναμα: "τους νέγρους," τους Πορτορικάνους, τους Ινδιάνους της Αμερικής, καθώς και άλλες εννέα ομάδες κατοίκους του Νέου Κόσμου που έχουν καφέ δέρμα,. Κρατούν μια μνησικακία, εν τω μεταξύ, κατά των «ηπειρωτικών Αφρικανών» που πιστεύουν ότι τους πούλησαν στους λευκούς.
Οι Μαύροι Εβραίοι Ισραηλίτες άρχισαν να παρουσιάζονται στα γκέτο της Ανατολικής Ακτής τη δεκαετία του '70. Τα μέλη του«Έθνους του Γιαχβέ» (‘Nation of Yahweh’) που έχει έδρα το Μαϊάμι, κατηγορήθηκαν το 1990 για εκβιασμούς, εμπρησμό, και14 δολοφονίες. Ο ιδρυτής Γιαχβέ Μπεν Γιαχβέ (Yahweh BenYahweh - φώτο) πήγε στην φυλακή για συνωμοσία και για την δολοφονία, χωρίς λόγο, λευκών (συμπεριλαμβανομένου ενόςαποκεφαλισμού) ως ιεροτελεστία μύησης στην αίρεση του. Ο ιδρυτής έλεγε στα νέα μέλη «να σκοτώσουν ένα λευκό διάβολο και να του φέρουν ένα αυτί».

Χαρακτηριστικό βίντεο με τις "απόψεις" της σέκτας, που ξεχειλίζουν από μίσος για τους λευκούς. "Θα τους κάψει ο Θεός με πυρηνικά" (όπως και τους ομοφυλόφιλους)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2012/12/blog-post_10.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails