Sunday, January 27, 2013

Ναύπλιο: Συλλήψεις Αλβανών για ληστεία σε βάρος ζεύγους Ελλήνων... στις Σπέτσες!! Αυτό Δένδια δεν ήταν ρατσισμός κατά των Ελλήνων;;



Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η ληστεία σε βάρος ζεύγους Ελλήνων, που διαπράχθηκε το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου μέσα στην οικία τους στις Σπέτσες.

Οι δύο αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής ηλικίας 25 και 44 ετών συνελήφθησαν στην Αργολίδα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Ναυπλίου, ενώ αναζητείται και ο τρίτος δράστης που πρόκειται για 20χρονο ομοεθνή τους. 

Συγκεκριμένα οι τρεις αλλοδαποί, μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού στις Σπέτσες και αφού τους ακινητοποίησαν με την απειλή κατσαβιδιού, ερεύνησαν τους χώρους και αφαίρεσαν κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα. 

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας θαλάσσιο ταξί αποβιβάστηκαν στην περιοχή της Αργολίδας και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Αθήνα. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τσάντα με τα κλοπιμαία από την οικία στις Σπέτσες, καθώς επίσης διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. 

eglimatikotita

http://enwtheite.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1002.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails