Saturday, January 26, 2013

Φοιτητής στις ΗΠΑ χρησιμοποίησε το όπλο του και έσωσε τη ζωή του συγκάτοικού του!


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ειδήσεις όπως τις παρακάτω δεν θα τις αναφέρουν ποτέ τα μεγάλα «διεθνή» ΜΜΕ γιατί οι «Περιούσιοι» που τα ελέγχουν θέλουν όλοι μας να αφοπλιστούμε και αυτοί να είναι οπλισμένοι σαν «αστακοί» για να κυριαρχήσουν!




Την στιγμή που οι Δημοκρατικοί(Σ.Σ: Στην πραγματικότητα οι Εβραίοι που διοικούν και τους Δημοκρατικούς αλλά το κυριότερο τα ΜΜΕ, δείτε σχετικά εδώ και εδώ) προσπαθούν να απαγορεύσουν «στρατιωτικού  τύπου επιθετικά όπλα» όπως το AR-15, ένας φοιτητής του Ινστιτούτου Τεχνολογίας του Rochester χρησιμοποίησε αυτό το όπλο για να εμποδίσει εισβολείς που έμπαιναν στο σπίτι και να σώσει την ζωή του συγκάτοικού του.



Ο Christopher Boise άκουσε φασαρίες στο ισόγειο του διαμερίσματό του. Όταν πήγε να ερευνήσει, βρήκε δύο εισβολείς. Ένας από τους άνδρες κρατούσε όπλο και το έστρεψε προς αυτόν. Ο Boise ούρλιαξε και ξύπνησε τον συγκάτοικό του Raymond, ο οποίος έπιασε τη θήκη με το όπλο του και έβγαλε έξω το AR-15 του.

Ένας από τους εισβολείς άνοιξε την πόρτα του Raymond και είδε μόνο την κάνη του όπλου.

«Εκείνη την στιγμή που το είχα βγάλει από τη θήκη και ήταν έτοιμο να εκπυρσοκροτήσει, ένας από τους άνδρες ήρθε μέσα ανοίγωντας την πόρτα μου αργά, είδε ότι υπήρχε η κάνη ενός όπλου εκεί και έφυγε», είπε ο Raymond.

Οι εισβολείς στην συνέχεια έφυγαν από το διαμέρισμα χωρίς να πάρουν τίποτα. Καθόλου πυροβολισμοί δεν υπήρξαν.

«Είμαι χαρούμενος που μου έσωσε την ζωή. Ευτυχώς είχε το όπλο του», είπε ο Boise.
Μερικές εβδομάδες νωρίτερα ένα 15χρονο αγόρι χρησιμοποίησε το AR-15 του πατέρα του για να σταματήσει δύο εισβολείς που προσπαθούσαν να μπούν στο σπίτι του, όταν αυτός και η αδερφή του ήταν μόνοι τους.

Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails