Sunday, January 20, 2013

ΣΟΚ στην Αγγλία..Συμμορία πακιστανών ισλαμιστών απειλούσε με αποκεφαλισμό ανήλικα κορίτσια και τις ωθούσε στην πορνεία..Βίντεο


Kamar Jamil, 27, Akhtar Dogar, 32, αδελφός του Anjum Dogar, 30, Assad Hussain, 32, Μοχάμεντ Karrar, Bassam Karrar, Μοχάμεντ Χουσεΐν, 24, Zeeshan Ahmed, 27, και Bilal Ahmed, 26
Σοκ έχει προκαλέσει στη κοινή γνώμη η ιστορία που εξετάζεται σε βρετανικό δικαστήριο και αφορά την κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών από ισλαμιστές σωματέμπορους.. 
Επτά άνδρες πακιστανικής καταγωγής και δύο από τη Βόρεια Αφρική κατηγορούνται για 79 αδικήματα σε έξι ανήλικα κορίτσια (Βρετανίδες). 
Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν βιασμό παιδιών, της σεξουαλικής εμπορίας ανθρώπων και της παιδικής πορνείας. Τα ονόματα της συμμορίας συνόδευε στο τέλος το γράμμα Μ που σήμαινε Μωάμεθ. Απόσπασμα από αγγλικό blog για την ίδια υπόθεση. 
Το Ισλάμ διδάσκει ότι οι μη μουσουλμάνοι είναι τα «χειρότερα πλάσματα" (Κοράνι 98:6) και ότι ο Αλλάχ δεν έχει καμία αγάπη για τους άπιστους (Κοράνι 3:32).
Το Ισλάμ υποστηρίζει, επίσης, τη σεξουαλική εκμετάλλευση των αιχμαλώτων γυναικών (Κοράνι 4:24) και προωθεί την σεξουαλική επαφή με κορίτσια προεφηβικής ηλικίας (Κοράνι 65:4). 
Βάλτε τα όλα αυτά μαζί, και θα καταλάβετε τι ακριβώς έκανε η συγκεκριμένη συμμορία. 
Ωστόσο, όποιος αναφέρει αυτά ακριβώς που γράφει το κοράνι μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ρατσιστής και ως κήρυκας της ισλαμοφοβίας. 
Βλέπετε ο νομοθέτης δεν προέβλεψε τον ισλαμικό ρατσισμό εις βάρος ανυπεράσπιστων ανθρώπων,παρά μόνο αυτών που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και αναφέρουν απλώς τι γράφει το κοράνι.


Από την ηλικία των 12 ετών το κορίτσι πωλήθηκε σε ισλαμιστές άνδρες που τη βίασαν βίαια σε ιδιωτικές κατοικίες και ξενώνες γύρω από την Οξφόρδη αλλά και σε άλλες περιοχές. O Μοχάμεντ Καρράρ, 38 ετών, πρόσφερε το παιδί σε πελάτες στη Βρετανία έναντι 720 ευρώ. Για πάνω από 5 χρόνια η ανήλικη ήταν επανειλημμένα θύμα βιασμού από μεγάλες ομάδες ανδρών, κάτι που η ίδια περιέγραψε ως «σεξουαλικό βασανιστήριο». Πολύ συχνά της έδιναν ηρωίνη ή κάποια άλλα ναρκωτικά σε περίπτωση που αρνούνταν να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο αδερφός του Μοχάμεντ, Μπασσάμ Καρράρ. Σύμφωνα με τις διώξεις, ο Καρράρ – γνωστός και ως ο «Αιγύπτιος Μ»- «αγόρασε» το ανήλικο θύμα από κάποιον άγνωστο μετά τα ενδέκατα γενέθλια της. Αρχικά τη προσέγγισε με αρώματα και σκληρά ναρκωτικά και στην συνέχεια την χτύπησε και την βίασε. Μετά πήρε μια καρφίτσα από τα μαλλιά της, την λύγισε ώστε να σχηματίσει το γράμμα «Μ» και την θέρμανε με αναπτήρα. Με αυτήν, άφησε ένα σημάδι στον αριστερό της γλουτό, ως ένδειξη ότι η 11χρονη είναι πια δική του ιδιοκτησία. Λίγο μετά τα δωδέκατα γενέθλια της, η μικρή δήλωσε στον Καρράρ ότι είναι έγκυος στο δικό του παιδί. Εκείνος αφού την χτύπησε, τη μετέφερε σε σπίτι στο Ρέντινγκ όπου της έκαναν έκτρωση με μια βελόνα. Το κορίτσι, το οποίο προερχόταν από «προβληματική» οικογένεια, μέσα στην αφέλεια και απειρία του δήλωσε στο δικαστήριο ότι θεωρούσε πως ο «Μο» την αγαπούσε και θα τη παντρευόταν όταν έκλεινε τα 16.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν κοινωνική λειτουργός ανέλαβε στενά το κορίτσι και απάντησε σ’ ένα τηλεφώνημα του «Μο» που την έψαχνε για ένα ακόμη από τα άρρωστα σχέδια του.

Ο Karrar φέρεται να ζήτησε να της μιλήσει. Όταν η κοινωνική λειτουργός αρνήθηκε,ο Karrar φέρεται να είπε: «Αν δεν την πάρω εγώ θα σας **** όλους, θα την **** αυτή πρώτα και μετά θα **** και την μαμά της.
Η δίκη συνεχίζεται...
Π/Θ
http://www.eglimatikotita.gr

http://hellasxg.blogspot.com/2013/01/blog-post_19.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails