Saturday, January 26, 2013

Ποιοί προωθούν την απαγόρευση των όπλων στις ΗΠΑ;


Γενικοί έλεγχοι προσωπικού ιστορικού για την αγορά οποιουδήποτε πυροβόλου όπλου – είτε από κατάστημα είτε διαδικτυακά – είναι το σχέδιο του εβραϊσμού ώστε να αφαιρέσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο αυτό δικαίωμα από τους μη Εβραίους.

Ο Μεγάλος Εβραίος Αδερφός σας παρακολουθεί!!
Θέλεις να αγοράσεις όπλο στις ΗΠΑ; Πρέπει να ξέρουμε τα πάντα για σένα!! Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο!!

Με άλλα λόγια οι αγοραστές όπλων σύντομα θα ουρούν σε κύπελλα σε όλη την Αμερική. Η εγκαθίδρυση Εβραίκού ολοκληρωτικού καθεστώτος ξεκινά από τον Εβραίο γερουσιαστή Chuck Schumer ο οποίος ανακοίνωσε το μαρξιστικό σχέδιό του στο Συνέδριο του Τύπου την προηγούμενη Κυριακή.


Καυχόμενος για τη συγγραφή της συγκεκριμένης πρότασης νόμου και συγκεκριμένα τους ελέγχους του παρελθόντος κάθε υποψήφιου αγοραστή όπλου ο Schumer προέβλεψε ότι την επόμενη εβδομάδα οι δύο νομοθέτες θα υποστηρίξουν την πρόταση νόμου του.

Δύο Εβραίες που προωθούν την απαγόρευση των όπλων στις ΗΠΑ!!


Συνεργάτης του Schumer είναι ένας ακόμη Εβραίος που μισεί τις ελευθερίες των Αμερικανών, ο δισεκατομμυριούχος Rubens Bloomberg, δήμαρχος της Νέας Υόρκης.
Με τον Bloomberg στο πλευρό του ο Σούμερ ανακοίνωσε την νομοθεσία του, ονόματι Fix Gun Checks Act, που διατάζει όσους αγοράζουν όπλα, συμπεριλαμβανομένου συναλλαγές μέσω ιδιωτών, να υποστούν έλεγχο του παρελθόντος τους.


Η εν λόγω νομοθεσία του Εβραίου Σούμερ θα επιβάλλει και πρόστιμο στις Πολιτείες που θα αποτυγχάνουν να κάνουν ελέγχους του παρελθόντος σε όσους αγοράζουν όπλα, κόβοντάς τους το 25% τον Ομοσπονδιακών επιχορηγήσεων!!



Επίσης ο νόμος που απαγορεύει τα όπλα και τα εκρηκτικά προωθήθηκε από Εβραίους όπως οι: Lautenberg, Feinstein, Levin, Schumer και Boxer..

Οι Εβραίοι μέσω των ΜΜΕ που τους ανήκουν στις ΗΠΑ κάνουν συνεχώς πλύση εγκεφάλου στους Αμερικανούς ότι πρέπει να αφήσουν τα όπλα γιατί σε αυτό ακριβώς το συνταγματικό δικαίωμά τους οφείλονται οι σφαγές σε σχολεία.
Βέβαια αυτό δεν αποτελεί ένα λογικό επιχείρημα γιατί ένας τρελός που θέλει να σκοτώσει σίγουρα θα βρεί και άλλους τρόπους. 

Επιπλέον όλοι έχουμε διαβάσει κατά καιρούς ότι δολοφόνοι μπορούν να προγραμματιστούν από τις μυστικές υπηρεσίες προκειμένου να πετύχουν την χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Οι Εβραίοι είναι όμως και μεγάλοι υποκριτές! Γιατί ενώ προσπαθούν να απαγορεύσουν τα όπλα στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ την ίδια στιγμή είναι όλοι τους οπλισμένοι σαν αστακοί!!

Διαδώστε το παρόν άρθρο γιατί θα έρθει ο καιρός που θα απαγορεύσουν και τις καραμπίνες σε όλο τον κόσμο προκειμένου να μας ελέγχουν απόλυτα!!

Για την νέα νομοθεσία που προωθούν οι Εβραίοι στις ΗΠΑ διαβάσαμε εδω..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails