Wednesday, January 9, 2013

Ποιοι χρηματοδότησαν και την Αμερικανική Επανάσταση;

Προσέξτε το εξής με το παρακάτω άρθρο. Το άρθρο το έγραψε ένας Εβραίος, ο Henry Makow. Το άρθρο αναφέρεται σε έναν Εβραίο τραπεζίτη που χρηματοδότησε την Αμερικανική Επανάσταση, η οποία ήταν εναντίον της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, η οποία ελέγχοταν πλήρως απο την εβραϊκή οικογένεια τραπεζιτών των Rothschild, που χρηματοδοτούσαν τους πολέμους της.

Με άλλα λόγια Εβραίοι κυβερνούν, Εβραίοι επαναστατούν και Εβραίοι κάνουν τις αποκαλύψεις! 

Διαδώστε το παντού για να ξυπνήσουν οι απανταχού κοιμισμένοι και εξαπατημένοι!


Χρήμα – Η πηγή ζωής της Πολιτικής
Χάϊμ Σόλομον

Για όσους ερευνούν προσεκτικά την δράση των Εβραίων Κεντρικών Τραπεζιτών και του ιουδαϊκού ιερατείου, είναι γνωστό ότι οι μεγάλες επαναστάσεις που επηρέασαν όλο το πλανήτη, χρηματοδοτήθηκαν απο αυτούς. 

Και όχι μόνο χρηματοδοτήθηκαν αλλά οι κορυφαίοι ηγέτες που κατηύθυναν τις μάζες προέρχοντο από τον «περιούσιο λαό».


Έτσι και η Αμερικανική Επανάσταση δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.


Και ο κορυφαίος ήρωας-χρηματοδότης της Αμερικανικής Επανάστασης ανήκε στους «περιούσιους». Ο λόγος για τον Χάϊμ Σόλομον, που τον βλέπουμε να απεικονίζεται στο παρακάτω γραμματόσημο.


 Ο Χάϊμ γεννήθηκε το 1740 στο Leszno/Lissia της Πολωνίας. Ο πατέρας του ήταν ραββίνος στην Πολωνία που ζούσε προηγουμένως στην Πορτογαλία.

Ενώ ήταν γιός ραββίνου, στις ΗΠΑ προωθούσε την ελευθερία των θρησκειών, όπως κάνουν σε όλα τα μη εβραϊκά και ειδικότερα στα χριστιανικά κράτη οι Εβραίοι προκειμένου να υπονομεύσουν την κυρίαρχη θρησκεία.

Ο Χάϊμ προκειμένου να αποκτήσει τις απαραίτητες εμπειρίες και ικανότητες ταξίδεψε στην Ευρώπη την δεκαετία 1760 με 1770 όπου και απέκτησε γνώσεις στον δανεισμό, τις επιχειρήσεις και έμαθε αρκετές γλώσσες.

Βέβαια η Αμερικανική Επανάσταση λέγεται ότι ξεκίνησε από την Μασωνία, στην πραγματικότητα όμως οι συμπατριώτες του Σόλομον ήλεγχαν και το τεκτονισμό. Μην ξεχνάμε ότι ο Αδάμ Βαϊσχάουπτ, ο ιδρυτής των Ιλουμινάτι ήτο Ιουδαίος στην καταγωγή.

Το σημαντικότερο σε κάθε Επανάσταση όμως είναι από πού προέρχεται το χρήμα για τον αγώνα. 

Έτσι ο Χάϊμ δάνεισε 350.000 στερλίνες στο Yorktown για την προεκλογική εκστρατεία με τον George Washington. Είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά την περιουσία του(600.000 λίρες Αγγλίας)και στη συνέχεια εξασφάλισε χρήματα από τις εβραϊκές κοινότητες. 
Θεωρείται έτσι ο οικονομικός ήρωας της Αμερικανικής Επανάστασης.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails