Sunday, January 20, 2013

ΜEGA Φιάσκο η Αντιρατσιστική πορεία Κωνσταντίνου-Καμίνη-Λαθραίων

Three and the Koykos Band 

Άρχισε από την Ομόνοια, όπου μαζεύτηκαν 1500 άτομα περίπου , και κατευθύνθηκε στο Σύνταγμα μέσω της οδού Σταδίου, η αντιρατσιστική πορεία, με κεντρικό σύνθημα «Αθήνα, Πόλη Αντιφασιστική». Στον δρόμο έγιναν ίσαμε 2-2500, και ο κράχτης Εισαγγελάτος από το NEWSIT διαπίστωσε ότι «βουλιάζει το Σύνταγμα από τους διαδηλωτές».Προπαγάνδα και παραπληροφόρηση. 
Στη διαδήλωση δεν πήγαν ούτε οι στενοί συγγενείς του δήμαρχου Λαθραίων, ούτε καν η Λάρα. 
.Φωτογραφίες από ΕισαγγελάτοςNEWSIT 

Περισσότεροι οι διοργανωτές και τα ... συγκροτήματα, από τους παρευρισκόμενους στο αντιφασιστικό «συλλαλητήριο», παρά τα «καλέσματα» από το TVSEX, από τα «επαναστατικά μέσα του ΔΟΛιου συγκροτήματος», και τους λοιπούς «αντισυστημικούς αντιφασίστες», όπως ο κ.Αρβανίτης. Μοναδική τους ενίσχυση Πακιστανοί, Αφρικανοί και Αφγανοί! 
Δυστυχώς, οι πέντε μετανάστες που έκαναν ληστείες σε βάρος ατόμων που έβγαιναν από τράπεζες στα Άνω Λιόσια , το τελευταίο επτάμηνο, συνελήφθησαν, και δεν μπόρεσαν να παραστούν. 
Απεδείχθη λοιπόν ότι τη στιγμή που οι Έλληνες υποφέρουν τόσο από την εγκληματικότητα των αλλοδαπών, όσο και από τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές των κυβερνήσεων, κανείς δεν ασχολείται με τις αριστερίστικες ανοησίες. Ούτε εκείνοι που μισθοδοτούνται από τους αντιρατσιστικούς δήμους και ΜΚΟ δεν πήγαν στο «συλλαλητήριο». 
.Φωτογραφίες από ΕισαγγελάτοςNEWSIT 

Η αντιρατσιστική πρωτοβουλία ξεκίνησε με ανοιχτό κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) και συνυπογράφηκε από κοινότητες μεταναστών, δημοτικά συμβούλια διαφόρων δήμων, φοιτητικούς συλλόγους και 200 αριστερούς (αλλά αγράμματους) πνευματικούς ανθρώπους. 
Στην πλατεία Συντάγματος  γίνεται συναυλία κατά του Ρατσισμού, οπού θα συμμετάσχουν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Νίκος Τουλιάτος, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Χαϊνης Αποστολάκης, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Ηλίας Μακρίδης και πλήθος από χασικλήδες πρεζάκηδες και άλλα σούργελα.

http://deltio11.blogspot.gr/2013/01/ega.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails