Tuesday, February 19, 2013

Και άλλοι ξυλοδαρμοί νοσηλευτών απο Αλβανούς σε νοσοκομεία!! Βαράτε τους να ξυπνήσουν!!

Η άγρια συμπλοκή ενός Έλληνα και 2 Αλβανών μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο


Θύμα του καβγά ενός 'Ελληνα και δύο αλλοδαπών έπεσαν δύο νοσηλευτές! - 'Εκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση των περιστατικών βιαιοπραγίας εναντίον γιατρών και νοσηλευτών που αυξάνονται

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 'Ελληνας, μετά από έντονο καβγά που είχε με δύο αλλοδαπούς Αλβανικής υπηκοότητας.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 17/02, όταν οι δύο Αλβανοί χτύπησαν τον Έλληνα, ο οποίος λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
Και ενώ το θύμα βρισκόταν για εξετάσεις στο Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου, οι δύο δράστες μετέφεραν και εκεί τον καβγά, καθώς απτόητοι μπήκαν μέσα και στη συνέχεια βιαιοπράγησαν κατά του προσωπικού, και πιο συγκεκριμένα κατά δύο νοσηλευτών.
Το περιστατικό, καθώς και άλλα που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ανάγκασαν το διοικητικό συμβούλιο το νοσοκομείου να συνεδριάσει εκτάκτως, ώστε να συζητήσει τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης τους.
Στην συνεδρίαση, παραβρέθηκε και ο δήμαρχος της Ιεράπετρας Σήφης Αναστασάκης.
Οι λόγοι για τους οποίους δράστες και θύμα πιάστηκαν στα χέρια, παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι, ενώ έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.
 radiolasithi.gr
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails