Thursday, February 14, 2013

Εβραίος ιστορικός Μαζάουερ: Μόνος κίνδυνος η Χρυσή Αυγή!

...στα σχέδια του Σιωνισμού!!

ΜΑΖΑΟΥΕΡ: ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δε μας έφταναν οι ντόπιοι «αναλυτές» (εκ του προχείρου…) του φαινομένου Χρυσή Αυγή, πλακώσανε κι οι ξένοι. Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, έγινε διάλεξη με θέμα την Χρυσή Αυγή, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών (από το οποίο έχουν περάσει όλες οι… μεγάλες μορφές του ντόπιου κατεστημένου, καθώς και τα… βλαστάρια τους), από τον «διάσημο ιστορικό» Μαρκ Μαζάουερ, Βρετανό (επισήμως…), κατοικοεδρεύοντα εις Νέα Υόρκη και καθηγητή του ξακουστού πανεπιστημίου Κολούμπια.
Ο «διάσημος» καθηγητής (και γνωστός «ναζιστολόγος»…) επισήμανε –μεταξύ των άλλων- ότι....


«η Χρυσή Αυγή έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό ένα ναζιστικό πολιτικό πρόγραμμα. Βάλτε στη θέση των μεταναστών τους Εβραίους και θα καταλάβετε την τρομακτική ομοιότητα. Είναι κάτι καινούργιο και πρέπει να το δούμε μέσα από την ελληνική της ιδιαιτερότητα. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα ακραιφνώς ελληνικό φαινόμενο».
Στη συνέχεια, ο συστημικός καθηγητής χαρακτήρισε την άκρα αριστερά «εκλογικά ασήμαντη» και «δευτερεύουσα απειλή για τη δημοκρατία». Προφανώς, δεν συγκαταλέγει στην άκρα αριστερά ούτε τους ζητωστάλινους του ΚΚΕ ούτε τον μαρξιστο-σταλινο-τροτσκιστο-μαοϊκό συρφετό των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, θεωρεί ότι οι παραπάνω είναι απολύτως ενταγμένοι στο σύστημα…
Επίσης, χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή πολύ πιο επικίνδυνη για το σύστημα ακόμα κι από την 17Ν.: «Ακόμα και η τρομοκρατική οργάνωση 17Ν μπορεί να προκάλεσε μια αμηχανία αλλά ουδέποτε μπόρεσε να αμφισβητήσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα».
Αυτά είπε και πανικόβαλλε ακόμα περισσότερο τους «δημοκράτες» ακροατές του!

ETHNIKISMOS

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails