Sunday, March 17, 2013

Σαμαράς: Αδέρφια μας οι Εβραίοι! Βίντεο απάντηση στον κρετίνο


ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΕΤΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ! ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ! ΚΡΕΤΙΝΕ!



Μπορεί ο κατοχικός πρωθυπουργός Αντωνάκης να αποφεύγει –όπως ο διάβολος το λιβάνι- να εμφανίζεται οπουδήποτε δεν υπάρχει αυστηρά ελεγχόμενο κομματικό ακροατήριο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο με τους εβραίους. Έτσι, σήμερα ο Αντωνάκης φόρεσε το κιπά του και εμφανίστηκε αιφνιαδιαστικά στην εβραϊκή συναγωγή της Θεσσαλονίκης, όπου ετελείτο μνημόσυνο Μνημόσυνο, με τη συμμετοχή των μεγάλων κεφαλιών του παγκόσμιου σιωνισμού και με ομιλίες του προέδρου του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Λάουντερ (Ronald S. Lauder) και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου Μοζέ Κάντορ.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, έχει προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, το ετήσιο παγκόσμιο σιωνιστικό συνέδριο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 70 και πλέον εβραϊκών οργανισμών από διάφορες χώρες.
Ιδού και ένα μέρος από τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Αντωνάκης:

“Φίλες και φίλοι,
Η σημερινή μας παρουσία στον χώρο αυτό είναι ζήτημα συνείδησης και χρέους. Ζήτημα συνείδησης και χρέους στη μνήμη των χιλιάδων συμπολιτών μας, από την πόλη της Θεσσαλονίκης, που βρήκαν φρικτό θάνατο στα κολαστήρια του Άουσβιτς-Μπίρκεναου. Ήταν ακριβώς πριν 70 χρόνια, όταν ξεκίνησε από εδώ, 15 Μαρτίου του 1943, η πρώτη αποστολή Εβραίων της πόλης με προορισμό την υπό ναζιστική κατοχή Πολωνία. Μόνο τους φταίξιμο ήταν ότι γεννήθηκαν Εβραίοι…
Αν μπορώ να πω με δύο λέξεις, αυτό που μου έρχεται στο μυαλό, αυτό που βγαίνει από την ψυχή όλων και όλων των Ελλήνων, είναι μόνο οι δύο λέξεις:
Ποτέ Ξανά!
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί σήμερα, ότι το Ολοκαύτωμα, αποτέλεσε το ειδεχθέστερο έγκλημα, μια δολοφονία κατά της ίδιας της ανθρωπότητας.
Γι’ αυτό έχει σημασία να μην ξεχνάμε. Να δείχνουμε μηδενική ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.
Η Ελληνική κοινωνία πολέμησε σκληρά το Ναζισμό! Και αναλογικά είχε από τα περισσότερα θύματα σε ολόκληρη την τότε κατεχόμενη Ευρώπη.
Αυτή την απαράμιλλη Αντίσταση, αυτή την ηθική και πολιτική νίκη ολόκληρου του Ελληνικού λαού, την προσβάλλουν βάναυσα και την αμαυρώνουν σήμερα οι ελάχιστες μεμονωμένες φωνές που προσπαθούν να αναβιώσουν το ρατσισμό και τον αντισημιτισμό.
Μπορεί να είναι λίγοι. Μπορεί να είναι λιγότεροι απ’ ότι σε άλλες δυτικές κοινωνίες. Αλλά και λίγοι προσβάλλουν…
Προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων του Ναζισμού. Όλων των θυμάτων! Χριστιανών και Εβραίων.
Γιατί τα αδέλφια μας που χάθηκαν τότε, οι Έλληνες Εβραίοι ήταν αυτό ακριβώς: αδέλφια μας!
Γι’ αυτό σας λέω: Οι Έλληνες Εβραίοι είναι αδέλφια μας. Αλλά και όλοι οι Εβραίοι που έπεσαν θύματα του Ολοκαυτώματος παντού στην Ευρώπη, είναι αδέλφιά μας! Γιατί ο Ελληνικός λαός έχει θρηνήσει τις δικές του Γενοκτονίες και έχει βαθιά αισθήματα αλληλεγγύης σε όσους λαούς υπέστησαν τέτοια σκληρή μοίρα.
Με δύο λόγια, οι ρατσιστές δεν χωρούν ανάμεσά μας. Ούτε οι αντισημιτική μισαλλοδοξία.
Και επιμένω: Ο αντισημιτισμός είναι ξένος και εχθρικός προς την Ελλάδα, τους Έλληνες και τον Πολιτισμό μας.
Από την Ελλάδα του Περικλή μέχρι σήμερα, τα ιδανικά της δημοκρατίας, της αγάπης για την Ελευθερία, του διαλόγου και τον σεβασμού προς «τον άλλο», παρέμειναν αδιαπραγμάτευτες αρχές του λαού μας, που υπήρξε πάντοτε βαθύτατα ανθρωπιστής.
Εξ άλλου, ο ελληνικός, όπως και ο ιουδαϊκός, είναι οι δύο μεγάλοι πολιτισμοί της Μεσογείου στους οποίους βασίσθηκε ο ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και εν τέλει ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός.
Η διαδρομή τριών χιλιετιών που συμπληρώνουν στην εποχή μας οι ελληνοεβραϊκές σχέσεις πιστοποιεί το μοναδικό ιστορικό παράδειγμα δύο εθνών με τόσο παλαιούς δεσμούς.
Κι αυτό δεν είναι τυχαίο: Διατρέχοντας την ιστορία των δύο λαών, εύκολα διαπιστώνει κανείς κοινά χαρακτηριστικά τους: Την κλίση τους στο εμπόριο, την αγάπη τους στην τέχνη και τα γράμματα, την πολύχρονη υποδούλωσή τους σε κατακτητές – πολλές φορές κοινούς κατακτητές. Και, βεβαίως, το κοινό χαρακτηριστικό της Διασποράς!
Κι ακόμα αγάπη προς την Πατρίδα τους, αγάπη προς την Ελευθερία, σεβασμός του ατόμου και κοσμοπολιτισμός, που ποτέ. Όμως, δεν έσβησε τους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής.
Όλα αυτά συνέδεσαν άρρηκτα τους δύο λαούς, οι οποίοι με την ιστορία τους σφράγισαν τον μεγάλο ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Κι είναι ιδιαίτερα θετικό – αλλά και εξόφληση ιστορικής υποχρέωσης – το γεγονός ότι σήμερα οι ελληνο-ϊσραηλινές σχέσεις περνάνε την καλύτερη περίοδό τους εδώ και δεκαετίες.
Και οι προοπτικές είναι ακόμα καλύτερες από δω και μπρός!
Φίλες και Φίλοι,
Σήμερα ο νεοναζισμός εμφανίζεται και πάλι σε ολόκληρη την Ευρώπη. Βοηθά και η κρίση, η πολύ μεγάλη ανεργία που υπάρχει. Αυτή η κατάρρευση προσδοκιών που σαρώνει έξαφνα ολόκληρες κοινωνίες, που ήταν διαφορετικά μαθημένες ως σήμερα…
Γι’ αυτό και σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά – γι’ αυτό και στις χώρες που περνάνε μεγάλη κρίση, περισσότερο απ’ ό,τι αλλού – οφείλουμε να έχουμε το νου και τα μάτια μας ανοιχτά…
Τώρα το «Ποτέ Ξανά», είναι πιο επίκαιρο από κάθε άλλη φορά!
Τώρα το μέτωπο κατά του νεοναζισμού είναι πιο απαραίτητο από κάθε άλλη φορά.
Τώρα το μέτωπο κατά του αντισημιτισμού, είναι ακόμα πιο επιτακτικό!
Τώρα είναι που δεν πρέπει να αφήσουμε την απάθεια, που δεν πρέπει να αφήσουμε τον εφησυχασμό, να διαβρώσουν τα κράτη, να διαβρώσουν τους λαούς της Ευρώπης, όπως συνέβη, στην τραγική, στη δραματική δεκαετία του ’30…
Σας βεβαιώ ότι στην Ελλάδα δεν θα αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Όχι μόνο γιατί δεν το θέλει η σημερινή κυβέρνηση…
Αλλά γιατί δεν το θέλουν οι Έλληνες. Γιατί δεν τους το επιτρέπει η παράδοσή τους. Γιατί υπάρχουν πολύ ισχυρά αντισώματα στο DNA μας, στο γονίδιό μας, που πολεμούν αυτόν τον «ιό».
Τελικά, όμως, ούτε σ’ αυτόν τον θεωρητικά ασφαλή χώρο γλίτωσε ο κατοχικός Αντωνάκης την έκφραση της οργής του ελληνικού λαού, τον οδήγησε στη δυστυχία. Άγνωστοι, πέταξαν αυγά στην αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού από ταράτσα πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Συγγρού, απέναντι από την Συναγωγή! Μα ούτε στη Συναγωγή να μη μπορεί να γλιτώσει από την οργή του λαού; Μήπως ήρθε η ώρα να τα μαζεύει και να φεύγει από μόνος του, πριν φτάσουμε στα ελικόπτερα; Σίγουρα, οι σιωνιστές, τους οποίους προσκύνησε και εξακολουθεί να προσκυνάει θα του εξασφαλίσουν ένα ασφαλές καταφύγιο για το υπόλοιπον της ζωής του. Μακριά από… αυγά και… ομελέτες…

http://ethnikismos.net/2013/03/17/%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%B9/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails