Friday, March 29, 2013

Χειροβομβίδες και εκρηκτικοί μηχανισμοί σε αλβανικό καφενείο στην Κυψέλη


 
Ολόκληρο οπλοστάσιο ανακαλύφθηκε σε αλβανικό καφενείο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα στην περιοχής της Κυψέλης βρέθηκαν χειροβομβίδες, εκρηκτικοί μηχανισμοί, ναρκωτικά, αλλά και ένα περίστροφο.


Ειδικότερα έπειτα από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών και όπλων από έναν αλλοδαπό ιδιοκτήτη καφενείου, η Αστυνομία τον εντόπισε και παρακολουθώντας τις κινήσεις του ανακάλυψε χώρο στάθμευσης όπου χρησιμοποιούσε ως αποθήκη για ναρκωτικές ουσίες και όπλα. Ο 36χρονος αλβανικής καταγωγής συνελήφθη μαζί με έναν 31χρονο συνεργό του και οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  *Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1.940- γραμμ.
  *Ποσότητα ηρωίνης βάρους -4- γραμμ.
  *Εξήντα επτά (67) σώματα αμυντικής χειροβομβίδας τύπου F1
  *Εξήντα οκτώ (68) πυροδοτικοί μηχανισμοί χειροβομβίδας
  *Ένα (1) περίστροφο των 0,22 mm
  *Επτά (7) φυσίγγια των 0,22 mm του ανωτέρω περιστρόφου
  *Το χρηματικό ποσό των (3.400) ευρώ
  *Ένα (1) κινητό τηλέφωνο



Το οπλοστάσιο στο αλβανικό καφενείο σε συνδυασμό με την πρόσφατη απόπειρα απόδρασης του αλκέτ ριζάι και την πρωτοφανή στρατιωτικού τύπου επιχείρηση απελευθέρωσης με καλάζνικοφ και χειροβομβίδες των 11 αλβανών κακοποιώναπό τις φυλακές Τρικάλων δίνει νέες διαστάσεις στην όλη υπόθεση φανερώνοντας ότι υπάρχει μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας της πατρίδας μας.

Η απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων ίσως αποκαλύψει νέα στοιχεία για την ύποπτη δράση παραστρατιωτικών αλβανικών ομάδων στη Ελλάδα. Όμως οι μηχανισμοί του εγχώριου συστήματος έχουν επιβάλει γενική σιωπή ώστε να απονευρωθούν οι αντιστάσεις του ελληνικού λαού και να υποβαθμιστεί ένα θέμα που θα όφειλε να παρακολουθείται στενά από την χώρας μας.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2013/03/blog-post_25.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails