Sunday, April 28, 2013

Μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων πέταξαν καφέδες και νερά στην αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής


Ένταση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου πραγματοποίησε αιμοδοσία η Χρυσή Αυγή. «Το αίμα θα διατεθεί όπου κρίνουμε απαραίτητο» το μήνυμα του νοσοκομείου...

Μικροένταση σημειώθηκε στη Λάρισα με αφορμή αιμοδοσία μελών της Χρυσής Αυγής, που σε ανακοίνωση τους καλούσαν να δώσουν αίμα «Έλληνες για Έλληνες».
Μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.
Η παρουσία ωστόσο ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων περιόρισε τις αντιδράσεις και την ένταση σε λεκτικό επίπεδο, και τα μέλη της Χρυσής Αυγής που προσήλθαν προκειμένου να δώσουν αίμα.
Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν έκανε την εμφάνιση του ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος και από την μεριά των διαμαρτυρομένων εκσφενδονίστηκαν ποτήρια με καφέ και μπουκάλια με νερό.
Με την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας και υπό αστυνομικό κλοιό αποχώρησαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής και εν συνεχεία και οι διαμαρτυρόμενοι.
Από την πλευρά του ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Λάζαρος Μακρής, δήλωσε ότι το αίμα που έδωσαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής θα διατεθεί όπου κρίνει απαραίτητο το Νοσοκομείο χωρίς προϋποθέσεις και περιορισμούς.
Newsbomb.gr

http://www.eglimatikotita.gr/2013/04/blog-post_2830.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails