Saturday, April 27, 2013

Γραφείο τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο δήμος Αθηναίων!



Εάν επισκεφτείτε το επίσημο site του Δήμου Αθηναίων θα μείνετε με γουρλωμένα τα μάτια και το στόμα σας ανοιχτό! Στα δεξιά του site υπάρχουν παραπομπές προς το Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Γεν. Γραμματέα, Δημ. Συμβούλιο, Παρατάξεις και λοιπά. Πάμε λοιπόν και κλικάρουμε την επιλογή "Παρατάξεις" για να μάθουμε πληροφορίες για τις παρατάξεις του Δήμου. 

Με μεγάλη σας έκπληξη και μόλις κλικάρετε την επιλογή αυτή, αντί να δείτε πληροφορίες για όλες τις παρατάξεις του Δήμου θα δείτε σχεδόν αποκλειστικά και κατά ποσοστό 98%, ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου της τελευταίας και μικρότερης παράταξης, αυτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!! 
 Και τι λένε φυσικά αυτές οι ανακοινώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Τις γνωστές ανθελληνικές και λαθρολαγνικές τους παπαριές και γελοιότητες, για φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις και ξυλοδαρμούς λαθραίων από την Χρυσή Αυγή!!!! Ούτε κουβέντα για τις χιλιάδες ληστείες, τα χιλιάδες καλάσνικοφ, τις χιλιάδες επιθέσεις και σφαγές αθώων πολιτών κυρίων ηλικιωμένων από τους αγαπημένους τους, λαθραίους!!!!
Ο πανάχρηστος και πανάθλιος λαθροδήμαρχος Καμίνης που εκλέχτηκε με αντισυνταγματικές ψήφους λαθραίων όπως και οι Αντιδήμαρχοι του, έχουν μετατρέψει τον Δήμο Αθηναίων στον οποίον πληρώνουμε εξωφρενικά δημοτικά τέλη όλοι οι Δημότες της Αθήνας, σε ένα άνευ προηγουμένου Γραφείο Τύπου των νεομπολσεβίκικων ανθελληνικών και ξενολαγνικών πρακτόρων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Πέτρου Κωνσταντίνου!!! 

Δεν το πιστεύετε; Δείτε το και μόνοι σας κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Οι νεομπολσεβίκοι, οι αναρχοναζί καιανθελληνικά και ξενολαγνικά σκουλήκια έχουν ιδιοποιηθεί με την ανοχή του κράτους και των θεσμών αυτού, τα πάντα! Από το Δήμο Αθηναίων μέχρι τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αυτός είναι και ο λόγος που η πλέον ιστορική πόλη του πλανήτη η Αθήνα, έχει μετατραπεί σε Αθηναμαμπάντ,τριτοκοσμικό βρωμερό μπουρδέλο και άντρο εγκληματικότητας, ανομίας και παρανομίας κυριολεκτικά! Γιαυτό και οι λαθραίοιλειτουργούν ελεύθερα τα μαγαζιά τους 24 ώρες το 24 δημιουργώντας πρωτοφανείς συνθήκες διατάραξης της κοινής ησυχίας, δεν έχουν καν ταμειακές μηχανές ούτε πληρώνουν το παραμικρό στο άθλιο αυτό κράτος αφού κανένας από τις αρμόδιες αρχές δεν τους αγγίζει επειδή είναι προστατευόμενοι των ίδιων των αρμοδίων αρχών με εντολή των ανώτατων κρατικών θεσμών!!! 

Θέλετε να το τσεκάρετε; Κάντε επί τρία χρόνια 500 αναφορές και καταγγελίες στους Αντιδημάρχους, Δημάρχους, την Δημοτική Αστυνομία, την Αστυνομία του Δένδια, στην Εισαγγελία,  για ένα τέτοιο μαγαζί λαθραίων που παίζει μουσική από τις 2 τα ξημερώματα μέχρι το πρωί στις 10 και παραβιάζει και το ωράριο λειτουργίας, ουρλιάζουν, σπάνε αμάξια καιβιτρίνες παρακείμενων μαγαζιών και σφάζονται οι αφρικανοί θαμώνες μεταξύ τους κάθε βράδυ(όπως το "Πριγκιπέσα" στην οδό Ιωάννου Δροσοπούλου 183 και Κέας που το έχουν αφρικανοί) και θα δείτε πως αυτό το μαγαζί θα συνεχίζει να λειτουργεί ακάθεκτο χωρίς να το αγγίζει κανείς. Αντιθέτως μία καταγγελία για ένα μαγαζί Έλληνα που δεν έκοψε μία απόδειξη, αρκεί για να το κλείσουν με τη μία!!!!! 

Στις ερχόμενες εκλογές όμως θα πάρουν την απάντηση τους όλοι αυτοί. Ένας χρυσαυγίτης στη θέση του Δημάρχου, θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους και όλοι αυτοί οι άθλιοι που κατάντησαν την Πόλη μας αχούρι, μπουρδέλο και κέντρο ανομίας, θα βρεθούν δια παντός στον πάγκο τους...  

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails