Monday, April 29, 2013

Κομμουνιστική τράπεζα αίματος έχει το ΚΚΕ! Αίμα μόνο για κομμουνιστές!


Αιμοδοσία διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Κυριακή 11 Μάρτη και καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να συμβάλουν στην προσπάθεια.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τονίζει:

«Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της τάξης μας. Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου.
Το αίμα της εργατικής τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται, δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5β).



http://paspartoy.blogspot.gr/2013/04/2012.html

2 comments:

Anonymous said...

Είστε συκοφάντες ή απλά ηλίθιοι για να καταλαβαιτε ότι είναι για ανθρώπους; Ασχέτως κόμματος,χρώματος και πατρίδας; Τουλάχιστον αφού θέλετε να παίξετε βρώμικα, έχετε τίποτα της προκοπής (αν βρείτε δλδ) να πείτε και να φαιεται έστω αληθινό. Σας παίρνουν χαμπάρι οι πάντες. Και μια κουβέντα για τον συγραφέα του μπλογκ. Πολυ λογικό σε τετοιο σαιτ, ν εγκρίνει (λογοκρίνει) κάποιος τα σχόλια, πριν βγουν στην φόρα. Εύγε μοσχαροκεφαλε.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Ότι και να είμαστε σου δίνουμε την ευκαιρία να εκφράσεις την άποψή σου.. Όσο για τον έλεγχο στα σχόλια, τον βάλαμε όχι τόσο γιατί κάποιοι προβοκάτορες μπαίνουν και βρίζουν όσο για το γεγονός ότι τα βλακώδh σχόλια που στερούνται επιχειρημάτων είναι επικίνδυνα.. Και είναι επικίνδυνα γιατί σύμφωνα με μια πανάρχαια διαπιστωμένη αρχή όσο βλακωδέστερη είναι μια ιδέα τόσο ευκολότερα επικρατεί! Και εσύ είσαι η απόδειξη.. Δημοσίευσα το σχόλιό σου για να το δουν και οι υπόλοιποι ότι αυτή η αρχή ισχύει!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails