Saturday, April 13, 2013

Ποιος κυβερνά την Κίνα;


Στο παρελθόν, οι Εβραίοι ήταν περισσότερο προσεκτικοί στο να κρύβουν τους εαυτούς τους στην πολιτική, προτιμώντας να δουλεύουν στο παρασκήνιο. Αλλά σήμερα, Εβραίοι πολιτικοί γεμίζουν ολοένα και περισσότερο τα πολιτικά πόστα μέσω της δύναμης της συλλογικής εργασίας, την δύναμη απο τον έλεγχο των ΜΜΕ και την δύναμη του χρήματος, η οποία μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ειδική ανταπόκριση: Ο κρυφός ρόλος των Εβραίων στην Κίνα


Ο Ισραελ Επστάϊν, δεύτερος απο τα δεξιά μπροστά, στέκεται μπροστά στο Μάο. Αργότερα έγινε υπουργός Πιστώσεων, μια εξαιρετικά δυνατή θέση σε μια εποχή χωρίς μετρητά. Στα δεξιά του στην φώτο βρίσκεται ακόμη ένας Εβραίος, που εμφανίζονταν σαν δημοσιογράφος.
Η κάλυψη του Επστάϊν ήταν η δημοσιογραφία. Οι γονείς του ήταν Εβραίοι απο τη Ρωσία, που είχαν φυλακιστεί στην Σιβηρία για κατασκοπεία.
Εδω βλέπουμε τον Επστάϊν να συνομιλεί με τον Πρόεδρο Hu, λίγο πριν τον θάνατό του
"Rewi Alley," ο άνθρωπος που οργάνωσε τις «κομμούνες» στην Κίνα πριν ακόμη οι Κινέζοι να ξέρουν οτι επρόκειτο να διοικηθούν απο Εβραίους Κομμουνιστές(στα 1920, πριν το 1949)

Μια κοντινότερη ματιά στον  Rewi Alley.
 
 Ο Rewi συζητάει με τον υποτιθέμενα παντοδύναμο  Zhou Enlai.
Ο Μάο σε υψηλόβαθμη συνάντηση με μερικούς Εβραίους (Frank Coe, Israel Epstein, Elsie Fairfax-Cholmely, and Solomon Adler).

Ο Μάο με τον Sidney Rittenberg. Η Wikipedia ισχυρίζεται οτι «επιτηρούσε» τα ανώτατα κλιμάκια της Κινεζικής ηγεσίας.

Ο Sidney Rittenberg (14 Αυγούστου, 1921, Κινέζικο όνομα, Lǐ Dūnbái) είναι ένας Αμερικανός(πολίτης), εβραϊκής καταγωγής,  διερμηνέας και λόγιος που έζησε στην Κίνα απο το 1944 μέχρι το 1979. Εργάστηκε κοντά  με τον ιδρυτή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Μαο Ζέντονγκ, τον στρατιωτικό ηγέτη Zhu De, τον πολιτικό Zhou Enlai και άλλους ηγέτες του Κομμουνιστικού Κόμματος κατα την διάρκεια του πολέμου και ήταν με αυτούς τους κεντρικούς κομμουνιστές ηγέτες στο Yan'an. Ηταν μάρτυρας απο πρώτο χέρι του τι συνέβη στα ανώτατα κλιμάκια του CCP και γνώριζε πολλούς απο τους ηγέτες σε προσωπικό επίπεδο. Ηταν ο πρώτος Αμερικανός πολίτης που εισχώρησε στο Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας.(CCP).
 Στην φώτο ο Sidney Rittenberg του ομίλου WPP και ο Martin Sorrel(επίσης Εβραίος. Διαβάστε την σχετική μας έρευνα για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων).

Οι διασυνδέσεις του Ρίτενμπεργκ και η εμπειρία του έδωσαν την ικανότητα να είναι σύμβουλος των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως, όπως η Intel, η Levi Strauss, η Microsoft, η Hughes Aircraft και η Teledesic (σ.σ: όλες είναι εβραϊκών συμφερόντων).

  1. Οι αλλοδαποί υπήκοοι δεν επιτρέποταν να πολιτογραφούνται ως Κινέζοι πολίτες. Πως το κατάφεραν αυτοί οι Εβραίοι όμως με μαγικό τρόπο;
  2. Οι επιχειρησείς «επιχειρηματικών συμβούλων» του Ρίτενμπεργκ είναι στην πραγματικότητα μια απο τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο. Ηταν λοιπόν αυτός ο πραγματικός Κινέζος υπουργός προπαγάνδας;

Μια σημείωση σχετικά με τον Μάο: Επιλέχθηκε να παίξει τον ηγέτη-μαριονέτα με διοχέτευση πόρων απο το πανεπιστήμιο Yale(του οποίου το σύμβολο περιέχει εβραϊκά), σε ένα καθεστώς τύπου «Skull and Bones».

Η τοποθεσία ήταν το Γυμνάσιο Yali στην Changsha, στην επαρχία Hunan – ένα παρακλάδι του Yale. Ο Μάο ήταν ένας διαταραγμένος νεαρός άνδρας – πλήρως ελεγχόμενος, εκβιάσιμη μαριονέτα για τους σκοπούς τους.

Στην φώτο βλέπουμε τον Sidney ShapiroIsrael Epstein και την Chen Bidi να πέρνουν ένα γεύμα σε πάρτυ γενεθλίων στο  πολιτικό γραφείο.

Απο ένα Κινέζικο άρθρο στο εβραϊκό πάρτυ γενεθλίων:

Τρία μέλη του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας αλλοδαπής καταγωγής γιόρτασαν τα 90στα γενέθλια μαζί στο ξενοδοχείο «Jingfeng», ένα απο τα ξενοδοχεία στο Πεκίνο που έχει οριστεί για τα συνέδρια του Κομμουνιστικού Κόμματος, στις 8 Μαρτίου. Ο Israel Epstein, ο Sidney Shapiro (Sha Boliand η Chen Bidi γεννήθηκαν αντίστοιχα στην Πολωνία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά και πήραν την Κινεζική υπηκοότητα το 1957 και το 1963. Ως ειδικοί που έχουν εργαστεί χρόνια στον τομέα της εξωτερικής διαφήμισης, έγιναν μάρτυρες της επανάστασης της Κίνας και της σοσιαλιστικής κίνησης εκσυγχρονισμού.


Μετά την συνταξιοδότηση, δεν έμειναν άπραγοι αλλά συνέχισαν να συμμετέχουν ενεργά στην συζήτηση και την διοίκηση των υποθέσεων του κράτους. Πολλοί αναπληρωτές του Εθνικού Κομμουνιστικού Συμβουλίου και μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, που παρακολουθούν τα συνεχή ετήσια συνέδρια παρευρέθηκαν στο πάρτυ για να εκφράσουν τις καλύτερες ευχές τους.





Ο Sidney Shapiro, μέλος του «πολίτμπουρό»! Στους Κινέζους επιτρέπεται να τους αποκαλούν αλλοδαπούς (laowai), αλλά δεν τολμούν να πουν οτι όλοι τους είναι Εβραίοι.


Στην φώτο ο Virginius Frank Coe, Εβραίος εργάτης στην Κίνα. Απο την Wikipedia: ...ο Κόε αναζητούσε εργασία στο εξωτερικό, βρίσκοντας τελικά την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, όπου ήρθε σε επαφή με ένα κύκλο ομογενών του, που εργάζοταν με την κυβέρνηση. Το 1962, προσκαλέθηκε στον κύκλο αυτό απο τον Solomon Adler. Ο Κόε συμμετείχε στο Μεγάλο Αλμα προς τα Εμπρός του Μάο, ένα σχέδιο για την ταχεία εκβιομηχάνιση και μοντερνοποίηση της Κίνας. Η δουλειά του συμπεριλαμβάνει άρθρα που δικαιώνουν το Κίνημας της Ανόρθωσης, το πρώτο μαζικό κίνημα του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

ΠΗΓΗ: http://antipliroforisi.blogspot.gr/2010/10/blog-post_31.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails