Friday, April 26, 2013

Αλβανός φτύνει Εισαγγελέα στο πρόσωπο και τον απειλεί …Mε χυδαίες φράσεις όπως θα σε γ@$#@@ ! (video)


0_nΣοκ…Αφήσαμε την Δικαιοσύνη απροστράτευτη ! 
Κατηγορούμενος για ένοπλες ληστείες έβρισε χυδαία και έφτυσε τον Εισαγγελέα στο πρόσωπο!!! (Όταν κάνουν μπάχαλο τα δικαστήρια οι αναρχικοί -με πρώτο και καλύτερο τον Αλβανό, αναρχικό, τρομοκράτη Μπολάνο- δεν μιλάει κανείς…)
Την Τετάρτη 24 Απριλίου το μεσημερι, έγινε η δίκη των 5 Ελλήνων στο Κακουργιοδικείο Χαλκίδας, για τρεις ένοπλες ληστείες πριν ενάμιση χρόνο….
 Όπως διαβάζουμε στο EviaZoom, φέρονται να είχαν μπει με κουκούλες και όπλα σε Super market της Θήβας, σε άλλο στον Αλίαρτο και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Θήβα.
 Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή τους με βαριές καμπάνες ( 8 χρόνια μέχρι και 21 χρόνια κάθειρξη στον καθένα ) και χωρίς ελαφρυντικά, κάτι που αποφάσισαν τελικά και οι Δικαστές. Την ώρα που τελείωσε ο Εισαγγελέας τον λόγο του, σηκώθηκε ξαφνικά από το εδώλιο ο ένας από τους πέντε κατηγορούμενους και σύμφωνα με το EviaZoom, τον έφτυσε κατάμουτρα!
Μάλιστα, φέρεται να τον απείλησε και να τον εξύβρισε, με χυδαίες φράσεις. «Θα σε γα…..” κ.α.
Δε δίστασε να τον ξαναφτύσει και για δεύτερη φορά ενώ ο Εισαγγελέας με εντυπωσιακή ψυχραιμία παρέμεινε ανέκφραστος και δεν απάντησε στην απαράδεκτη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του.
Οι φρουροί των φυλακών Χαλκίδας, αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον έβγαλαν έξω από την αίθουσα του Δικαστηρίου. Δικηγόροι και πολίτες που παρακολούθησαν το πρωτοφανές περιστατικό, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί, αποδοκιμάζοντας τον νεαρό φωνάζοντας του «ντροπή σου».
Στο EviaZoom, μιλούν οι δικηγόροι Καταπόδης Θωμάς και Θεοφίλης Χρήστος που ήταν συνήγοροι των 2 από τους 5 κατηγορουμένων που κατέληξαν όλοι στην Φυλακή με πολλά χρόνια κάθειρξη.
Και οι 2 καταδικάζουν την απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον κ.Εισαγγελέα της Έδρας και τονίζουν ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο σε Δικαστήριο, ενώ ο Θωμάς Καταπόδης λέει ότι η ενέργεια αυτή βάρυνε το κλίμα και μπορεί να έπαιξε ρόλο στο ότι οι Δικαστές δεν έδωσαν αναστέλλουσα δύναμη στις εφέσεις των υπολοίπων τεσσάρων που καταδικάστηκαν.
πηγή :http://eviazoom.blogspot.gr………………………http://www.veteranos.gr/

(ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails