Sunday, May 26, 2013

Ποιοι είναι οι "ρατσιστές" και "ακροδεξιοί" της Αγγλίας που μας λέει το MEGA και τα άλλα μεγάλα κανάλια;

Αυτοί οι "ρατσιστές" και "ακροδεξιοί" της EDL που βλέπετε να ουρλιάζουν με κουκούλες στους δρόμους της Αγγλίας δεν είναι τυχαία εκεί.. Είναι εκεί για να οδηγήσουν τα πράγματα σε συγκεκριμένο σημείο.. Και για όσους απορούν και μας θεωρούν υπερβολικούς απλά διαβάστε την παρακάτω παλαιότερη ανάρτησή μας.

Το να κτυπάς μερικούς μετανάστες δεν είναι ο σωστός τρόπος για να σώσεις την πατρίδα σου.. Πρέπει να πείσεις πρώτα αρκετούς συμπατριώτες σου ότι έχεις δίκιο.. Σίγουρα δεν είσαι εθνικιστής πατριώτης όταν είσαι υπερ του Ισραήλ και στις συγκεντρώσεις σου μιλάνε ... ραβίνοι!


Ο λόγος για την "English Defence League"(Αγγλικός Αμυντικός Συνασπισμός), μια οργάνωση που στρέφεται όπως λέει η ίδια εναντίον του νόμου της εξάπλωσης τους Ισλαμισμού, του νόμου της Σαρία και του ισλαμικού εξτρεμισμού στην Αγγλία. 

Το πλακάτ που κρατάει ο οπαδός του "EDL" λέει:
Υποστηρίζουμε το Ισραήλ


Τα κανάλια και τα κατεστημένα κόμματα τους αποκαλούν "ακροδεξιούς"... Κάποιος μπορεί να πίστευε οτι είναι Αγγλοι πατριώτες που μάχονται ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό που εδω και δεκαετίες μαστίζει την Βρετανία.

Όμως τα πράγματα γίνονται ύποπτα όταν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες στην "English Defence League" δηλώνουν ότι είναι υπερ της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού.

Ο ρόλος της οργάνωσης αυτής γίνεται ακόμη πιο ύποπτος όταν δηλώνουν φανατικοί υποστηρικτές του Ισραήλ. Πρόσφατα στις 25 Οκτωβρίου 2010 διαδήλωσαν για συμπαράσταση στο Ισραήλ, έξω απο την Ισραηλινή πρεσβεία στο Λονδίνο.

Μάλιστα σε συγκέντρωσή τους τον περασμένο Οκτώβριο μίλησε και ο γνωστός "surf Rabbi", ραββίνος Nachum Shifren και είπε οτι η EDL είναι αυτή που ξεκίνησε την απελευθέρωση της Αγγλίας απο το "Κακό"(=Ισλάμ).

Οπως καταλαβαίνετε η οργάνωση αυτή θα προσελκύσει απλούς Βρετανούς πολίτες που θα θελήσουν να αντιδράσουν στην τεράστια εγκληματικότητα που υπάρχει στην πατρίδα τους απο την στιγμή που τους επέβαλλαν οι ηγεσίες τους την πολυπολιτισμική κοινωνία.

Βέβαια το 90% των Βρετανών δεν γνωρίζει οτι διοικείται απο Εβραίο Πρωθυπουργού και ότι την ηγεσία της αντιπολίτευσης την έχουν Εβραίοι στην καταγωγή.

Ίδια περίπτωση αποτελεί και το κόμμα του "ακροδεξιού" Ολλανδού Geert Wilders, που είναι επίσης εναντίον των Ισλαμιστών και της Σαρία, αλλά ταυτόχρονα φανατικός υπέρμαχος του Ισραήλ.


Οι Εβραίοι λοιπόν προωθούν τους Μουσουλμάνους στην Ευρώπη μέσω της πολυπολιτισμικότητας και στην συνέχεια βάζουν δικούς τους να δημιουργούν Χριστιανικά Ευρωπαϊκά κινήματα εναντίον του Ισλάμ αλλά υπέρ του Ισραήλ.

Το οτι οι Εβραίοι παίζουν κεντρικό ρόλο στο να γίνει η Ευρώπη πολυπολιτισμική το έχει παραδεχθεί μπροστά στην κάμερα μια κορυφαία επι του θέματος Εβραία. Δείτε την σχετική μας ανάρτηση εδω...

Η συνέχεια είναι γνωστή: Οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους, ενώ οι Εβραίοι είναι απλοί παρατηρητές του αγώνα που "έστησαν".
Όποιος και αν κερδίσει, οι Εβραίοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Ακολουθούν την προαιώνια τακτική του "διαίρει και βασίλευε".


Πληροφορίες για την EDL απο εδω

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails