Friday, June 14, 2013

Αμαρτωλή αυτοδιοίκηση: 1500 ευρώ για ένα τριήμερο στην Άνδρο για τα έξοδα συμβούλου της Περιφέρειας Θεσσαλίας!


Πολλά ερωτηματικά, τουλάχιστον, προκαλεί η γαλαντομία με την οποία συμπεριφέρεται,τελευταία, η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη, οικονομικά, περίοδο. 


Έτσι, μετά τα περίπου 32.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την αγορά 60 tablets, μία ακόμα απόφαση προξενεί εντυπώσεις. Πρόκειται για τη μετακίνηση μιας Τρικαλινής περιφερειακής συμβούλου στην Άνδρο, για τρεις ημέρες, η οποία θα κοστίσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, χίλια πεντακόσια ευρώ! Η απόφαση έχει ως εξής: 

«Αποφασίζουμε την έγκριση συνολικής δαπάνης χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1500 ευρώ) για την μετακίνηση εκτός έδρας στο Νομό Κυκλάδων στο νησί της Άνδρου της Περιφερειακής Συμβούλου Τρικάλων κα. Αργυροπούλου – Καλλιάρα Ελένη για το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει ως θέμα «ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», Ευρηματικότητα, Διαχείριση Κρίσεων, Πρωτοβουλία – Επιχειρείν από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου 2013 που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών». (Πιάσε το αυγό και κούρευτο δηλαδή ) Μήπως είναι λίγο ακριβό; Εκτός κι αν ταξιδέψει με μισθωμένο ελικόπτερο ... 

Eφ. Κόσμος (Δ.Μ.)

 thessalianews.gr 

Υ.Γ Δεν μας τα λένε καλά εκεί στα Τρίκαλα ....απο μια ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων ζητά έκπτωση στις επισκέψεις άνω των 50 στις Πουτάνες και απο την άλλη ξοδέυουν 1500 ευρώ για ενα τριήμερο μιας κυρίας στην Άνδρο ! 

veteranos.gr


elnewsgr.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails