Tuesday, June 11, 2013

Νέα Δημοκρατία: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ – ΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

1006075
Καθημερινές εξετάσεις στους παγκόσμιους αφέντες-τοκογλύφους δε δίνει μόνο ο φον Αντωνάκης, ο Ντούτσε-Βενιζέλος και ο Κουβέλης-«Κουρέλης» (όπως τον αποκαλούν οι πρώην σύντροφοί του, του ΣΥΡΙΖΑ). Δίνει και το… κατώτερο προσωπικό της συγκυβέρνησης, προκειμένου να έχει την εύνοια των αφεντικών και να διατηρήσει τα… κεκτημένα υπουργεία του, αλλά και –ποιος ξέρει- να προτιμηθούν στο μέλλον από τα μεγάλα αφεντικά για να γίνουν… χαλίφηδες στη θέση των σημερινών «χαλίφηδων».

Έτσι, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο επονομαζόμενος και «κόκκινος Πάνος», απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου μετά το πέρας της εκδήλωσης που έγινε στο Πολεμικό Μουσείο στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13, είπε τα εξής για τη «ιστορική αλήθεια του ολοκαυτώματος»:


«Καταρχήν θα πω ότι είναι απαράδεκτο στην Ελλάδα, σε μία χώρα που έχει θρηνήσει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα από τη θηριωδία του ναζισμού, σε μία χώρα όπου οι Έλληνες Εβραίοι υπήρξαν και αυτοί θύματα αυτής της θηριωδίας, είναι απαράδεκτο να γίνονται δηλώσεις με τις οποίες αμφισβητείται η ιστορική αλήθεια του Ολοκαυτώματος. Το Ολοκαύτωμα υπήρξε έγκλημα κατά του εβραϊσμού αλλά και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Και με αυτή την έννοια πρέπει να είναι καταγεγραμμένο στις συνειδήσεις όλων. Καλό είναι λοιπόν, να λάβουμε ως Ελλάδα, αλλά και ως διεθνής έννομη τάξη, όλα εκείνα τα μέτρα που χρειάζονται ώστε η ιστορική μνήμη να αποκαθίσταται στις πραγματικές της διαστάσεις».

Απαράδεκτη, λοιπόν, κατά τον «κόκκινο Πάνο» η αμφισβήτηση του εβραϊκού «ολοκαυτώματος», η οποία πρέπει –κατ’ αυτόν- να αντιμετωπισθεί ποινικά, αλλά παραδεκτή προφανώς η αμφισβήτηση του ελληνικού ολοκαυτώματος (Ποντίων και λοιπών ελληνικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας) που γίνεται από βουλευτές της συγκυβερνώσας παράταξης (ΔΗΜΑΡ), η οποία δεν πρέπει να διώκεται ποινικά!

Αυτή είναι η ΝΔ σήμερα! Όργανο των χειρότερων εχθρών του ελληνισμού και υποχείριο των ορφανών του Τσαουσέσκου και του Κεμάλ! Οι τίμιοι πατριώτες που την ψήφιζαν, έχουν το λόγο!

1 comment:

Anonymous said...

ΝΕΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails