Thursday, June 27, 2013

Άνθρακες ο θησαυρός με τους Αλβανούς δραπέτες

astunomikoi-sto-dromo2
Εδώ και 10 μέρες περίπου, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ διαρρέει καθημερινά στα ΜΜΕ, πότε ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στη σύλληψη των Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων και δολοφόνων δύο –μέχρι τώρα- Ελλήνων (ενός αστυνομικού και μιας 25χρονης κοπέλας), πότε ότι βρίσκονται μια «ανάσα» από τον εντοπισμό τους, πότε ότι τους έχουν εγκλωβίσει και από ώρα σε ώρα τους πιάνουν, κ.τ.λ. 



Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Άνθρακες ο θησαυρός! Το μόνο που βρίσκουν οι αρχές, είναι τα παρατημένα αυτοκίνητα της συμμορίας, αναψυκτικά και αποτσίγαρα από σπίτι στο οποίο βρήκαν καταφύγιο κι ότι άλλο θέλετε εκτός από τους ίδιους.


Η αλήθεια είναι πως για όλο αυτό το γαϊτανάκι –που ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην έχει τουλάχιστον άλλα θύματα- ευθύνεται ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ. Γιατί οι Αλβανοί δραπέτες έπεσαν προ ημερών σε μπλόκο αστυνομικών –που μάλιστα διέθεταν και ελεύθερο σκοπευτή- ο οποίος όμως, ενώ τους είχε στο «πιάτο», πυροβόλησε στον… αέρα δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξαφανιστούν. Και πυροβόλησε στον αέρα, γιατί προφανώς, γιατί αυτές τις διαταγές είχε, από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ!



Ολοκληρώνοντας, να πούμε πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα –ακόμα κι τους πιάσουν μετά από μια ώρα- ένα είναι το σίγουρο: πως για μια ακόμα φορά, το ελληνικό κράτος κατεξεφτελίστηκε από μια χούφτα κατσαπλιάδων! Αλλά, ο ξεφτιλισμένος την ξεφτίλα δεν την φοβάται!


ethnikismos.net

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails