Friday, June 14, 2013

Προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων θα έχουν οι μετανάστες στην αγορά εργασίας


Οι μετανάστες που όχι μόνο προστατεύονται απο τα γνωστά σε όλους πλέον ανθελληνικά κυκλώματα, που δρούν στην Ελλάδα (κατηγορώντας όποιον εκφράζεται κατά την υπερσυγκέντρωσης μεταναστών στην χώρα για ρατσισμό) με απόφαση του Ευρωπαικού κοινοβουλίου θα έχουν 
προτεραιότητα στην εύρεση εργασίας στις χώρες που ζητούν πολιτικό άσυλο, για να μη επιβαρύνεται ο δημόσιος προυπολογισμός τους!


Αυτά και άλλα τραγελαφικά αποφασίζονται σε νέα κοινή νομοθεσία για την παροχή ασύλου στην Ευρωπαικό κοινοβούλιο ενώ η ανθελληνική και Εβραιοκρατούμενη Κομισιόν μιλάει για “ιστορική” μέρα. Την ίδια ώρα η ΕΡΤ των ευνοημένων πολυθεσιτών έχει γίνει παγκόσμιο event για λόγους ευθιξίας του “κλάδου” σε παγκόσμιο επίπεδο…

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, η συνθήκη του “Δουβλίνο ΙΙ” παραμένει σε ισχύ που σημαίνει ότι πολιτικό άσυλο οι μετανάστες δικαιούνται να ζητούν μόνο στη χώρα εισαγωγής του, ενώ σύμφωνα με τη νέα νομθεσία η απάντηση σε όσους υποβάλλουν χαρτιά πολιτικού ασύλου θα πρέπει να δίνεται σε 6 μήνες αντί για 18, που είναι σήμερα για να μη επιβαρύνεται ο δημόσιος προϋπολογισμός!

Η νέα νομοθεσία της ΕΕ ικανοποιεί “πάγια” αιτήματα, ιδιαίτερα των χωρών της Βόρειας Ευρώπης αλλά κανένα της Νότιας Ευρώπης, η επεξεργασία της αίτησης των αιτούντων άσυλο θα πρέπει να γίνεται μέσα σε έξι μήνες, έναντι τουλάχιστον 18 που ισχύει σήμερα, ενώ η πρόσβαση των ανθρώπων αυτών στην αγορά εργασίας των χωρών στις οποίες υποβάλλουν αιτήσεις για πολιτικό άσυλο θα διευκολύνεται, ώστε να επιβαρύνεται λιγότερο ο κρατικός προϋπολογισμός στη χώρα υποδοχής. Τα δακτυλικά τους αποτυπώματα θα καταχωρούνται για τρία χρόνια στην Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων Eurodac, ώστε να αποφεύγεται κατάχρηση της νομοθεσίας περί ασύλου π.χ. αν κάποιος υπέβαλλε χαρτιά πολτικού ασύλου στην Ελλάδα να μη μπορεί να υποβάλλει και χαρτιά ασύλου στη Γερμανία, την Γαλλία, την Αγγλία κλπ. 

Οι χώρες της Νότιας Ευρώπης με την Ελλάδα πολιτικά απούσα, επικρίνουν ιδιαίτερα το γεγονός ότι, παρά τις επιμέρους αλλαγές στη νομοθεσία περί ασύλου, διατηρείται η κυρίαρχη λογική του κανονισμού “Δουβλίνο ΙΙ”, σύμφωνα με την οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει άσυλο μόνο στην πρώτη “χώρα εισόδου” στην ΕΕ. Η μηχανιστική εφαρμογή του ορίου των 6 μηνών, όπως επεσήμαναν πολλοί ευρωβουλευτές πλήν των Ελλήνων…, έχει ως αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οι χώρες του Νότου που εκ των πραγμάτων αποτελούν πύλες εισόδου προς την “Ευρώπη των 27”.

Με δύο εκατομμύρια μετανάστες, των οποίων κανείς δεν γνωρίζει απο που είναι, που κανείς δεν ξέρει αν είναι κοινοί εγκληματίες ή όχι, γνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα και τη γενική αντιπαραγωγική διάθεση του Ελληνικού δημοσίου και τις αντιπατριωτικές αντιλήψεις περί άμεσης μονιμοποίησης μεταναστών στην Ελλάδα, ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν σε έξι μήνες, καθίσταται πασιφανές ότι απαντήσεις επι πολιτικού ασύλου είναι αδιανόητο να απαντηθούν σε έξι μήνες που νομοθετεί η ΕΕ. Aρα πρόκειται για επιβολή στην Ελλάδα της ανθελληνικής και αποσχιστικής πρόθεσης της ΕΕ να νομιμοποιηθούν σε χρόνο μηδέν οι μετανάστες, κάτι που επιθυμεί το ΣΥΡΙΖΑ. στα φανερά και πολλά άλλα κόμματα στα κρυφά.


http://www.triklopodia.gr/2013/06/blog-post_1281.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails