Wednesday, June 12, 2013

Έκλεισε η ΕΡΤ: Ακόμη μια εξαπάτηση του ελληνικού λαού



Το κλείσιμο της ΕΡΤ μπορεί να προκαλεί μια στιγμιαία χαρά σε πολλούς Έλληνες, ειδικά στους εθνικιστές γιατί ήταν πάντοτε ανθελληνική, όμως αν το σκεφτούμε καλά δεν επιτυγχάνεται κανένας απολύτως στόχος. 

Το αντίθετο μάλιστα:

1) Το κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης είναι μέρος του σχεδίου των "περιούσιων" τραπεζιτών για Παγκόσμια Κυβέρνηση. Πρέπει οτιδήποτε το εθνικό να καταργηθεί! Πρέπει να καταργηθεί το δημόσιο και να υπάρχουν ΜΟΝΟ πολυεθνικές του Ρότσιλντ και του Ροκφέλερ. Για αυτό και πουλάνε και το νερό και το ηλεκτρικό. Για να μας ελέγχουν πλήρως.

2) Ωφελούνται απίστευτα τα κομματικά λαμόγια, πρώτον γιατί έτσι θα διαγραφούν τα σκάνδαλα που έκαναν στην ΕΡΤ με τα λεφτά των Ελλήνων και δεύτερον γιατί μόλις δημιουργηθεί η νέα κρατική τηλεόραση σε λίγους μήνες θα βάλουν στην ΕΡΤ μόνο τα σκληροπυρηνικά στελέχη τους.
Άρα "με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια" για τους κομματάρχες που δήθεν διαμαρτύρονται.

3) Δημιουργείται κλίμα συμπάθειας προς διάφορα λαμόγια δημοσιογράφους που μέχρι πριν λίγο τα άρπαζαν χοντρά απ' τον ελληνικό λαό μέσω χαρατσιών κτλ και ταυτόχρονα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα οι αυτοκτονίες των Ελλήνων μετά το κλείσιμο εκατοντάδων χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails