Tuesday, June 4, 2013

Τι είναι οι "Μαύροι Πάνθηρες" που "ψάχνουν" Έλληνες πατριώτες στην Αθήνα περιπολώντας;

Οι δύο πρωταγωνιστές στο παρακάτω βιντεάκι που ετοιμάσαμε για σας είναι ο αρχηγός των Μαύρων Πανθήρων Φιλαδέλφειας Samir Shabazz και ο πρώην αρχηγός των Μαύρων Πανθήρων NBPP halid Abdul Muhammad!



Πριν λίγες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα σχετικά με την ανακοίνωση της ύπαρξης οργάνωσης "Μαύρων Πανθήρων" στην Ελλάδα.

Ένας Κενυάτης με το όνομα Michael Chege ανακοίνωσε στο βρετανικό Channel 4 ότι "Ιδρύσαμε τους «Μαύρους Πάνθηρες» για να κτυπήσουμε τους ρατσιστές στην Ελλάδα"! 
"Είμαι μέλος των "Μαύρων Πανθήρων" και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οπότε, δίνω στην Χρυσή Αυγή μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. Το εννοώ».
«Δεν φοβάμαι αυτή τη νεοναζιστική, ηλίθια ομάδα» προσθέτει αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, «Στον Β'Π.Π. συνεθλίβησαν. ΣτονΓ.Π.Π. θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης. [...] Θέλουν να κάνουν ό,τι έκανε και ο Χίτλερ. Ας το δοκιμάσουν. Θα έχουν την ίδια μοίρα και ακόμα χειρότερη»





Επειδή τα κανάλια κρύβουν την πραγματικότητα σας παραθέτουμε 2 διαφωτιστικότατα βιντεάκια σχετικά με το τι πρεσβεύουν οι "Μαύροι Πάνθηρες" που οι ίδιοι λένε ότι περιπολούν και ψάχνουν Έλληνες πατριώτες στην Ελλάδα! 

Μισούν τους λευκούς! 

Ας το δουν αυτό οι "Έλληνες" αριστεροί που έσπευσαν να τους υποστηρίξουν, λέγοντας μάλιστα κάποιοι αριστεροί ότι θα ενωθούν μάλιστα με τους Μαύρους Πάνθηρες για να βαράνε εθνικιστές! 

Στο μέλλον θα σας πετάξουν οι Μαύροι Πάνθηρες έξω κύριοι της αριστεράς! 


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails