Saturday, June 8, 2013

Ανήλικα παιδάκια δουλεύουν μέχρι θανάτου στην χώρα-πρότυπο του ΚΚΕ!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ο κομμουνισμός ηλίθιε!!!

Η ασυνήθιστη για τα δικά μας δεδομένα είδηση μας έρχεται από την μακρινή κομμουνιστική Κίνα:

«Νεκρός βρέθηκε ένας ανήλικος ηλικίας 14 ετών στη Κίνα, ο οποίος...
εργαζόταν 12 ώρες ημερησίως σε εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών στην πόλη Dongguan. Ο λόγος για τον Liu Fuzong που έχασε τη ζωή του σε εργοστάσιο της Yinchuan Electronic Company, η οποία παράγει τις μητρικές πλακέτες υπολογιστών για την εταιρεία Asus και ανήκει στον κολοσσό από την Ταϊβάν 3CEMS Group, που συνεργάζεται με τις Samsung, Canon,Hewlett-Packard, Dell και Sony.
 

Ο Liu που προερχόταν από μια φτωχή οικογένεια, έπρεπε να εργάζεται από μικρή ηλικία για να συνεισφέρει οικονομικά. Όμως δεν άντεξε τις υπερβολικές ώρες εργασίας και βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του σε χώρο του εργοστασίου».

Αυτά, λοιπόν, τα ανήκουστα συμβαίνουν στον «σοσιαλιστικό παράδεισο» της Κίνας. Τον οποίο έχει ως πρότυπο (ελλείψει Σοβιετικής Ένωσης…) το… τιμημένο ΚΚΕ (ξέρετε τώρα, «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», κ.τ.λ.)

Ιδού πως αποδεικνύεται η σχέση του ΚΚΕ με τους στυγνούς Κινέζους κομμουνιστές-καπιταλιστές, που βάζουνε ανήλικα παιδάκια να δουλεύουν μέχρι θανάτου:

Χαιρετισμός του ΚΚ Κίνας 

Προς
Τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ
Αθήνα

Αγαπητέ σύντροφε Κουτσούμπα,

Με μεγάλη χαρά μου έμαθα την εκλογή σας ως Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ και σας εκφράζω εκ μέρους του ΚΚ της Κίνας και εμού τα θερμά συγχαρητήρια.

Το ΚΚ Κίνας δίνει μεγάλη έμφαση στις φιλικές σχέσεις με το ΚΚΕ και είναι πρόθυμο να συνεχίσει και να δυναμώσει την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων μας. Πιστεύω ότι με την καθοδήγηση της νέας ΚΕ του ΚΚΕ με τον επικεφαλής της, η παραδοσιακή φιλία μεταξύ των δύο κομμάτων μας σίγουρα θα ενισχυθεί και θα εμβαθύνει παραπέρα. 

Wang Jiarui

Αντιπρόεδρος της 12ης Εθνικής Επιτροπής της Κινεζικής Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης
Υπουργός του τμήματος Διεθνών Σχέσεων Της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

Να ξέρετε, λοιπόν: όπου ακούτε πολλά «κεράσια», για το «δίκιο του εργάτη», την «κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο», την «ιδανική κομμουνιστική κοινωνία» κ.α. τέτοια βαρύγδουπα, βαστάτε μικρό καλάθι γιατί συνθήκες ρωμαϊκής γαλέρας σας ετοιμάζουν!



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails