Sunday, June 9, 2013

ΣΚΩΤΙΑ: Προπαγάνδα υπέρ του Ισλάμ από τα Δημοτικά σχολεία. Υποχρεωτικές «εκπαιδευτικές εκδρομές» σε τζαμιά

Το ριζοσπαστικό σοσιαλιστικό καθεστώς στη Σκωτία στέλνει τους μαθητές των δημοτικών σχολείων σε μουσουλμανικά τεμένη ως «εκδρομή». Τα παιδιά αναγκάζονται να φορέσουν ισλαμική θρησκευτική περιβολή και να συμμετέχουν σε ισλαμικές θρησκευτικές τελετές.

Από το Scotsman.com ...

Θρησκευτικοί ηγέτες και δημοτικοί σύμβουλοι του Midlothianκαταδίκασαν τους γονείς που απέσυραν τα παιδιά τους από την «σχολική εκδρομή» στο τζαμί, αλλά ένας 42χρονος πατέρας μαθητή, ο οποίος δεν έλαβε μέρος, είπε: «Δεν συμφωνώ με την αποστολή του παιδιού μου σε ένα τζαμί για να μάθει για μια θρησκεία που δεν είναι δική του. Το μίσος κηρύττεται σε αυτά τα τζαμιά και δεν θέλω το παιδί μου να έχει καμία ανάμιξη σε αυτό".

Ένας άλλος γονιός είπε: "Αν δεν θέλετε τα παιδιά σας να μαθαίνουν τέτοιου είδους πράγματα, τότε θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να πουν «όχι». Πολλοί από τους φίλους μου έχουν μια διαφορετική θρησκεία από την δική μου, αλλά δεν προσπαθούν να μου την επιβάλλουν με το ζόρι".

Από ανάλογη "σχολική εκδρομή" σε τζαμί στη Δανία
Δεν είναι γνωστό αν τα κορίτσια που παρακολούθησαν το τζαμί κλήθηκαν να φορέσουν μαντίλες ή μακριά κολάν. Για τους μαθητές που δεν συμμετείχαν, το σχολείο του έδωσε ένα εναλλακτικό μάθημα για το Ισλάμ.

Μια μητέρα της οποίας το 5χρονο παιδί δεν συμμετείχε επίσης, δήλωσε ότι η απόφασή της είχε επηρεαστεί από τα πρόσφατα γεγονότα.
Η 27χρονη μητέρα τριών παιδιών δήλωσε: "Η χρονική στιγμή ήταν λάθος με ανθρώπους να διαμαρτύρονται (για την ισλαμική βία) και άντρες να σκοτώνονται μές στη μέση του δρόμου. Αν τα πράγματα ήταν λίγο πιο ήρεμα θα είχα τον στείλει".

"Έλαβα την επιστολή για το θέμα αυτό πριν από λίγες εβδομάδες και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά στο τέλος της περασμένης εβδομάδας πολλοί γονείς άρχισαν να ρωτούν αν ήταν ασφαλές."

Υπήρχε μια διαμαρτυρία από ακροδεξιούς ακτιβιστές έξω από το Κοινοβούλιο της Σκωτίας την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν υπήρξε κανένας έξω από το κεντρικό τζαμί.

Από την άλλη πλευρά, ο Δρ Salah Beltagui, του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Σκωτίας, είπε ότι η εκπαίδευση θα συμβάλει στην εξάλειψη ενός «φόβου για το άγνωστο».

Σχ. ΚΟ: Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Salah Beltagui τα λέει αυτά, γιατί έχει πείρα από ανάλογα events στα μουσουλμανικά κράτη. Π.χ είναι σε όλους γνωστό ότι μαθητές Δημοτικού στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, στη Σομαλία, στη Σαουδική Αραβία και σε άλλα τέτοια ανεκτικά κράτη, συνεχώς επισκέπτονται εκκλησίες για λόγους «εκπαιδευτικούς» και για να «εξαλειφθεί ο φόβος».

Το βίντεο από περσινή εκδρομή





ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails