Friday, June 14, 2013

Συνελήφθη αλλοδαπός να πουλά ναρκωτικά μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να βγουν ανακοινώσεις αμέσως από τους αναρχοαριστερούς για απόπειρα απαγωγής "κακόμοιρου" λαθρομετανάστη και να οριστεί συριζαίος δικηγόρος που θα υπερασπιστεί το αθώο θύματα του κυκλώματος ναρκωτικών!

Ο 31χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης. Τον έπιασαν μέσα στην αυλή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου "Περί Ναρκωτικών". 



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 31χρονος προσπάθησε να πουλήσει ποσότητα χασίς στον συγκεκριμένο χώρο αλλά...
τελικά, βρέθηκε με χειροπέδες. Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :  60 μικροδέματα χασίς, συνολικού βάρους 213 γραμμαρίων. Ποσότητα χασίς, βάρους 58 γραμμαρίων.

 Το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και Ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για τις παράνομες συναλλαγές του.   

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 31χρονου στην περιοχή του κέντρου πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο μικροδέματα χασίς συνολικού βάρους 4,7 γραμμαρίων και 404 νάυλον σακούλες, πρόσφορες για συσκευασία ναρκωτικών ουσιών. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

http://paspartoy.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5443.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails