Wednesday, June 5, 2013

Αβραμόπουλος: Είναι υπουργός της Ελλάδας ή ''λομπίστας'' του Ισραήλ;

Είναι υπουργός της Ελλάδας ή ''λομπίστας'' του Ισραήλ;
Ξεπέρασε κατά πολύ και την Ρεπούση... Να τον χαίρονται, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνησή του.
Βαρύτατοι χαραχτηρισμοί από την ενοχλημένη Ομογένεια στις ΗΠΑ, εναντίον του υπουργού Εξωτερικών.
Διέσυρε-υποτίμησε την Ελλάδα και την ιστορία, με την ομιλία του στο American Jewish Committee, στην Ουάσιγκτον
Ο ανιστόρητος, αποτυχημένος υπουργός Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλος, αποδέχτηκε κι ''επικύρωσε'' την ''διαπίστωση'' Νετανιάχου ότι, μαζί, ''Ισραήλ και Ελλάδα είναι τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού'', ξαναγράφοντας την ιστορία!!!
Από πότε και πως, το ηλικίας 65 χρόνων κράτος του Ισραήλ ή ο θεοκρατικός-εθνικοθρησκευτικός Εβραϊσμός, ''συμμετείχαν'' -μαζί με την Ελλάδα-  στην ''δημιουργία'' του δυτικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ; Τι πολιτισμό παρήγαγαν-δημιούργησαν;  (H ομιλία του υπουργού, παρακάτω)Nα ο πολιτισμός που ''παρήγαγαν'', που διδάσκουν στα παιδιά τους στα σχολεία και εκθειάζει ο κάθε άσχετος, ξενόδουλος Αβραμόπουλος:
"Τhe liberation of Chanukah that was effected by the Hasmonean Court represented a complete victory over the darkness of Greece" (Chanukah in a New Light. By Isaac Hutner, R' Pinchas Stolper, 2005)
αβραμοπουλος-AJC
Ετυτυχώς γιά όλους μας, ο... 'Ελληνας υπουργός δεν είπε ότι ο 'Ομηρος, ο Αριστοτέλης, ο Πλάτων και λοιποί, ήταν Εβραίοι, ούτε πως oι Μυκήνες, ο Παρθενώνας ή το θέατρο της Επιδαύρου, έγιναν από... Εβραίους. Καταλάβατε, την ''σπουδαιότητα'' των ''χρήσιμων ναι-ναι-κων'', υπουργών και μη, αποδεκτών και προπαγανδιστών τέτοιων ανιστόρητων τοποθετήσεων, που έχουν ξεκάθαρο στόχο; Καταλάβατε και που οδηγεί -εκτός των άλλων- η ξαφνική, αλλά στενή ''ελληνοϊσραηλινή φιλία''; Κατά τα υπόλοιπα, μας φταίει η Ρεπούση... Nαι, καλή η ελληνο- ισραηλινή φιλία, απαραίτητη, αλλά να μην παραποιούμε και την ιστορία, γιά να φαινόμαστε ''αρεστοί''... (Διαβάστε παρακάτω την ομιλία του).
Σημ.: Το Αmerican Jewish Committee (ΑJC) αναγνωρίζει τα Σκόπια ως... ''Δημοκρατία της Μακεδονίας'', αλλά ο υπουργός μας των Εξωτερικών, ούτε αναφορά έκανε στην ομιλία του στο Συνέδριο του ΑJC, έστω γιά ''την τιμή των όπλων''. 'Αρα, συμφωνεί μαζί τους.
Δηλώσεις πρωθυπουργού Νετανιάχου στη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Δημ. Αβραμόπουλο (Iερουσαλήμ, 29 Μαίου '13): ''Το Ισραήλ και η Ελλάδα αποτελούν τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού''. Προσοχή στην διατύπωση του ''Μπίμπι'': ''Το ΙΣΡΑΗΛ (πρώτα) και η Ελλάδα (ακολουθεί)...'' .
Στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού του Ισραήλ και στα ισραηλινά ΜΜΕ, η φράση είναι: ''...Jerusalem and Athens are the foundation of Western civilization...''. ('Οχι Ισραήλ, Ελλάδα, όπως στην ιστοσελίδα του ελληνικού ΥΠΕΞ). Aν η Ιερουσαλήμ είναι στα... κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη, έχει σημασία;
Ο ''δεδομένος'' υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την διατύπωση του πρωθυπουργού Νετανιάχου και συμπλήρωσε: ''Σε επίπεδο εθνών, οι σχέσεις μας αριθμούν χιλιάδες χρόνια''.
Υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδας ή Υπουργείο ''κομπιναδόρων'';Αλλοίωσαν την αυθεντική δήλωση Νετανιάχου ''η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού'' και την μετάτρεψαν ''το Ισραήλ και η Ελλάδα είναι τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού'', επειδή η -κατεχόμενη- Ιερουσαλήμ ΔΕΝ αναγνωρίζεται διεθνώς ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ, ούτε άλλες χώρες διατηρούν πρεσβείες στην πόλη (όλες τις έχουν στο Τελ Αβίβ).

Kι άλλη ''ξεφτίλα'' γιά Ελλάδα και τον γραφικό υπουργό των Eξωτερικών της
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρρυ, συναντήθηκε -στο Στέητ Ντηπάρτμεντ- με τους υπουργούς Eξωτερικών τριών χωρών που συμμετείχαν, ως ομιλητές, στο συνέδριο (2-4 Ιουνίου) του American Jewish Committee, στην Ουάσιγκτον. Τον 4ον, που συμμετείχε και μίλησε, αυτόν της Ελλάδας, τον Δ. Αβραμόπουλο, ούτε καν τον προσκάλεσε στο Στέητ Ντηπάρτμεντ (πλήρης επιβεβαίωση προηγούμενου δημοσιεύματος του ''Κ'')
''Θαυμάστε'' τους ''Εβραίους λομπίστες'', υβριστές Ομογενών και ΜΜΕ
'Οσοι δεν συμφωνούν μαζί τους είναι ''ναζιστές, αντισημίτες, αντιαμερικανοί, μισάνθρωποι'' κ.ά.
Επιστολές παράγοντα του ''εβραϊκού λόμπι'' και μέλους του συλλόγου Μαγνησίας ''Αργοναύτες'' Νέας Υόρκης, προς το ΚΑΛΑΜΙ (ημέρες και ώρες αποστολής των emails που είχαν και άλλους αποδέκτες, στο αρχείο μας).
asher matathiasδιαχρονικός υβριστής της Ομογένειας και των ΜΜΕ της, ονομάζεται 'Ασιερ Ματαθίας (Asher Matathias). Γεννήθηκε στην Ελλάδα (Βόλο) και ΕΛΛΗΝΕΣ έσωσαν την οικογένειά του από τους Γερμανούς στην κατοχή. Γιά κάποιο λόγο όμως, έχει αντιπάθεια γιά την χώρα που γεννήθηκε και τον λαό της, ως... ''γνήσιος Εβραίος και σιωνιστής'', όπως αυτοπροσδιορίζεται. Μερικά αποσπάσματα από τα emails του, με χαραχτηρισμούς:
''...just the unvarnished fact of your misanthropy!...''
''... Greeks like you, apart as the anti-Zionist, anti-Semites, anti-American segment of an increasingly isolated group. You continue to be an embarrassment, a la (4 names), and the other misanthropes for which our Greek-American community has an affinity. For shame!...''
''...misanthropes like you exist. Shame on you!... you are a dangerously stupid man... a Nazi is a Nazi"

Oι χαραχτηρισμοί είναι γιά δημοσιεύματά μας, με στόχο ξεκάθαρο: Τραμπουκοεκφοβισμοί, δηλ. οι γνωστές πρακτικές του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ και αλλού. 'Οποιος δεν συμφωνεί μαζί τους χαραχτηρίζεται, απειλείται, εκφοβίζεται, εκβιάζεται έστω και αν κάνει κριτική σε πράξεις του Ισραήλ, ας πούμε στην Γάζα. Και από την γραφή του κυρίου φαίνεται ποιοί πραγματικά ''μισούν''. Το μόνο που δεν ''γνωρίζουμε'' είναι πότε θίξαμε τον λαό του Ισραήλ ή Εβραίους γενικά, με χαραχτηρισμούς, αλα ''Χρυσή Αυγή'' ή ''μισανθρωπίας''.
Με την εβραϊκή Ομογένεια, η ελληνική Ομογένεια ΗΠΑ ''δεν έχει να χωρίσει τίποτα'', ούτε είναι ''αντι-σημιτική''. Μήπως οι ''μαινόμενοι ταύροι σε υαλοπωλείο'' αλα Ματαθίας, εκνευρίζουν με τους επιθετικούς, απαξιωτικούς, ανεύθυνους, αναίτιους χαραχτηρισμούς και πιθανά δημιουργούν αντι-σημιτισμό εκεί που δεν υπάρχει; Αν κατάντησε γραφικός και στη Νέα Υόρκη οι Ομογενείς τον θεωρούν φανατικό, ''της πλάκας'' και ομογενειακές Οργανώσεις (Ομοσπονδία, σύλλογός του κ.ά.) ''τον έχουν κυνηγήσει'' (τον δέχονται μόνο τα γεν. προξενεία Ελλάδας και Κύπρου), δεν φταίει το ''Κ'', ούτε φταίνε άλλα ΜΜΕ. Και ούτε, ο κάθε 'Ασιερ, με επιθετικές, τραμπούκικες πρακτικές, θα ''φιμώσει'' την συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία έκφρασης, στις ΗΠΑ.
The Greek Island Affair... Τα δικαστικά έγγραφα μιάς άγνωστης στον Ελληνισμό υπόθεσηςΤο μεγάλο σκάνδαλο κυβερνητικής διαφθοράς στο Ισραήλ, με την έμμεση εμπλοκή, της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ειδικά του (τότε δήμαρχου Αθήνας) Δημήτρη Αβραμόπουλου
12. ''... Dimitris Avramopoulos, the then-mayor of Athens, is a key figure in Greek politics and might possibly lead the country in the future. Consequently, Accused #1 decided to try and arrange for the invitation of the mayor of Athens to Israel, present the project to him and attempt to obtain his support and advocacy''.
(Το ''Project'' -παρ. 3,4,5, σελίδα 1- ήταν η αγορά του νησιού ''Πάτροκλος'' κοντά στo Σούνιο, που είχε χαραχτηριστεί αρχαιολογικός χώρος, αλλά θα ''φρόντιζαν'' μέσω κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και δήμαρχου Αθήνας να αποχαραχτηριστεί και να αγοραστεί γιά εμπορική-τουριστική εκμετάλλευση).
13. ''...Later on, as detailed below in the 2nd charge, Accused #1 asked Olmert to invite the mayor of Athens to Jerusalem. Olmert agreed to the request. The Athens mayoral delegation arrived in Israel on July 25, 1999...''.
14. ''... On July 28, 1999, Accused # 1 hosted a dinner in his home in honor of the mayor of Athens...''.
Ο ''φίλος'' του κ. Αβραμόπουλου, κρίθηκε ένοχος και εκτίει ποινή φυλάκισης 42 μηνών, από τον Ιούλιο 2012.
Διαβάστε προσεκτικά γιά την υπόθεση, όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα. Ιδιαίτερα, το κεφάλαιο ''The Tourism Project in Greece'', στην σελ. 1 και το κεφάλαιο ''the Facts'', στην σελ. 3

.........................................................................

H oμιλία του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Δημ. Αβραμόπουλου, στο Συνέδριο του American Jewish Committee, Ουάσιγκτον, 3 Ιουνίου 2013


http://www.kalami.net

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails