Monday, June 3, 2013

«ΤΑ ΝΕΑ»: ΚΑΤ’ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ

sam__articleΓράψαμε σχετικά με το «αντιρατσιστικό» που έφερε η ΝΔ: «Αντιρατσιστικό νόμο φέρνει και η ΝΔ για το φόβο των Ιουδαίων». Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ήρθε η επιβεβαίωση από την καθεστωτική εφημερίδα «Τα Νέα», η οποία επιπλέον αποκαλύπτει ότι το θέμα της συνάντησης του Αβραμόπουλου με τους ηγέτες του σιωνιστικού τρομο-κράτους, ήταν η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Ιδού:


Νέες πιέσεις από Ισραηλιτικό Συμβούλιο και Τελ Αβίβ

«Η χθεσινή κίνηση της ΝΔ να προωθήσει πρόταση νόμου στη Βουλή δεν υπαγορεύθηκε μόνον από την ανάγκη για μια γαλάζια παρέμβαση, ώστε να μη μονοπωλούν το αντιρατσιστικό ζήτημα το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ή για να προλάβει η Συγγρού την αντίστοιχη νομοθετική πρωτοβουλία της Κουμουνδούρου, αλλά - όπως αναγνωρίζουν και επιτελικά στελέχη του κόμματος - η γαλάζια σπουδή οφείλεται και στις αντιδράσεις της εβραϊκής κοινότητας που εντάθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Μετά τη σκληρή ανακοίνωση του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, που συνοδεύτηκε με αιχμές για τη στάση της ΝΔ, ηχηρή υπήρξε χθες και η αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας, που κάλεσε «όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας να συναινέσουν και να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να υπερψηφίσουν έναν νόμο που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στη διάψευση του Ολοκαυτώματος».

Αποδέκτης των διαχρονικών εβραϊκών πιέσεων για την προώθηση των επίμαχων νομοθετικών ρυθμίσεων έγινε χθες στο Τελ Αβίβ και ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά τις συναντήσεις του με την πολιτική ηγεσία του Ισραήλ. Τόσο ο ισραηλινός Πρόεδρος Σιμόν Πέρες, όσο και ο Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, εξέφρασαν έντονους προβληματισμούς για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Αβραμόπουλος ενημέρωσε για τη νομοθετική πρωτοβουλία της ΝΔ και μετέφερε την εκτίμηση, που επικρατεί εν πολλοίς και στο Μαξίμου, ότι «το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής είναι παροδικό και οφείλεται στην οικονομική κρίση».

(ΥΓ): Ποιο άλλο κράτος και ποιού άλλου κράτους οι διεθνείς οργανώσεις, έχουν τη δυνατότητα να πιέζουν κυβερνήσεις απ’ όλον τον κόσμο για να τους κάνουν τα κέφια και οι πιέσεις τους να πιάνουν τόπο; Είδατε πως επιβεβαιώνονται στην πράξη τα –κατά τα άλλα «ψεύτικα»- «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»;      

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails