Thursday, June 13, 2013

Το εβραϊκό Παρατηρητήριο Διακιωμάτων του Ανθρώπου θεωρεί ρατσιστική την ελληνική αστυνομία!

Πολύ απλά γιατί δεν την ελέγχει ώστε αυτή να καταδικάζει αναίτια Έλληνες για ρατσισμό!

Αλήθεια που είναι το Human Rights  Watch όταν σφάζονται Έλληνες από λαθρομετανάστες;

Διαβάστε εδώ για την εβραϊκότητα του Human Rights Watch


Σε νέα έκθεση του Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Human Rights Watch) που αφορά την Ελλάδα συκοφαντείται η Ελληνική Αστυνομία με τον χαρακτηρισμό "ρατσιστική" με βάση όσα καταγράφηκαν στην επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» για τον έλεγχο της παράνομης μετανάστευσης!
Στην έκθεση αναφέρεται ότι στην επιχείρηση της Αστυνομίας κρατήθηκαν 85.000 μετανάστες για τους οποίους "υπήρχε υποψία ότι είναι παράνομοι" (sic) και μεταφέρθηκαν στα αστυνομικά τμήματα για να γίνει εξακρίβωση στοιχείων και να ελεγχθεί εάν είναι κάτοχοι νόμιμης βίζας – άδειας παραμονής στη χώρα (τεράστια παραβίαση δικαιωμάτων, ούτε λόγος)…

Και υποστηρίζει ότι "Μόνο το 6% των συλληφθέντων βρέθηκαν να ζουν παράνομα στην Ελλάδα" και άρα ... παραβιάζουν τα δικαιώματα των υπολοίπων.
Η ΕΛΑΣ κατηγορείται ότι κακομεταχειρίζεται ακόμα και… τουρίστες (!) για να διαπιστώσουν οι αρχές εάν βρίσκονται νόμιμα στη χώρα και χρησιμοποιούν ως πρόσχημα την επιχείρηση Ξένιος Ζευς "για να τρομοκρατούν αθώους μετανάστες στους δρόμους"!
Σε απάντησή του το υπουργείο αναφέρει ότι "η διαδικασία είναι ίδια για οποιονδήποτε δεν έχει τα νόμιμα έγγραφα μαζί του". Δηλαδή αρνούνται στην ελληνική αστυνομία έστω και να κάνει ελέγχους!
Το ότι ξένα κέντρα (τα γνωστά ξένα κέντρα, φυσικά χρησιμοποιούν τέτοιου είδους οργανώσεις για να περνάνε την γραμμή τους διεθνώς είναι γνωστό, βέβαια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails