Sunday, June 9, 2013

ΝΕΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

TATSOFACE34
ΝΕΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK
Ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεσπά στο facebook. Βέβαια μέσα στο κείμενό του δεν γίνεται αναφορά προσώπου, ωστόσο λίγο πολύ όλοι μπορούμε να φανταστούμε σε ποιον θέλει να περάσει το μήνυμα.

«Φιλε. Λεμε τωρα. Σχημα λογου. Ευφημισμος. Σ' εσενα μιλαω. Σ' εσενα, το μικρο τσουτσεκι, που παρακολουθει αυτη τη σελιδα για να ρουφιανεψει στους μαλακισμενους ανωτερους του. Σ' εσενα, μαλακα, μιλαω -που δεν μπορεις να ολοκληρωσεις μια προταση χωρις να κανεις τουλαχιστον τεσσερα ορθογραφικα λαθη. Οχι, μαλακα. Εγω δεν προκειται να σε κολακεψω. Δεν προκειται να σε παρω με το καλο. Δεν προκειται να μασησω τις δικαιολογιες σου, το ποσο ασχημα περασες στη ζωη σου για να καταληξεις ο μαλακας που κατεληξες. Ακου, μικρε αναλφαβητε, ανιστορητε μαλακα. Γνωριζω αναριθμητους αλλους που περασαν το ιδιο ασχημα η και χειροτερα απο εσενα, αλλα δεν κατεληξαν το ιδιο μαλακες μ' εσενα. Δεν ειναι πεπρωμενο το να καταληγεις μαλακας. Δεν ειναι κισμετ. Δεν ειναι πουθενα γραμμενο πως οποιος περναει ασχημα στη ζωη του καταληγει μαλακας -να μας υπαγορευει τον ΤΡΟΠΟ που θα ζουμε, ενω απο ζωη γνωριζει ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ. Ακου, μικρε μαλακα. Ειμαι 54 χρονων. Ανεπιδεκτος πλεον. Παρε τα κουβαδακια σου και στριβε. Ουστ».
ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Κύριε ανεπίδεκτε μαθήσεως κύριε Τατσόπουλε, βάλτε και κανέναν τόνο στα γραπτά σας πριν πείτε τους άλλους αναλφάβητους... ή μήπως η φίλη σας η Ρεπούση σας είπε ότι καταργήθηκαν και οι τόνοι‼! Αι από εκεί που ήρθατε όλοι σας, αγράμματοι που θέλετε και αξιώματα‼!
Tatsoface33




http://www.makeleio.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails