Thursday, August 29, 2013

Το Ανώτατο Δικαστήριο τού Ισραήλ θεωρεί επικίνδυνο το Wi-Fi!!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Μην ξεχνάτε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι ένα δημιούργημα εξ ολοκλήρου της εβραϊκής οικογένειας που ελέγχει ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα του πλανήτη, των Ρόθτσιλντς. Στη παρακάτω φώτο βλέπουμε σχετικό πίνακα απ' την είσοδο του κτιρίου του Ανώτατου Δικαστηρίου με τον λόρδο Ρόθτσιλντ να περιεργάζεται την μακέτα...

Το ανώτατο Δικαστήριο τού Ισραήλ διέταξε την κυβέρνηση να ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει τι συμβαίνει με τα παιδιά που πάσχουν από τις ακτινοβολίες των Wi-Fi. To απίστευτο γεγονός στην ιστορία είναι ότι επιτάσσει αυτά που θα καταθέσει η κυβέρνηση να είναι ενόρκως βεβαιωμένα και όχι απλώς ένα γραφειοκρατικό υπόμνημα κάποιου υπουργείου, το οποίο δεν θα είχε συνέπειες όσα ψέματα και αν ανέφερε.

Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει το Νοέμβριο τού 2013 με την υποβολή τού ένορκου υπομνήματος, προς το Δικαστήριο. Η ανάδειξη αυτού τού τραγικού ζητήματος που έχει τρομερές συνέπειες για τη ζωή μας έγινε ύστερα από τη μάχη μια δικηγόρου η οποία πριν γίνει ηλεκτροευαίσθητη ήταν παιδί των γκάτζετ και των κομπιούτερ.
Παραθέτω τη μετάφραση που έκανα από την ιστοσελίδα όπου δημοσιεύτηκε η είδηση.
“Στις 18 Ιουλίου 2013, το Ισραηλινό Ανώτατο Δικαστήριο διέταξε την ισραηλινή κυβέρνηση να ερευνήσει πόσα παιδιά στο Ισραήλ πάσχουν ήδη από ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία. (EHS).
Η διαταγή εξεδόθη σε απάντηση μιας αίτησης προς το Ισραηλινό Ανώτατο Δικαστήριο να απαγορεύσει τη χρήση του Wi-Fi σε σχολεία που υποβλήθηκε τον Αύγουστο τού 2012.
Η κυβέρνηση πρέπει να υποβάλει το αποτέλεσμα τής έρευνάς της στο Δικαστήριο μέχρι τις 16 Νοεμβρίου τού 2013.
Το Ισραηλινό Ανώτατο Δικαστήριο με την εντολή που έδωσε φαίνεται να δείχνει πως δεν εμπιστεύεται ισχυρισμούς της κυβέρνησης, επειδή:
(1) Διέταξε την κυβέρνηση να ελέγξει πόσα παιδιά είναι ήδη άρρωστα από ηλεκτροευασθησία, αποδεχόμενο έτσι ότι υφίσταται το πρόβλημα και η συσχέτισή του με την ακτινοβολία, αλλά επίσης απαίτησε η κυβέρνηση να προσδιορίσει με την απάντησή της τα ακριβή μέτρα που θα εφαρμόσει για τη διεξαγωγή της έρευνας.
(2) Μια άλλη ένδειξη είναι ότι το Ανώτατο Δικαστήριο βρήκε τις σχετικές δηλώσεις τής κυβέρνησης ανειλικρινείς και γιαυτό διέταξε η απάντηση τής κυβέρνησης το Νοέμβριο τού 2013 να υποστηρίζεται  με ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε γεγονός αναφέρεται ή υποστηρίζεται στην κυβερνητική απάντηση θα πρέπει να τεκμηριώνεται ενόρκως και πως οι δηλώνοντες τα σχετικά θα είναι υπεύθυνοι έναντι τού νόμου.
Αυτή η εξέλιξη είναι το αποτέλεσμα εκτενούς αναφοράς που υποβλήθηκε από την δικηγόρο Dafna Tachover και κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο στις 13 Ιουνίου του 2013. H αναφορά είναι 65 σελίδες και υποστηρίζεται από 640 σελίδες παραπομπών και δίνουν έμφαση, μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα τής υπερηλεκτροευαισθησίας (EHS) υποστηρίζοντας ότι είναι παράλογο να εκτίθενται τα παιδιά στις ακτινοβολίες των Wi-Fi όταν έχει αποδειχθεί ότι αυτές οι ακτινοβολίες προκαλούν ασθένειες.
Επιπλέον, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ακρόαση τής 18ης Ιουλίου το Ανώτατο Δικαστήριο ρώτησε την κυβέρνηση τι θα πράξει όταν αποδειχθεί ότι ένα παιδί πάσχει από το σχετικό σύνδρομο. Ο νομικός εκπρόσωπος τής κυβέρνησης απάντησε ότι: “Το Wi-Fi θα απενεργοποιηθεί από το σχολείο”.
Screen Shot 2013-07-23 at 1.04.47 PM
Η κυρία Dafna Tachover, είναι δικηγόρος και εκπροσωπεί τον εαυτό της στο Δικαστήριο  από το Φεβρουάριο του 2013. Ο κ. Bach ο οποίος την εκπροσώπησε μέχρι σήμερα θα εξακολουθήσει να την εκπροσωπεί και επιπλέον είναι νομικός εκπρόσωπος τής Εθνικής Οργάνωσης Γονέων και εκπρόσωπος επίσης δύο πασχόντων παιδιών”.
Στη συνέχεια διαβάστε (αγγλικό κείμενο) την τραγική εξέλιξη τής ζωής τής δικηγόρου τής ιστορίας μας, που πριν αρχίσει να πάσχει με τρομερά προβλήματα υγείας ήταν φανατική λάτρης και χρήστρια των κάθε είδους ηλεκτρονικών συσκευών…
Και μην ξεχνάτε κάτι βασικό. Ένα  ψάξιμο για διαθέσιμες συνδέσεις Wi-Fi, που μπορείτε να κάνετε με τον κομπιούτερ σας θα σας δώσει πάνω από 10 συνδέσεις. Πολλαπλασιάστε λοιπόν τους 2.400.000 παλμούς το δευτερόλεπτο με τις δέκα ή περισσότερες διαθέσιμες συνδέσεις για να διαπιστώσετε το μέγεθος τής ακτινοβολίας που δέχεστε.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails