Saturday, September 28, 2013

Το υπερκαπιταλιστικό εβραϊκό λόμπι θέλουν να καταργηθεί η Χρυσή Αυγή

Ο διεθνής σιωνισμός (Χάρις και Λόντερ) δίνουν διαταγές για την πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής
Την εκτίμηση του ότι «η Χρυσή Αυγή αποτελεί ξεκάθαρη απειλή για την Ελλάδα», εξέφρασε ο Ντέιβιντ Χάρις, Γενικός Διευθυντής του American Jewish Committee (AJC), της μεγαλύτερης εβραϊκής οργάνωσης στις ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι «δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό».
Η ανακοίνωση της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης δόθηκε στην δημοσιότητα μετά από άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, στο οποίο καταδεικνύονταν ο ρόλος του ΚΙΣ που ενορχήστρωσε την ανθελληνική υστερία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Στο εν λόγω άρθρο η Χρυσή Αυγή καλεί τις εβραϊκές οργανώσεις να μην εμπλέκονται στα εσωτερικά της Ελλάδας. Ο Ντέιβιντ Χάρις δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φανταστείτε τι θράσος έχει αυτό το εξτρεμιστικό πολιτικό κόμμα που λέει στους Έλληνες πολίτες ότι δεν έχετε δικαίωμα στα κοινά, δεν έχετε δικαίωμα να λέτε τη γνώμη σας» και προσθέτει ότι «η εβραϊκή κοινότητα δεν θα σωπάσει ούτε και θα φοβηθεί».

Να θυμίσουμε πως το Κεντρικό Συμβούλιο Εβραϊκών Οργανώσεων Ελλάδας εξέδωσε Δελτίο Τύπου, με το οποίο ζήτησε από όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας να συνεργαστούν για να περάσει ένα «ισχυρό και αποτελεσματικό νομοσχέδιο που θα αντιμετωπίζει προβλήματα ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού», ενώ απαίτησε νομοθετική δράση για την απαγόρευση πολιτικών κομμάτων που προωθούν ναζιστική ιδεολογία. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του AJC το θέμα ενός αντιρατσιστικού νομοσχεδίου συζητάτε εδώ και αρκετούς μήνες στην Ελλάδα και η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά έχει υποσχεθεί να ασκήσει πιέσεις για την ψήφιση του.
Στην ανακοίνωση περιλαμβάνεται επίσης δήλωση του τότε υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος είχε μιλήσει στο ετήσιο συνέδριο του AJC στην Ουάσιγκτον στις αρχές του καλοκαιριού και είχε αναφέρει τότε πως «δεν θα πρέπει να αμφιβάλει κανείς ότι η χώρα που γέννησε την δημοκρατία και το σεβασμό για τον άνθρωπο, που υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα αντίστασης απέναντι στα ναζιστικά στρατεύματα, θα ανεχόταν και θα επέτρεπε την επαναφορά του μίσους και του ρατσισμού».
Από την άλλη ήρθε η παρέμβαση από το... βαρύ πυροβολικό του διεθνούς Σιωνισμού, του προέδρου του  World Jewish Congress, Ρόναλντ Λόντερ. «Ήρθε η ώρα οι Έλληνες πολιτικοί να τιμήσουν την υπόσχεση που έχουν δώσει και να θέσουν σε ισχύ εκείνη την νομοθεσία που θα βάλει ένα τέλος στις απαράδεκτες παρενοχλήσεις που δέχονται μετανάστες, εθνικές μειονότητες και πολιτικοί αντίπαλοι από την δράση της εξτρεμιστικής Χρυσής Αυγής». Τάδε έφη ο Ρόναλντ Λόντερ σε πρόσφατες (23.09) δηλώσεις του που φιλοξενεί η ιστοσελίδα του WJC.
Ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Κογκρέσου μιλά για «υπόσχεση που έχουν δώσει» και αναφέρεται φυσικά στο πολιτικό προσωπικό των κομμάτων της κυβέρνησης και φυσικά ολόκληρου του συστήματος και του «συνταγματικού τόξου» όπως αρέσκονται οι ίδιοι να αποκαλούν τα κόμματα της εθνικής προδοσίας, της ρεμούλας και της υποταγής. Είναι τόσο κυνικοί - πάντα τα αφεντικά είναι κυνικά με τους υπηρέτες τους- που ο ίδιος ο Σιωνισμός «καρφώνει» την υποτέλεια των Σαμαρά, Βενιζέλου κτλ. εντελώς απροκάλυπτα!
Άλλωστε η τελική απόφαση για την δρομολόγηση νομοθετικού πλαισίου που φωτογραφικά θα έθετε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή είχε παρθεί στην Βουδαπέστη φέτος όταν εορτάζαμε στην Ελλάδα το Πάσχα και πραγματοποιούνταν η σύνοδος του WJC στην ουγγρική πρωτεύουσα. Εκεί οι ίδιο κύριοι του WJC και του εν Ελλάδι ΚΙΣ δήλωσαν ότι αιφνιδιάστηκαν μεν από την Χρυσή Αυγή αλλά δεν ανησυχούν διότι «σε λίγο καιρό θα προωθηθεί νόμος που θα σταματά την κρατική χρηματοδότηση και θα στερεί προνόμια από κόμματα που αναγνωρίζουν το ολοκαύτωμα».
Λίγο καιρό αργότερα έγινε απόπειρα στην Βουλή να περάσει ο περίφημος «αντιρατσιστικός νόμος», όπου και έκρουσαν πρίμα, προσωρινά φυσικά όταν είδαν ότι «το πάνε κάπως άγαρμπα». Όμως ο τοκογλυφικός αφέντης και προαιώνιος εχθρός του Ελληνισμού βιάζονταν. Χωρίς να δοθεί καμία δημοσιότητα από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης στις 2 Αυγούστου συναντήθηκε στο Μαξίμου ο Σαμαράς με το νέο προεδρείο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΙΣ για την συνάντηση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της αύξησης των φαινομένων του ρατσισμού και του αντισημιτισμού στην Ελλάδα και τονίστηκε η ανάγκη για την πρόληψη και αποτροπή τους, καθώς και η θωράκιση των αρχών της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Συζητήθηκε επίσης, το θέμα της Μόνιμης Έκθεσης με θέμα το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων στο Άουσβιτς. Τέλος, οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Εβραϊσμού τόνισαν ότι το  ΚΙΣΕ θα σταθεί αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία της Κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της Ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την καταπολέμηση του ρατσισμού και του αντισημιτισμού στην Ευρώπη».
Και για να κλείσουμε αυτή την μικρή -αλλά απαραίτητη - ιστορική αναδρομή για σημαντικά γεγονότα μέσα στο 2013 που πέρασαν εντελώς στα ψιλά να σημειώσουμε πως όλων αυτών είχε προηγηθεί η επίσκεψη Σαμαρά φέτος τον Μάρτιο στην συναγωγή της Θεσσαλονίκης όπου και έγινε και το πρώτο –φανερό-βήμα για την δρομολόγηση εξελίξεων στον «πονοκέφαλο Χρυσή Αυγή». Περιττό φυσικά να αναφερθούμε και στις κωμικές εμφανίσεις του Δένδια με το κιπά, άλλωστε χωριό που φαίνεται… Παραθέσαμε την δήλωση Λόντερ και τα γεγονότα που έχουν συμβεί μέσα σε λίγους μήνες και δεν νομίζουμε ότι χρήζουν κάποιον ειδικό σχολιασμό, αφού πλέον η ενορχήστρωση είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Αν δεν ήταν το τυχαίο τραγικό περιστατικό με την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, θα ήταν κάτι άλλο, κάτι όμως γρήγορα διότι πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και πλέον με την Χρυσή Αυγή να δίνει δείγματα γραφής μέσα και από την διοίκηση μεγάλων δήμων τα πράγματα νομοτελειακά οδηγούνταν στο να αναλάβει τις τύχες της πολυαγαπημένης μας Πατρίδας. Και τότε είναι που το WJC έχει να ρίξει πολύ κλάμα, διότι πολύ απλά οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν θα έχουν να κάνουν με τον εσμό των πολιτικών που κρατούν στο τσεπάκι τους. Θα έχουν να κάνουν με Εθνική Ηγεσία, θα έχουν να κάνουν με την ψυχή του Ελληνικού Λαού, θα έχουν να κάνουν με τους Έλληνες Εθνικιστές!


xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails