Thursday, September 19, 2013

Ανήκε στον αριστερό χώρο και πήγε για το χαρτζιλίκι στη Χρυσή Αυγή


Μέλος του ΚΚΕ δηλώνει ο 45χρονος εργάτης Γιώργος Ρουπακιάς, που δολοφόνησε τον 34χρονο Π.Φύσσα στο Κερατσίνι!
Δηλώνει ότι η σχέση του με τον Λαϊκό Σύνδεσμο ήταν "οικονομική" (όντως υπάρχει πρόγραμμα χρηματοδότησης φτωχών και απόρων έναντι προσφοράς εργασίας στο κόμμα".
Ας δούμε το σχετικό απόσπασμα της αρχική του κατέθεσης για την δολοφονία του νεαρού ράπερ (αντιμνημονιακός "μέχρι κοκκάλου" το θύμα όπως θα δούμε και σε βίντεο με ένα τραγούδι του):
"Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ...
Πολιτικά εγώ ανήκω στο ΚΚΕ και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".
Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι περιφρουρούσε και συγκεκριμένες συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στις οποίες παρίστατο!
Αλλά και ο εργοδότης του δηλωνει ότι ο Ρουπακιάς είχε αριστερό παρελθόν και ότι στην ΧΑ πήγε για οικονομικούς λόγους!
Το σημαίνουν όλα αυτά; Τίποτα το ιδιαίτερο. Έγινε ένα έγκλημα - από την αρχή το defencenet.gr είχε σημιεώσει ότι επρόκειτο για ποδοσφαιρική διαμάχη θύτη (Ολυμπιακός) και θύματος (Παναθηναϊκός) - χάθηκε ένας άνθρωπος και με το αίμα αυτού του ανθρώπου κάποιοι σπεκουλάρουν πολιτικά.
Αυτά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Και δυστυχώς κανείς και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το νεκρό παιδί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

10 comments:

Anonymous said...

ψευτες...........προβοκάτορες, ντροπή σας φασίστες. είστε μεγάλες κότες. χρυσαυγίτες απο τον λαό θα τη βρείτε....

Anonymous said...

Κάποιες ιστοσελίδες ειδικευμένες στις αντιΚΚΕ προβοκάτσιες (π.χ. «makeleio.gr», «Defencenet»), έγραψαν χτες ότι ο δολοφόνος του Π. Φύσσα, πριν ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή, «ήταν μέλος του ΚΚΕ στα Πετράλωνα», ότι πρόκειται για «απολύτως διασταυρωμένη είδηση» και κουνούσαν το δάκτυλο στο ΚΚΕ, ζητώντας να δώσει απαντήσεις! Είναι γνωστές, χρυσαυγίτικων απόψεων, ιστοσελίδες. Με αξιοσημείωτη ταχύτητα, όπως γίνεται πάντα με τα αντιΚΚΕ μυθεύματα στο διαδίκτυο, το δημοσίευμα αναπαράχθηκε. Η βρομιά που διέρρευσαν χρυσαυγίτες και χαφιέδες, είχε ήδη σπαρθεί στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Ετσι, στην ιστοσελίδα «Newsbomb», την οποία διευθύνει ο Κ. Χαρδαβέλλας, εμφανίστηκε η εξής προβοκατόρικη ανάρτηση: «Αίσθηση προκαλεί επίσης η επισήμανση του Ρουπακιά για την πολιτική τοποθέτησή του. Φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ανήκε σε άλλο κομματικό σχηματισμό και συγκεκριμένα στο ΚΚΕ, από το οποίο αποστασιοποιήθηκε επειδή στη "Χρυσή Αυγή" θα μπορούσε να εξασφαλίσει "τα προς το ζην"». Το ίδιο μεταδόθηκε και από την τηλεόραση «ACTION». Με παρέμβαση στο «Newsbomb», το ΚΚΕ διέψευσε πλήρως τα μυθεύματα. Κατήγγειλε το δημοσίευμα σαν κατασκευή και προβοκάτσια, που στόχο έχει να δώσει άλλοθι στο χρυσαυγίτη δολοφόνο και με ψευτιές να συκοφαντήσει το ΚΚΕ. Ο διαχειριστής του site υποχρεώθηκε να «κατεβάσει» την ανάρτηση. Οι άλλες, χρυσαυγίτικης κοπής ιστοσελίδες, συνεχίζουν να έχουν δημοσιευμένη τη βρομιά, παρά τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ. Είναι επικίνδυνοι και αδίστακτοι. Επιβεβαιώνεται ότι είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο προκειμένου να πλήξουν το ΚΚΕ για να χτυπήσουν το κίνημα. Ο λαός να επαγρυπνά.

Anonymous said...

Τι ειχε γραψει ο πιτσιρίκος για θυμήστε μου, μετα το κάψιμο ζωντανων ανθρώπων στην μαρφιν?

Ζητούνται 3 Υπάλληλοι....


Λοιπόν ΝΑΙ ο κατ΄τα άλλα φιλήσυχος πολίτης ΑΝΗΚΕ στο ΚΚΕ είναι αριστερός πεποιθήσεων και απλά επειδή το χαρτζηλίκι ειναι μεγαλύτερο στα χρυσαυγουλα πηγε εκει.

Πρέπει ΑΜΕΣΑ Χ.Α., ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να τεθούν εκτός νομου εαν θελουμε να γινουμε ευνονούμενη Δυτική Χώρα.

Τερμα πια με τους χαβαλέδες και τους επαγγελματίες μπαχαλάκηδες

Anonymous said...

Το κκε φημίζεται γιά τους τραμπούκους του, τα πασίγνωστα ΚΝΑΤ. Οι παλαιότεροι θυμούνται και την δολοφονική ΟΠΛΑ και φυσικά την ΣΝΟΦ.

Anonymous said...

Να πλήξουν το ΚΚΕ για να χτυπήσουν το κίνημα??? Ποιό κίνημα? Κανείς δεν ασχολείται με ένα πολιτικό πτώμα σαν εσάς δεν το έχετε πάρει χαμπάρι? Μόνο οι ρουφιάνοι και οι κρυπτο-εβραίοι μείνατε. Οποιο γνήσιο Ελληνα πατριώτη είχατε παραπλανήσει στο παρελθόν τώρα πια έχει καταλάβει τι κουμάσια είστε και σας έχει στείλει στον αγύριστο. Ουστ από δω ψείρες.

Anonymous said...

κατεβάστε τις προβοκάτσιες ρε αλήτες!!!! αθωώνοντας το φασίστα δολοφόνο και τη πολιτική δολοφονία γίνεστε συνυπεύθυνοι.
το νου σας φασιστάκια!!!!!!

Anonymous said...

Ποδοσφαιρικός καυγάς ήταν. Οι παναθηναϊκοί έβλεπαν τον αγώνα και τσακώθηκαν με του ολυμπιακούς. Τότε ένας ολυμπιακός παίρνει τηλέφωνο τον κολλητό του και του λέει τα καθέκαστα. Ο κολλητός πετάγεται με το μηχανάκι, μαχαιρώνει ένα παναθηναϊκό και παραδίνεται στην αστυνομία. Απλά πράγματα.

Anonymous said...

Kύριε διαχειριστά, και εδώ μέσα hasbara-ίστες; (γνωρίζετε βεβαίως τι εστί hasbara, δεν είναι; Eιδάλλως κοιτάξτε λιγάκι στο google) Λίγος έλεγχος δεν θα έβλαπτε, πιστεύω, γιατί από προχθές έχουν πάρει φωτιά οι αναρτήσεις οι προερχόμενες από την γνωστήν πρεσβεία των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητος, των γνωστών εβραιοσιωνιστικων εμμισθων οργανων-καθαρμάτων του Rothschild, των γνωστών πετσοκομμένων, κατά Φουράκην τεθλασμένως περιτετμημένων...

Anonymous said...

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 3ο ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

Anonymous said...

κοιταξε συνηθως ο καθενας κατηγορει οτι γουσταρει εσυ παραδειγμα σαν κουμμουνοσκυλο προφανως που εισαι μονο απο αυτα που λες το καταλαβα....
εχεις προβλημα με οποιον εχει αντιθετη γνωμη απο εσενα.
δεν δεχεσαι τιποτα αλλο εκτος απο αυτο που νομιζεις εσυ οτι ειναι σωστο.
πες μας την γνωμη σου για την μαρφιν και τους νεκρους δεν ηταν θυματα της πολιτικης σας?
δεν ειδα κανενα να κατηγορει το κκε και ολη την αριστερα.
ποσα θυματα υπαρχουν που ειναι απο την πολιτικη γνωριζεις? κανε μια γαμημενη αναζητηση σε αυτο το ρημαδι που γραφεις.
εγω δεν ειμαι χρυσαυγιτης ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και δεν γουσταρω μια οποιον ειναι εναντια σε αυτην την χωρα.
οπως ειστε εσεις οι οπαδοι του λενιν και του μαρξ
.γκε γκε?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails